1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. todor

Posts by todor

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• todor
    • March 15, 2021 at 9:49 PM
    Quote from plavi01

Kolike su šanse da se pređe 200 kn

Ako sutra ujutro kupite po market cijeni 4000kom šanse su vrlo velike...

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• todor
    • February 12, 2021 at 1:30 PM

Gdje je nestala brana na 39:?: :huh:

• PODR (Podravka d.d.)

• todor
    • February 3, 2021 at 8:04 AM

Danas bi mogli gledati umjetan rast podravke kako bi sutra bio clanak da investicijska zajednica podrzava dalicku..

• Best buy

• todor
    • February 2, 2021 at 7:50 PM
    Quote from mikromakrto

KRAŠ - po kojoj god cijeni da kupiš, RBA čeka nakon par dana po nekoliko desetaka kuna više.

Samo je pitanje do kada

Slazem se.. Od nove uprave su velika ocekivanja i siguran sam da ce rezultat biti bolji od 2020.g.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• todor
    • December 15, 2020 at 10:41 AM
    Quote from sasab

Na HT-u otislo 15M kuna. Lijep paket je netko razmijenio..

Vjerojatno ide po IGH :D

• Best sell

• todor
    • December 13, 2020 at 5:55 PM

Pozdrav forumasi,

po meni je trenutni best sell Rivp. Zasto? Vise je razloga.. Njemacka ide u tvrdi lockdown, nemamo popustanja mjera za novu godinu, prvi kvartal izgubljen, statisticki smo najgori u europi po broju slucajeva, nakon prvog cijepljenja potrebno 35 dana za imunitet a trenutna cijena je odlicna. U ovom rastu dalo se i ozbiljno zaraditi samo da je vise love za ulog :)

• IGH (Institut IGH d.d.)

• todor
    • December 13, 2020 at 1:08 PM

Prema dosadasnjem iskustvu kod ovakvog naloga cijena samo klizi prema dolje jer se prodavaci guraju ispod velikog naloga.. uskoro nece biti na 150 nego na 145 i tako dok se mirovinski fond ne smiluje..

• todor
    • November 2, 2020 at 7:13 PM

Mislim da nema veceg interesa jer se opcenito u hrvatskoj tvrtke ne trude privuci nove ulagace. Tvrtka ima odlicne rezultate i umjesto da se to oglasi na sva zvona cesto nema niti jednog clanka u novinama. Al zato kad otpusti 10 ljudi razvlaci se po crnoj kronici danima..

Zasto ht ne bi zvao korisnike i preporucio im dionicu, a ne galaxy a10? Imaju ogromnu bazu korisnika, a dionicara svakim danom sve manje.. vidite po paketima od 69kom koji svaki dan idu po bidu...

• todor
    • October 9, 2020 at 9:33 PM
    Quote from dionicar

zlocesti : a jel vi znate da je ekipa iz interkapitala prva izašla iz svih "Agrokor" firmi prije kraha ? Jedini su skuIli da Todorić mulja s papirima..

Dovoljno je pogledati clanove grupe Borg i postat ce vam jasno kako su skuzili kraj Agrokora..

Gledam malo SBI graf i bome ni tamo nije neko cvijeće..

• Birtija

• todor
    • September 25, 2020 at 10:58 AM

Više ostavi Petek na rizotu u Mon Amiu nego prosjecan ulagac na ZSE...😂🤔

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• todor
    • September 24, 2020 at 10:00 PM

https://www.adplastik.hr/novosti/korporativne/dan-velikih-planova#

Izjava PU:

Broj vozila na montažama veći je od predviđanja u svibnju i lipnju što je jako dobro. Mislim kako je najgore razdoblje iza nas. Automobili su se i u ovoj krizi pokazali kao jedna od najsigurnijih prijevoznih sredstava tako da nema razloga za bojazan.

• Best buy

• todor
    • September 20, 2020 at 9:58 PM

Adpl - po kriterijima ulazi u ciklicku industriju sto znaci da faza rasta dolazi..

Treba imati strpljenja jer to moze biti i za 2 godine, ali do tada se pomalo kupi na bidu.. znacajnije povecanje ce se desiti tek kad najave isplatu dividende, a ugovoreni poslovi i aktivni ugovori daju podrsku trenutnoj cijeni.

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• todor
    • September 2, 2020 at 9:03 AM

Kada bude imao vise od 5% mora se objaviti tko stoji iza skrbnickog.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• todor
    • August 14, 2020 at 4:26 PM

Ovdje jedino naslućujem pad.. pa neki je dan predsjednik

Uprave prodavao po 130.

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• todor
    • August 8, 2020 at 2:19 PM

Izasao iz opte po treci put i svaki put s minusom.. a jucer je minus nadmasio sva ocekivanja.. :(

Svaka cast onima celicnih zivaca koji ce ovo pratit do kraja, ali ja sam gotov sto se opte tiče..

Ovdje se ne isplati biti bez insajderskih informacija, a 95% ljudi ih nema...

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• todor
    • July 29, 2020 at 7:28 PM

Razmisljao sam o prodaji na 57, ali sad ne dam ispod 70.. 😀

Zahvalio bi javno i kolegi tinu koji mi je ukazao na ovu dionicu. Svaki post mu je koristan, realan i potkrijepljen argumentima.. i bez famoznih grafova, covjek zna di je lova.. Respect 💪💪

• OPTE prodaja - kladionica

• todor
    • July 18, 2020 at 5:06 PM

Sto cijenjeni forumaši misle, kako ce se prodaja odrazit na dionicu hta?

Razmisljam 27.7. Prodat ht, pokupit dividendu i dokupit jos opte prije 31.7..

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• todor
    • July 8, 2020 at 7:54 AM

Danas, 8.7. jos nema nikakve obavijesti od strane HTa da postoji problem s pristiglim ponudama. Za mene dobra stvar, a ne bi me iznenadilo da 31.7. bude otimanje za svaku dionicu..

Zasad jedan manji nalog na 5.50.

• KRAS (Kraš prehrambena industrija d.d.)

• todor
    • July 2, 2020 at 8:36 PM

Kappa star na 30% kao 2.dionicar..

Zanima me da li ce i dalje biti na kupnji ili je ciljana količina dostignuta.

• Što smo danas tržili

• todor
    • June 27, 2020 at 9:45 AM

Uff, nadam se da nisi poslusao nikoga na forumu..

Mozda bi bila bolja varijante u ovo vrijeme svaki mjesec po 10000 ubacit u papire čisto da u slučaju pogoršanja imas dio za vracanje kredita, a i kupiti vise za manju cijenu..

Osobno ne vidim osnovu za rast turista i banaka u kracem periodu :(

1. Privacy Policy
  2. Kontakt