Isti taj Bakic je na sva usta hvalio DDJH, DLKV, ARNT...sve su vidimo i gdje i sta su prosle. Jedino je sa RIVP imao pogodak
Posts by Sinner99
-
-
KODT2
ZABA
ATPL
ERNT
ADRS2
ADPL
HT
U iščekivanju velikog povratka ERNT i ADPL, vrijeme je
-
Dionica dosadna kao obveznica, ali stabilna isplata, ocekivao sam mrvicu vise
-
Svaka dionica na ex dividend padne za iznos dividende ili malo veći čak, jadno ali ajde, ali nakon prošle dividende je bila koja cijena? a koja je sad? I jesam li ja izgubio ili dobio šta je nisam prodao? Sad je cijena 12, jednu dividendu sam već dobio i uzet ču još jednu, cijena če past i iduče godine ide gotovo sigurno opet dividenda, stvarno stalno gubim novce na ovoj dionici.
-
Sa PBZom sve u redu ?
Meni na mobitelu ne radi
-
Jedno pitanje JOPPD obrazac za 2022 ispunjavamo u kunskim iznosima???
Da, onda konvertiras i platis u eurima.
-
KODT2 20%
ATPL 16%
ERNT 16%
ZABA 15%
HT 15%
ADPL 8%
HPB 5%
JDPL 5%
-
ZABA u minuti proslo 59000 kom uz rast cijene, ima li netko ideju od kud se stvorio taj interes?
-
Lagana pozitivna aktivnost na ZABA , unatoc negativnom trendu na trzistu, hoce li nas iznenadit sa kakvom vanrednom divkom
Bilo bi to lijepo
-
Ma meni sve ove firme koje ne isplacuju dividendu izgledaju da su mutna posla, ok su za zaradit na rastu i izaci kad si zadovoljan sa prinosom,u Vlen sam usao na 7 izasao mozda i prerano na 12 ali ja zadovoljan, mozda sam previse konzervativan kod ulaganja i nemam vremena sjedit uz ekran svaki dan, i vise volim svoje dividendne dionice i dugorocno ulaganje. Ovo sa dividendom na Vlen je i bilo ocekivano, mada je firma top.
-
Boze dragi kakva letargija na JDPL, neda mi se vise.
-
+ ATPL ajmo si pokvarit prosjek
-
imam jako niske prosjeke ulaza i zato ne mislim prodavat, ako bas krene nizbrdo skratit cu sve za 50%,
A zašto u ovom slučaju ne kratit pri vrhu ???
A da znam da je vrh bi kratio, vjerujem da moze jos up up, posebno ATPL,JDPL,HPB...ali ne stignem svakodnevno pratit pa nemogu ni igrat tu igru.
-
Aj da malo detaljnije elaboriram trenutnu situaciju svog portfelja…
Trenutno sam 90% u dionicama, vise zbog spleta (ne)sretnih okolnosti nego strateske odluke…
- Prinos u ovoj godini mi je oko 17% i imam dobru zalihu u slučaju pada tržišta
- Da sam u zadnje 2 godine ulazio u keš svaki put kad bi bila najavljena kataklizma sad bi najvjerojatnije imao barem 40% manji portfelj
- ATGR, ide dividenda, Q1 je bio odličan, cijena je pala oko 16% od vrha, očekujem odličnu sezonu i odličan Q3, jako vjerujem u menadžment, kretanje cijene u zadnjih mjesec dana je tipično za ovu dionicu i uskoro očekujem pojačan interes fondova i rast cijene…ne vidim razlog da ovo prodajem po ovim cijenama
- ATPL; iscekujem dividendu, vozarine stabilne na iznimno visokim razinama, 4 pnmx-a voze po varijabilnim vozarinama, otvara se Kina i kreće u nadoknađivanje zaostataka (nadam se), objavljuju se izvješća ino bulk brodara koja će dodatno gurat ino brodare…
- KODT; ide dividenda, po ugovorenim poslovnima u Q2 mozemo ocekivat daljnji brutalni rast prihoda i dobiti, potentan sektor, bolesno dobra dionica i firma
- RIVP&ADRS&ARNT; očekujem brutalnu sezonu (+divka ADRS), za mjesec dana kreće „brojanje“ turista i članci po novinama o brutalnoj sezoni…ne dam prije 15.07.
- ERNT, VLEN; ide divka, dobra izvješća za Q2 (nadam se)…
- SPAN; ide divka, razvalili Q1, ako Q2 bude preko 10 mil kn neto dobiti pričamo o IT kompaniji sa P/E oko ili ispod 10, rastom prihod od cca. 30% godisnje i dividendom…
- Imam disperziran portfelj u blue chip dionicama i u slučaju panike lako ga rasprodam (nema problema sa likvidnosti)
- Vani se lijepo sve korigiralo i vrijeme je za mini bull (imho)
- U svakom trenutku moguce je da se rat u UKR zaustavi
I sad, molim da mi netko da barem jedan razlog zašto bi trebao prodavat trenutni portfelj osim da se ocekuje KATA KLIZMA za koju nitko ne zna kad će i hoce li biti…
Imam slican portfelj u bluechip dionicama, uz izuzetak turista, imam jako niske prosjeke ulaza i zato ne mislim prodavat, ako bas krene nizbrdo skratit cu sve za 50%, a cash uvijek imam bar 20% za prilike i neprilike. Ali osim ako se rat ne proširi , ne vjerujem da cemo nesto puno ici dole, a to mogu izgurat.
-
Kad pogledam bid, moram priznati da nije od davnina ovako bio popunjen, neki bih rekli nabildan.
Ima ih da, ali neće da plate .
Još uvijek neki računaju da je precijenjeno valjda.
-
Uz ovakvo FI mi imamo zatrpan ask do 70 kn, trebali smo jos u ponedeljak bit na 75 kn.
Sad znam da nista neznam.
-
odmah ronimo za dividendu ... interesting
Uobicajena praksa na ZSE , ali bas zamorno vise.
-
I ja sam ju godinama imao, dobra firma, turizam, osiguranje,prehrana, dividenda. Izasao nedavno bas zbog sidrenja na ovim cijenama. I sumnjam da ce uskoro rasti na nekad slavne razine.
-
https://www.index.hr/auto/clanak/re…agazin_ostalo_d
"Svoj 68-postotni udio u Avtovazu prebacio je na ruski znanstveni institut, i to za simboličnu cijenu od jednog jedinog rublja.
Naravno, Renault se nije odrekao velikog kapitala, nego je postignut dogovor da zadrži pravo otkupa u sljedećih pet do šest godina, napomenuo je ruski ministar trgovine Denis Manturov, prema izvješćima ruske novinske agencije Interfax, dodavši i da će Renaultov udio u moskovskoj tvornici preuzeti gradska uprava."
Neznam koliko im je ovo pametno, ovo je kao da INA d.d. vratis nasoj drzavi na upravljanje na par godina, docekali bi te samo dugovi i firma u spremna za stečaj.
-
+ HT
+ ERNT
no brain invest