1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Sinner99

Posts by Sinner99

• ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

• Sinner99
    • February 29, 2024 at 12:31 PM

Isti taj Bakic je na sva usta hvalio DDJH, DLKV, ARNT...sve su vidimo i gdje i sta su prosle. Jedino je sa RIVP imao pogodak

• Razotkrivamo portfelje

• Sinner99
    • December 27, 2023 at 8:35 AM

KODT2

ZABA

ATPL

ERNT

ADRS2

ADPL

HT

U iščekivanju velikog povratka ERNT i ADPL, vrijeme je :)

• HT (Hrvatski Telekom d.d.)

• Sinner99
    • March 23, 2023 at 9:26 AM

Dionica dosadna kao obveznica, ali stabilna isplata, ocekivao sam mrvicu vise :)

• ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

• Sinner99
    • March 21, 2023 at 6:52 AM

Svaka dionica na ex dividend padne za iznos dividende ili malo veći čak, jadno ali ajde, ali nakon prošle dividende je bila koja cijena? a koja je sad? I jesam li ja izgubio ili dobio šta je nisam prodao? Sad je cijena 12, jednu dividendu sam već dobio i uzet ču još jednu, cijena če past i iduče godine ide gotovo sigurno opet dividenda, stvarno stalno gubim novce na ovoj dionici.

• Brokeri i brokerske naknade

• Sinner99
    • March 13, 2023 at 9:40 AM
    Quote from dionicar

Sa PBZom sve u redu ?

Meni na mobitelu ne radi

• Porez na kapitalnu dobit

• Sinner99
    • February 18, 2023 at 8:23 AM
    Quote from Junius

Jedno pitanje JOPPD obrazac za 2022 ispunjavamo u kunskim iznosima???

Da, onda konvertiras i platis u eurima.

• Razotkrivamo portfelje

• Sinner99
    • December 30, 2022 at 10:08 AM

KODT2 20%

ATPL 16%

ERNT 16%

ZABA 15%

HT 15%

ADPL 8%

HPB 5%

JDPL 5%

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Sinner99
    • July 4, 2022 at 2:23 PM

ZABA u minuti proslo 59000 kom uz rast cijene, ima li netko ideju od kud se stvorio taj interes?

• Sinner99
    • July 1, 2022 at 12:51 PM

Lagana pozitivna aktivnost na ZABA , unatoc negativnom trendu na trzistu, hoce li nas iznenadit sa kakvom vanrednom divkom :/

Bilo bi to lijepo

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• Sinner99
    • June 30, 2022 at 2:14 PM

Ma meni sve ove firme koje ne isplacuju dividendu izgledaju da su mutna posla, ok su za zaradit na rastu i izaci kad si zadovoljan sa prinosom,u Vlen sam usao na 7 izasao mozda i prerano na 12 ali ja zadovoljan, mozda sam previse konzervativan kod ulaganja i nemam vremena sjedit uz ekran svaki dan, i vise volim svoje dividendne dionice i dugorocno ulaganje. Ovo sa dividendom na Vlen je i bilo ocekivano, mada je firma top.

• Sinner99
    • June 24, 2022 at 2:57 PM

Boze dragi kakva letargija na JDPL, neda mi se vise.

• Što smo danas tržili

• Sinner99
    • June 17, 2022 at 12:45 PM

+ ATPL ajmo si pokvarit prosjek

• Sinner99
    • May 17, 2022 at 10:04 AM
    Quote from Marin83
    Quote from Sinner99

imam jako niske prosjeke ulaza i zato ne mislim prodavat, ako bas krene nizbrdo skratit cu sve za 50%,

A zašto u ovom slučaju ne kratit pri vrhu ??? ?(

A da znam da je vrh bi kratio, vjerujem da moze jos up up, posebno ATPL,JDPL,HPB...ali ne stignem svakodnevno pratit pa nemogu ni igrat tu igru.

