Da li se nesto promijenilo u meduvremenu kod tpng?
Vec duze vrijeme gledamo lagani pad cijene, drugi kvartal je pri kraju, a za njega imamo velika ocekivanja..
Danas sam nesto sitno nadokupio, ali vidim da interesa za kupnju nema..
Da li se nesto promijenilo u meduvremenu kod tpng?
Vec duze vrijeme gledamo lagani pad cijene, drugi kvartal je pri kraju, a za njega imamo velika ocekivanja..
Danas sam nesto sitno nadokupio, ali vidim da interesa za kupnju nema..
+kras, vec dugo raste, a vidim da top 2 konstantno kupuju..
Moguce da je jedna ponuda dana kao tromjesecni prosjek cijene dionice i zbog toga se brani granica od 6kn..
Država smanjuje porezno opterecenje telekomima za 100 mil kn..
Dio ce popraviti i financijsku sliku ernta,
a mozda se vec u ponedjeljak bude odrazilo i na cijenu dionice.
Izvor:
U nedjelju ujutro nakon mise stavljam nalog na 5kn pa nek i mene jednom poklopi bid..
Uskoro se priblizavamo psiholoskoj granici stop lossa pa ako padne ispod 5.3 tesko ce se zaustaviti..
Osobno, prodajem sve na 4.8 i idem po burek i 2 jogurta..
u jednom trenutnu na prodaji bilo vise od 200 000 komada.. Izgleda da veci igrac izlazi..
Izvjesce je toliko dobro da ako takvo bude i za Q2 svi ce bit sretni i sa cijenom 9.99kn.
+ernt
+opte
Gledajuci stanje previse sam u telekomima, ali valjda ce ljudi i dalje koristit mob i internet..
Slicnog sam razmisljanja kao i vi kolega, nekako sto duze ovo traje gubim volju gledati ovo liparenje oko 6ice..
Jedan sell signal i imam osjećaj da sve ode debelo ispod 4kn, mozda ce to biti i Q1 izvjestaj..
Osobno nemam puno opte i sve sam blize ciscenju pozicije nego dodatnoj kupnji.
- RIVP -R-A
A cijelo vrijeme si uvjeravao druge da ce navaliti stranci, puni hoteli, prednosti Valamara kao autodestinacije. A sad si prodao, je li? Meni lijepio minuse kad sam govorio da lazes, da navlacis ljude.
Moralna nulo. Sram bi te moglo biti. Kad bi stama imao. Ali takvi kao ti ga nemaju.
Ne isplati se uzrujavat, takvi ce za mj dana govorit kako ce Cro kartice i domaci turisti puniti hotele s 5*... za ernt bi se slozio s barbikom da ima potencijala i planiram ga uskoro pojacat, ali za neke stvari treba biti realan ili duuugorocni ulagac..
Hanfa navodno i
ako me sječanje dobro služi......nedavno je nakon par dana takvih "prijetečih" naloga dionica dobrano zveknula dole.......nemora značiti ništa......
A vi bi se bas razveselili da dionica padne? Zar ne?
Možda netko Prijavi tog lika regulatoru. Naći će ga preko brokera... ako se netko bas zainati.
Ne vidim nikakav razlog za eventualnu prijavu. Njegove su dionice, moze ih prodat i za kunu, a isto tako i predomisliti se prije nego sto mu ja pokupim 1000 komada 😁
+ opte na 6.38
- podr na 400..
Sad mi je zao i zbog jednog i zbog drugog..
Valjda ce se ovakav dan ponoviti u skoroj buducnosti..
Ne bih se slozio da ce jace potegnuti nakon 120kn, previse je ovdje neizvjesnosti i obustava proizvodnje po cijeloj europi. Nakon dugotrajne obustave proizvodnje i smanjenja svih ugovora jer tvornice koje rade 24h dnevno ne mogu povecat kapacitet i nadoknadit gubitak, prije bi ocekivao dugi i polagani oporavak. Da li je itko razmisljao da bi granice mogle ostati djelomicno blokirane i da bi se njemacke tvornice mogle okrenuti lokalnim dobavljacima?
Odjednom su svi u keš poziciji..
Da li bi mi mogao netko od iskusnijih kolega pojasniti da li je moguce sljedece.
Trzisna cijena 600kn, postavi se veci nalog na kupnju na 500kn, a zatim povezana osoba proda X komada po 500kn i "povuce" prodaju dolje?
Danas pratim prodaju na pocetku i uredno ekipa postavlja prodajnu cijenu manju od trenutne kupovne.. Zar je doslo do toga da se posto poto mora rijesiti papira?
+Kras
do kraja dana vjerojatno +podr