1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Zglob

Posts by Zglob

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Zglob
    • June 7, 2021 at 2:28 PM
    Quote from forumas

Zna se da prodaje gospodin KK i zato je cijena ovako pala.

Prodavao je ovo i još nešto da bi ulazio mislim u brodare, tako da je to jedina mudrost oko ovog pada.

Ništa drugo se nije promijenilo, a cijena je sad već 40% niža od one po kojoj je prodala gđa Hanžeković.

Da li je to opravdano ili neka svatko procijeni sam, jer nikakvih novih vijesti tu nema.

dionice nije prodala vec prenijela.

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Zglob
    • June 2, 2021 at 3:26 PM
    Quote from LodeRunner
    Quote from Zglob

Krešo prebaci 90000 dionica na skrbnicki svi se uspanice i Kreso si dokupi 🥳

Sjedni 5

Zglobi, oprosti ako smetam, no jel tebe AH placa da pises gluposti po forumu ili ti je samo malo dosadno ovih dana?

I kad smo vec kod AH, kad stignes daj ju samo priupitaj kad joj je dospjece ugovora za one dionice? Hvala.

😘

• OPTE prodaja - kladionica

• Zglob
    • June 2, 2021 at 12:02 PM
    Quote from LodeRunner
    Quote from Zglob

Sjedni 5

Zglobi, oprosti ako smetam, no jel tebe AH placa da pises gluposti po forumu ili ti je samo malo dosadno ovih dana?

I kad smo vec kod AH, kad stignes daj ju samo priupitaj kad joj je dospjece ugovora za one dionice? Hvala.

😂 dobra

• Zglob
    • June 2, 2021 at 11:52 AM

Sjedni 5

• Zglob
    • June 2, 2021 at 11:45 AM

Djizs prodavat ovo po 4.50 lupat ce se po glavi isto kao oni sto su prodavali dip na btc

• Zglob
    • June 2, 2021 at 10:51 AM
    Quote from trial
    Quote from Zglob

nije prodala.

Ne, čekat će 2 kune, pa će onda.

Trolaj...ja ti cinjenicu kazem

• Zglob
    • June 2, 2021 at 10:30 AM
    Quote from Moller

neki su jutros pisali da će se moći jeftinije ulaziti, đe zapelo ?

Quote from Laudator
    Quote from juraj

Ono što je sigurno je da Ane više ne broji dane, ona je svoje ispustila po znatno višoj cijeni od današnje.

Ispada da tko prije ispusti više se opusti :D

Gdje je samo našla tog naivnog papka koji joj je iskipo 15 miliona vjeverica

nije prodala.

• Zglob
    • June 1, 2021 at 10:21 AM

Veterina se prodala po 175...na burzi 170

• Zglob
    • June 1, 2021 at 10:05 AM

Bit ce lijepi regres u 7 mj. 😎

• Zglob
    • May 30, 2021 at 10:04 AM

Najradje bi kroz guzicu progovorio da vas sve smirim ali ne smijem pisnut. 😂

• Zglob
    • May 30, 2021 at 9:26 AM
    Quote from klinjor
    Quote from klinjor

Razgovarah s nekim od ex. bankstera i tip mi rekel kako Optimu nebu preuzel vlasnik Telemacha. Info je za zamisliti se.

Nemrem vam povedati od kuda info, ali je visoko , visoko pozicioniran (bio).

P.S. Imam Opte i pun sam ko brod. ;(

ljudi ne brinite...sve je vec rijeseno i bit ce objevljeno u 7 mj. It’s a fact.

Quote from klinjor

Razgovarah s nekim od ex. bankstera i tip mi rekel kako Optimu nebu preuzel vlasnik Telemacha. Info je za zamisliti se.

Nemrem vam povedati od kuda info, ali je visoko , visoko pozicioniran (bio).

P.S. Imam Opte i pun sam ko brod. ;(

Nema potrebe sa jeftinim stosovima...jer ex bankar tesko da ce doc do info dok je sve tako u maksimalnoj tajnosti...izvor ti treba bit u samom procesu da bi izvuko nesto a ne (bio) bankar

• Zglob
    • May 28, 2021 at 12:20 PM
    Quote from josip100

Nisu mi jasni ovi koji prodaju po 5,38...

Pa, po koliko je Ana prodala?!

Nije.

• Zglob
    • May 24, 2021 at 2:39 PM

Lijepe stvari saznao...ne smijem ih podjeliti!

Uglavnom nemojte se bojat. Do 7mj sve ce biti jasno. Pusa svima 🥳

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Zglob
    • April 26, 2021 at 10:07 PM

13.3 kupio ETH za pola Optime...ETH odradio svojih 140% od tad...sad samo Opt 🤗

• Zglob
    • March 1, 2021 at 1:57 PM

Nisam ju danas vidio na jobu...mozda vec slavi

• Zglob
    • March 1, 2021 at 1:44 PM

AH mi je sefica posljednjih 16godina budem ju pito kad bude dobre volje...pa javim

• Zglob
    • February 1, 2021 at 10:39 AM
    Quote from Junak
    Quote from prdekalo

junak:

falili ste temu..nismo ovdje tema da raspravljamo o stanju tvoje kako kazes "individue"..tu smo da analiziramo finish prodaje dionice Optima..

Aha, pa vidim nije vam smetalo dok ste like-ali komentar navedenog optimiste i dok je on ´pokusavao´ iskljuciti me iz rasprave vrijedajuci, ali vam sada smeta. Kakav licemjer.

Ali da, ocito je 6 kn nekakva dogovorena cijena (iako se prica o puno vecim iznosima) ali dionica nije presla tu sesticu nikako, hmmm

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Porez na kapitalnu dobit

• Zglob
    • January 7, 2021 at 11:43 AM
    Quote from emil
    Quote from Zglob

Pitanje

Imam 5000 dionica jedne firme

3000 su +

2000 u -

Prosjek je u +

Ako prodajem 2000 da li se gleda prosjek ili te 2000 mogu prodat pod minus ili moram platit porez na dobit

Display More

Ako ste prodali po odredjenoj cijeni onda to nije prosjek. ili ste u dobitku ili ste u gubitku za te prodane dionice.

Prvo se prodaju prvokupljene. Znaci ako si kupio 3000 po 100 pa 2000 po 200

i sad prodajes po 2000 po 150 ti si u plusu (2000*50)jer se to racuna po fifo modelu. Prva kupljena se prvo prodaje. nema prosjeka. Prosjek imas jedino u prikazu kod brokera kao informativni izracun. Znaci prijava poreza ide samo na prodane dionice. Ostale dionice cete prodat po nekoj drugacijoj cijeni . mozda veceoj mozda manjoj pa trenutno ne znate dal ste u minusu s njom ili u plusu. Sve dok ne prodate niste nista izgubili al niste nista ni dobili.

Display More

E puno hvala...super si objasnio

• Porez na kapitalnu dobit

• Zglob
    • January 7, 2021 at 10:51 AM

Pitanje

Imam 5000 dionica jedne firme

3000 su +

2000 u -

Prosjek je u +

Ako prodajem 2000 da li se gleda prosjek ili te 2000 mogu prodat pod minus ili moram platit porez na dobit

• Crypto? Ulaganje i trgovanje kriptovalutama

• Zglob
    • January 7, 2021 at 9:05 AM

Izgleda da cu dio dionica kupljenih na 6 prodat i lagano u ETH...ove godine ce kripto poletit kao nikad...sami ETH bi trebo 7x

Zapamtimo ovu poruku za kraj godine.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt