Nov sam u svijetu dionica pa možda nesto krivo gledam, ali sta nebi ova dionica trebala biti best buy? Trguje se trenutno na 0,45 booka, niska zaduženost, iz kvartala u kvartal sve bolji rezultati, uopće ne sumnjam da će 2q biti odličan. Nije bilo dana u ovoj godini da je bilo slobodnog mjesta na vezu ili doku (vidim s prozora), i imaju održavanje 6.flote Američke mornarice. Po meni jedini problem dividenda, imaju EPS 1,24kn, ali ni ove godine nista od dividende jer su uzeli poticaje.
Posts by Sinner99
-
-
Na putu za Lenac
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Koliko bi vrednovali Inu u eventualnom drzavnom takeoveru?
U mlrd kuna za 100% kapitala.
Pa upravo se pusta u pogon novo PPS postrojenje vrijedno 550 mil kn, i ide izgradnja DCU postrojenja vrijednog 3.5 milijardi kn. A sad koliko vrijedi cijela kompanija ? Ali nikad losije stanje nije bilo , to je istina
-
Nije bilo niti je najavljeno takvo smanjenje, ali je dosta toga srezano, dio radnika ide na čekanje na 75% plaće, ukinut regres, smanjena božićnica i skinut dodatak na palću od 400 kn. To je za početak.
-
Sindikat je u ovoj firmi odavno na platnoj listi uprave, nikad nisu radili svoj posao a na posljednje smanjivanje prava od strane uprave nisu se čak ni očitovali. Mene jedino čudi da još uvijek imaju članove kojima uredno skidaju članarinu sa plaće.
-
Najveći problem ove naše ZSE je što baš svatko, bez imalo znanja ima pravo kupovine i proaje dionica. Pravo za sudjelovanje na ZSE bi trebalo dobit tek nakon prolaska niza IQ testova.