Ovako rade izvjesca prave firme, naglasili su bjelorusiju , ali to je stvarno minimalni postotak u ukupnom poslovanju, kome to predstavlja problem moze bez problema izaci po stvarno ok cijeni. Oni koji vjeruju ( ja vjerujem) i dalje ce ostati i uzivati u rastu i dividendi, iz godine u godinu. Zivili
Posts by Sinner99
-
-
Kupi sad ?
Nisam bas objektivan, jer volim ovu kompaniju
-
E sa ovakvim brodovima zarađivat novce,e to je posao, svaka časta na ugovoru. Imam JDPL
-
I ja sam očekivao više, 90-100 kn cca, lagano razočaran ,ali idemo dalje...
-
+ ernt
+ zaba
zadnji dan sa pravom neki dan
Bit će još dividendi, ne brini. A ove dvije dionice držim godinama , i samo dokup.
-
+ ERNT
+ ZABA
nikad dovoljno
-
KODT/KODT2 dosta je skupa sad, ali uopce ne sumnjam da ce bit jos i skuplja, firma iz godine u godinu radi sve bolje, i dividendna dionica, sta je meni važno.
-
+ KODT2
+ ERNT
tek toliko da pokvarim prosjek
-
Obzirom na rezultate potpuno neopravdani propad, a pogledaj sta je bilo na Ernt propad do 1450 a isto odlicni rezultati, panika je zajebana stvar. A dividenda ce bit nadajmo se bar 20% veca ,na oba dvije dionice.
-
+ Ernt , dokup, trebala bi bit dobra dividenda
-
Pomalo doci ce sve na svoje, a cekam i na bidu i na asku.
-
Meni osobno je bitna isplata dividende, Atpl i Jdpl su mi jedine dionice koje imam da ju ne isplacuju, u njima sam iskljucivo zbog pozitivne i perspektivne situacije u sektoru, ali opcenito mislim da firma koja ne isplacuje redovnu dividendu i nije vrijedna mjesta u portfelju, osim ako si trejder, a ja nisam bas.
-
Skupljam novcice ako se ponovi epizoda na Kodt i ernt
Samo ne mora značit da budu ovaj put odbijanac...već sam pisao prije mjesec kada je ERNT bio na 2000kn da je precijenjen, kao i većina CROBEX 10 dionica...pa ste mi lupali dislajkove...
EDIT: Inače istog sam mišljenja kao i vi, treba skupljat novčiće da bi imali čime kupovati...I
I ernt sam malo skratio na 1900, ali na 1400 cca je dobra kupnja sigurno, i redovna dividenda.
-
- 10% HPB po 830, +71%
Skupljam novcice ako se ponovi epizoda na Kodt i ernt
-
Najčešče samo na otvaranju i oko podne kad je drazba, ali ne zamrzne skroz, nego se brojke pojave pa nestanu na 10s i tako po nekoliko minuta ima nema, uglavnom iritantno.
-
sada su kratkoročni do podne, a dugoročni bome ostanu i da 3 popodne
i još kad svaki dan šteka platforma za trgovanje taman na otvaranju, par minuta ne znaš tko pije tko plaća... tako je bar na Hiti tjedan dva već... svako jutro na otvaranju, ima li tko sličnih problema?
Meni PBZ u zadnje vrijeme, na kompjuteru, a i na mobitelu počela zezat
-
A jesmo hrabri, kad je zeleno vani , javlja se sumnja, nema prometa, ali zato kad je crveno vani...nemogu oni dublje propast od nas
-
Za mene odlicna firma, i u koroni sam kupovao koliko sam mogao, tako da sad imam dobro zaleđe, a ako kojom nesrecom ode ispod 1800 pocinjem opet .
-
Gledam ERNT i KODT , ne vjerujem šta vidim
-
Ako su uvedene sankcije Rusiji, a rusija je veliko trziste sta ne, onda ce biti vise poluvodica za Europu , mozda ima nesto u tome
BVPS je oko 190 kn ako se ne varam, rusija nosi 25% prihoda, a mi smo na 88 kn, dali cijena treba bit nize na 50 ili 20 kn, sta kazu strucnjaci, dali se odustaje od proizvodnje u europi , nemam dovoljno podataka