Ajmoo svi u napad...
Posts by Sinner99
-
-
Mislim da mu jos uvijek nije vrijeme za ulazak u top10?
-
Nisam ekonomist po struci,pa je moja strategija, 80% u jakim fundamentima sa dividendom, 10% trejd, 10% cash, i funkcionira. Ponekad izgubim na trejdu jer nisam tehnicar
-
PBZ CO OMF - KATEGORIJA B je sa današnjim danom izašao.
Valjda će sada nazad na 190kn.
Tko je kupio sve ovo od jucer i danas?
-
A moje predviđanje je ovakvo:
ATPL 500/650/800
JDPL 60/80/90
Sretno nam svima
-
Gledajuci ovaj rastuci trend cijene u zadnje vrijeme, barem 50 kn, ispod bi bilo razocaranje.
-
Gdje će oni to sve ugurati .
Mislim na lovu gdje će je sve ugurati, će im stati na račune
Pogledaj seriju Gomorrah, tako da nije problem, vlasnici su nam od tamo.
-
Span se ovako na oko čini dobra prilika. Tko je mislio izać izašao je, podebljala se kupnja, okrenuo vjetar i puše drito u jedra.
Ako bude kakva politika dividendi, razmislit cu, ima vremena
-
Evo krenuo tanker iz 3.maj u Vlen, samo se nemojte uzbudit previse.
-
Na 600 izlazim sa 30%, samo hrabro
-
Sve najbolje u Novoj, a nije nam ni ova bila tako losa , Zivili
-
Nebi pisao koliki mi je plus ove godine, ali bas sam zadovoljan, mogu samo reci da su mu iznenadenje godine ATPL,JDPL,HPB i tu mi je veliki plus, a razocaranje godine ,mada isto plus ali ne koliko sam ocekivao, OPTE, VLEN, ADRS2, u u iducu godinu bez opte i vlen... sretno svima
-
kakva god da je igra ili program , ova dionica mi je iznenadenje godine, zivili vi meni kolege dragi, neka nam iduca bude bar u pol kao ova
-
Sretan Božić svima!
-
Prije korone je dionica bila na 400 kn cca, vozarine su bile na .... BDI ispod 1000, uglavnom ni priblizno ovim cijenama, a sad je panika???
-
U lencu su trajekt od jadrolinije, jedna jahta i onaj bitcoin cruiser, nije bas ko sipak ali ajde, bar su u plusu.
-
Jucer prodao atpl po 410 i danas vratio na 390, motam novi burek 😁
Jako dobra fora. Ako sutra cijena bude na ovim razinama i ja ću to napravit... opet.
Kora po kora... burek. 😚
Kako bi volio imat vremena igrat se ovako kao vi...
-
Gledajuci kretanje crobexa, jednostavno je zakljucit da su vecina nasih investitora pesimisti, na bilo kakvu losu vijest kod nas krece stampedo, na dobre vijesti ne reagiramo, jer vjerojatno su lazne, teorije zavjere i tome slicno.
-
Kakvo zapomaganje? Ako verujes kupi, ako ne, prodaj, zato volim burzu . Idemo dalje
Ma kad vidiš tržišnu cijenu PTKM i DLKV te njihov BV, onda znaš da burza nema veze sa realnošću. Hebemu P/E Petrokemije je 29
A stvarno se ponekad iznerviram zbog toga, jbt DDJH,DLKV, VIRO,OPTE, PTKM, nekakav hype oko toga, jer nwko vjeruje u neku visu silu ej, a jedan HPB, ADRS, ERNT, HT , KODT ... stagniraju, a nas VLEN potonuo skoro 50% zbog cega?
Mozda ja to sve krivo gledam, nisam ekonomske struke (kemija je moja), ali svi moji pickovi su u debelom plusu, osim ovog neseretnog VLEN i ADRS, oni su u malom plusu.
-
ajde prestanite sa zapomanganjem
ovdje je problem nabava doka: stari dok je postao preskup za održavanje i uptno je koliko uopće može trajati... a novi je, stjecajem okolnosti i rasta cijene čelika, postao malčice preskup za nabavku
zato je PE odličan, jer ne može firma postići bolji P, bez obira na E iz jednadžbe, jer kad-tad moraju zamijeniti taj dok
iskreno, ne znam što će smisliti i nimalo mi se trenutna situacija ne sviđa
jer u situaciji ovako povoljnih vozarina i s relativno slabom knjigom narudžbe novih brodova, postaje oportuno srediti stari brod, svašta se nađe na tržištu rabljenih brodova i to po dosta dobrim cijenama za prodavatelje
dakle, kada konačno prilike postaju bolje, taj dok postaje uteg koji drži cijenu tu gdje jest
Ali kao i auto, svaki brod treba servis.