• Sinner99
    • May 17, 2022 at 9:58 AM
    Quote from Parica

Aj da malo detaljnije elaboriram trenutnu situaciju svog portfelja…

Trenutno sam 90% u dionicama, vise zbog spleta (ne)sretnih okolnosti nego strateske odluke…

1. Prinos u ovoj godini mi je oko 17% i imam dobru zalihu u slučaju pada tržišta
    2. Da sam u zadnje 2 godine ulazio u keš svaki put kad bi bila najavljena kataklizma sad bi najvjerojatnije imao barem 40% manji portfelj
    3. ATGR, ide dividenda, Q1 je bio odličan, cijena je pala oko 16% od vrha, očekujem odličnu sezonu i odličan Q3, jako vjerujem u menadžment, kretanje cijene u zadnjih mjesec dana je tipično za ovu dionicu i uskoro očekujem pojačan interes fondova i rast cijene…ne vidim razlog da ovo prodajem po ovim cijenama
    4. ATPL; iscekujem dividendu, vozarine stabilne na iznimno visokim razinama, 4 pnmx-a voze po varijabilnim vozarinama, otvara se Kina i kreće u nadoknađivanje zaostataka (nadam se), objavljuju se izvješća ino bulk brodara koja će dodatno gurat ino brodare…
    5. KODT; ide dividenda, po ugovorenim poslovnima u Q2 mozemo ocekivat daljnji brutalni rast prihoda i dobiti, potentan sektor, bolesno dobra dionica i firma
    6. RIVP&ADRS&ARNT; očekujem brutalnu sezonu (+divka ADRS), za mjesec dana kreće „brojanje“ turista i članci po novinama o brutalnoj sezoni…ne dam prije 15.07.
    7. ERNT, VLEN; ide divka, dobra izvješća za Q2 (nadam se)…
    8. SPAN; ide divka, razvalili Q1, ako Q2 bude preko 10 mil kn neto dobiti pričamo o IT kompaniji sa P/E oko ili ispod 10, rastom prihod od cca. 30% godisnje i dividendom…
    9. Imam disperziran portfelj u blue chip dionicama i u slučaju panike lako ga rasprodam (nema problema sa likvidnosti)
    10. Vani se lijepo sve korigiralo i vrijeme je za mini bull (imho)
    11. U svakom trenutku moguce je da se rat u UKR zaustavi

I sad, molim da mi netko da barem jedan razlog zašto bi trebao prodavat trenutni portfelj osim da se ocekuje KATA KLIZMA za koju nitko ne zna kad će i hoce li biti…

Imam slican portfelj u bluechip dionicama, uz izuzetak turista, imam jako niske prosjeke ulaza i zato ne mislim prodavat, ako bas krene nizbrdo skratit cu sve za 50%, a cash uvijek imam bar 20% za prilike i neprilike. Ali osim ako se rat ne proširi , ne vjerujem da cemo nesto puno ici dole, a to mogu izgurat.

• JDPL (Jadroplov d.d.)

• Sinner99
    • May 10, 2022 at 11:05 AM
    Quote from diokidina

Kad pogledam bid, moram priznati da nije od davnina ovako bio popunjen, neki bih rekli nabildan.

Ima ih da, ali neće da plate :) .

Još uvijek neki računaju da je precijenjeno valjda.

• JDPL (Jadroplov d.d.)

• Sinner99
    • May 4, 2022 at 11:48 AM

Uz ovakvo FI mi imamo zatrpan ask do 70 kn, trebali smo jos u ponedeljak bit na 75 kn.

Sad znam da nista neznam.

• HT (Hrvatski Telekom d.d.)

• Sinner99
    • May 4, 2022 at 10:13 AM
    Quote from dionicar

odmah ronimo za dividendu ... interesting

Uobicajena praksa na ZSE , ali bas zamorno vise.

• ADRS (Adris grupa d.d.)

• Sinner99
    • April 30, 2022 at 7:44 PM

I ja sam ju godinama imao, dobra firma, turizam, osiguranje,prehrana, dividenda. Izasao nedavno bas zbog sidrenja na ovim cijenama. I sumnjam da ce uskoro rasti na nekad slavne razine.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• Sinner99
    • April 28, 2022 at 8:20 PM
    Quote from LeoNT

https://www.index.hr/auto/clanak/re…agazin_ostalo_d

"Svoj 68-postotni udio u Avtovazu prebacio je na ruski znanstveni institut, i to za simboličnu cijenu od jednog jedinog rublja.

Naravno, Renault se nije odrekao velikog kapitala, nego je postignut dogovor da zadrži pravo otkupa u sljedećih pet do šest godina, napomenuo je ruski ministar trgovine Denis Manturov, prema izvješćima ruske novinske agencije Interfax, dodavši i da će Renaultov udio u moskovskoj tvornici preuzeti gradska uprava."

Neznam koliko im je ovo pametno, ovo je kao da INA d.d. vratis nasoj drzavi na upravljanje na par godina, docekali bi te samo dugovi i firma u spremna za stečaj.

• Što smo danas tržili

• Sinner99
    • April 28, 2022 at 8:14 PM

+ HT

+ ERNT

no brain invest

1. Privacy Policy
  2. Kontakt