1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Sinner99

Posts by Sinner99

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• Sinner99
    • July 1, 2020 at 2:44 PM

Nov sam u svijetu dionica pa možda nesto krivo gledam, ali sta nebi ova dionica trebala biti best buy? Trguje se trenutno na 0,45 booka, niska zaduženost, iz kvartala u kvartal sve bolji rezultati, uopće ne sumnjam da će 2q biti odličan. Nije bilo dana u ovoj godini da je bilo slobodnog mjesta na vezu ili doku (vidim s prozora), i imaju održavanje 6.flote Američke mornarice. Po meni jedini problem dividenda, imaju EPS 1,24kn, ali ni ove godine nista od dividende jer su uzeli poticaje.

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• Sinner99
    • June 17, 2020 at 2:52 PM

Na putu za Lenac

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• INA (INA-INDUSTRIJA NAFTE d.d.)

• Sinner99
    • June 12, 2020 at 4:44 PM
    Quote from naim

Koliko bi vrednovali Inu u eventualnom drzavnom takeoveru?

U mlrd kuna za 100% kapitala.

Pa upravo se pusta u pogon novo PPS postrojenje vrijedno 550 mil kn, i ide izgradnja DCU postrojenja vrijednog 3.5 milijardi kn. A sad koliko vrijedi cijela kompanija ? Ali nikad losije stanje nije bilo , to je istina

• Sinner99
    • April 28, 2020 at 11:44 AM

Nije bilo niti je najavljeno takvo smanjenje, ali je dosta toga srezano, dio radnika ide na čekanje na 75% plaće, ukinut regres, smanjena božićnica i skinut dodatak na palću od 400 kn. To je za početak.

• Sinner99
    • April 28, 2020 at 11:33 AM

Sindikat je u ovoj firmi odavno na platnoj listi uprave, nikad nisu radili svoj posao a na posljednje smanjivanje prava od strane uprave nisu se čak ni očitovali. Mene jedino čudi da još uvijek imaju članove kojima uredno skidaju članarinu sa plaće.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Sinner99
    • March 11, 2020 at 3:53 PM

Najveći problem ove naše ZSE je što baš svatko, bez imalo znanja ima pravo kupovine i proaje dionica. Pravo za sudjelovanje na ZSE bi trebalo dobit tek nakon prolaska niza IQ testova.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt