1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Sinner99

Posts by Sinner99

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• Sinner99
    • July 21, 2020 at 5:48 PM

Nista bez Viktor Lenca

https://www.fiuman.hr/brod-galeb-teg…e-viktor-lenac/

• Best buy

• Sinner99
    • July 18, 2020 at 5:50 PM

HPB, trenutno na 0.4 booka, i 90 mil kuna rezervacija ide u dobit za 2q , isto slabo u fokusu. Neznam dali postoji mogucnost privatizacije, drzavi gadno fali novaca.

• Best buy

• Sinner99
    • July 18, 2020 at 4:52 PM

Vlen je dobar na ovim razinama za ulaz, 6-7 kn, dobro rade, i jos uvijek je cijena debelo ispod koje su kupovali talijani. Nije u fokusu ulagaca, ali firma se dobro vodi, i profitabilnog posla ima.

• Birtija

• Sinner99
    • July 17, 2020 at 6:23 PM
    Quote from BudFox

BDI +0.65% to 1,710 points

Panamax -2.9%

Capesize +1.8%

Handysize +1.2%

Supramax +1.3%

Freight futures am update

Capesize up ~4%

Panamax flat

Display More

U niti jednoj dionici nisam duze bio....

• Birtija

• Sinner99
    • July 17, 2020 at 5:19 PM

ja sam svoju lekciju naucio na LEDO-RA

• INA (INA-INDUSTRIJA NAFTE d.d.)

• Sinner99
    • July 17, 2020 at 2:27 PM
    Quote from Manu

A vidimo kako se situacija može različito tumačiti ovisno o potrebama ( valjda uprave ili većinskih dioničara):

Jedna priča bila je ovdje kad je trebalo uzimati zaposlenicima

https://novac.jutarnji.hr/aktualno/prvi-…dnost/10234501/

A sasvim suprotna kad se treba obrazložiti isplata dividende.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Drzava je drugi po redu dionicar, i ako im fali para u proracunu, a fali, onda to razumijem, ali ovo vodi u zatvaranje proizvodnje. Proizvodnja bez odrzavanja ne funkcionira, na tome se ne stedi, valjda je to svima razumljivo.

• Sinner99
    • July 17, 2020 at 1:47 PM
    Quote from accountant

Trebalo bi pitati one _upke u sindikatu INAŠ, kaj misle sad o ovom...

A što se tiče 'tajnog dogovora', ne bi bilo prvi put da novci izlaze vani i onda se vraćaju preko offshore firme i kupuje cigla i beton

zato skoro ni jedan ministar (barem ja ne mogu imenovati niti jednog ovaj tren) ne posjeduje dionice

Iskreno, vise puta sam ulazio i izlazio iz ove dionice, ali nakon ovih novih odluka, u 2020 godini, mislim da sam zadnji put izasao, ovo ne ide u dobrom smjeru

• Sinner99
    • July 17, 2020 at 12:12 PM

sindikat isto kao i da ne postoji, nisu nikad nista ni napravili

• Sinner99
    • July 17, 2020 at 12:05 PM

Ovo je bas nevjerojatna odluka, a nisu bili u stanju isplatiti hedan bijedni regres u iznosu od 1000kn, i ukinuli dodatak na placi od 400kn, ali nije ni to toliko zabrinjavajuce koliko je odluka da se smanje troskovi za odrzavanje rafinerije. I uz sve to , rafinerija radi na minimalnom kapacitetu mjesecima, a da ljeti radi na minimumu nije se desilo nikada.

• Turističke dionice i perspektive

• Sinner99
    • July 11, 2020 at 1:56 PM

Cesto sam u Porecu i Rovinju, ovo nije ni blizu prijasnjih sezona, mozda 30%, kampovi 50 60 %, tako da bi cijene turista nakon rezultata 2q mogle lagano dole.

• IGH (Institut IGH d.d.)

• Sinner99
    • July 10, 2020 at 12:09 PM

Bit ce cekaonica izgleda, kao na OPTE

• Sinner99
    • July 10, 2020 at 8:37 AM
    Quote from ico8888

Da li je vec stigao ili stize?

Još ga nema

• Kako se ocjenjuju postovi

• Sinner99
    • July 9, 2020 at 1:36 PM
    Quote from st-brajo
    Quote from Sinner99

Znaci jedino ako idem u quote pa dodam smajlica, ili meni nes fali na ekranu, imam quote u donjem desnom kutu i share u gornjem i to je to ;(

u donjem desnom kutu, trebali bi vidjeti ovih 5 znakova: trokut s uskličnikom, čekić, edit, " i :)

E sad ima, hvala

• Sinner99
    • July 9, 2020 at 1:24 PM
    Quote from st-brajo
    Quote from Sinner99

Možda je negdje i bilo ali nemogu naći, može li netko objasnit kako se ocjenjuju postovi?

kliknete na ovog smajlića i odaberete kojeg hoćete :)

Znaci jedino ako idem u quote pa dodam smajlica, ili meni nes fali na ekranu, imam quote u donjem desnom kutu i share u gornjem i to je to ;(

• Sinner99
    • July 9, 2020 at 12:09 PM

Možda je negdje i bilo ali nemogu naći, može li netko objasnit kako se ocjenjuju postovi?

• Što smo danas tržili

• Sinner99
    • July 9, 2020 at 11:54 AM
    Quote from baggio89
    Quote from Marielena

Kolega, ja sam napisala da je dionica nelikvidna. Ostaje cinjenica da ce ove godine ostvariti dobit. Osobno ju ne bih kupila po ovoj cijeni pogotovo jer je nelikvidna pa u nekom negativnom scenariju ne mozes izaci van.

VLEN bih rado imala u svom portfelju. Cekam je nize.

P.S. nemam PTKM, VLEN, imam TPNG

VLEN je isto nelikvidan.

PTKM također ali ima puno više trgovanja na njoj i mogućnosti K/P nego na lencu. Također je odradila 400% u praktički godinu dana, Bez obzira što će ovu godinu imati dobit preko 400 mil kn osobno je ne bih uzimao na ovim cijena.

A veći je rizik čekati niže VLEN nego kupiti na 7,00 kn po meni.

Display More

:thumbup:

• Sinner99
    • July 8, 2020 at 9:34 AM

Činjenica je da su im navozi non stop puni, a od kad su talijani vlasnici češče se mogu vidjeti i trajekti i ro-ro brodovi talijanskih kompanija. Jedino sta cijena reagira kad najave dolazak amerikanaca, i onda opet se ohladi. A da će dolaziti i dalje na remonte uopće ne sumnjam.

• Birtija

• Sinner99
    • July 7, 2020 at 8:20 PM

Ja imam zeljenu kolicinu sa prosjekom 96, tako da necu plakat taman ako vlak krene i u krivom smjeru

• Birtija

• Sinner99
    • July 7, 2020 at 5:55 PM

Ide rast do 180, 230 ali mozda i pad do 79 pa ti vidi, nesto ce sigurno bit

• Sinner99
    • July 6, 2020 at 11:38 AM

Ima dobre fundamente , privatnog stranog vlasnika iz branše, kad tad ce i dividenda, treba ju samo malo pogurati i otpustit kočnicu.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt