Kakvo zapomaganje? Ako verujes kupi, ako ne, prodaj, zato volim burzu . Idemo dalje
Posts by Sinner99
-
-
Puno ljudi veze ovaj Lenac sa onim starim kada je Vrhovnik bio gazda, to nema vise nikakve poveznice. Sada firmu vode ljudi koji su u tom poslu godinama, i sa iskustvom, Palumbo nije od jucer, Lenac nisu kupili da bi tu gradili stanove.
Jednostavno nismo u fokusu, fundamenti su ...a valjda znate citati ako ste u dionicama. I sasvim je jednostavno, ako ne vjerujes, prodaj.
-
Nekako mislim da ce izvjestaj za Q3 bit sasvim ok, mozda se varam, ali tesko. Pomozimo ljudima da izađu.
-
U iscekivanju 5kn po dionici, dividende naravno.
-
Obicno ako krenem uopce objasnjavat nekome o dionicama, kazem im ako ides ulagat ajmo rec sigurno u blue chip dionice, imat ces sigurnih 5% dividnde godisnje i moguci rast cijene 10%, doduse moze doci i do nekog pada/ korekcije, ali ako gledas dugorocno, nemozes biti u minusu. I naravno to im svima zvuci kao premalena zarada. Jer sta je 10% kad ima tamo neki coin koji nosi 10% tjedno, kupis i onda ti svaki tjedan stize zarada ej, pa gdje mi zivimo. Preporod za ovu drzavu bi bio uvest od 7. razreda osnovne skole uvesti kao obavezni predmet edukaciju o financijskoj stabilnosti, zarada, trosenje, ulaganje.
-
očekujem prema dosadašnjoj politici dividenda od 6-9 kn, e sad ne kuzim naš narod drze u banci oko 300 miljardi sa kamatama oko nule, a propustaju ovu priliku da dobiju 10- tak posto u svega par mjeseci ulazuci u istu tu banke u kojoj drze pare.
Jesi probao ljudima spomenut dionice? Većina vjeruje da je to kockarnica i igra za bogate, ali zato svi pričaju o bitcoinu i kako tamo neki duplaju uložene novce.
-
HNB predlaže ukidanje odluke o privremenom ograničenju isplate dividendi banaka
Možda ovi u HPB napokon odluče isplatiti dividendu...
Bilo bi lijepo bar 5%, da napokon zivne ova dionica, zatucana pri dnu i nikako da krene. Ali nadajmo se
-
-
A prilicno je jednostavno, kompanija je htjela novce ali nije htjela prepustit upravljanje nekome sa strane, to su izgleda i dobili. Vozarine su dobre, idemo dalje...
-
Ajme ljudi,Mirko je izasao, firma ide u stecaj sigurno , čovjek zna , na sta smo se sveli ljudi moji ?
-
Iz prve ruke, navozi jucer prazni ???
Jucer su 3 broda bila na navozu, i to bez ovog kojeg dioki navodi.
-
Kako god okrenes, ovo je najpodcijenjenija dionica na trzistu, troma ,je ali jednom kad se otključa...
-
- opte
+ jdpl , tek toliko da budem u igri
-
RH Hrvatska, say no more...
-
Poraslo bome dobro zadnje vrijeme.
Sad je već blizu razina od prije korone, tako da sad više nije jeftina.
Adrs2 je bila 500kn ako se ne varam
-
Dali ima nesto cudno u tome da se otpustaju i primaju radnici u firmu?
U mojoj je to sasvim normalna pojava, jedna od vecih u hr, primi se 30 pripravnika, ostavi se 5 najboljih. Cemu panika, nema vise yu politike.
-
Ova dionica , barem meni, je isto kao i HT, buy/hold, skupljaj dividendu i cekaj penziju. Vrijedi ju imat u portfelju.
-
-
Jos je slab promet, cekaju ljudi da dode na 600+.
-
U 2Q kvartal ulaze oni amerikanci, bar je tako bilo receno u izvjestaju. Ocekujem odlican rezultat.