Kolike su šanse da se pređe 200 kn
Ako sutra ujutro kupite po market cijeni 4000kom šanse su vrlo velike...
Kolike su šanse da se pređe 200 kn
Ako sutra ujutro kupite po market cijeni 4000kom šanse su vrlo velike...
Gdje je nestala brana na 39
Danas bi mogli gledati umjetan rast podravke kako bi sutra bio clanak da investicijska zajednica podrzava dalicku..
KRAŠ - po kojoj god cijeni da kupiš, RBA čeka nakon par dana po nekoliko desetaka kuna više.
Samo je pitanje do kada
Slazem se.. Od nove uprave su velika ocekivanja i siguran sam da ce rezultat biti bolji od 2020.g.
Na HT-u otislo 15M kuna. Lijep paket je netko razmijenio..
Vjerojatno ide po IGH
Pozdrav forumasi,
po meni je trenutni best sell Rivp. Zasto? Vise je razloga.. Njemacka ide u tvrdi lockdown, nemamo popustanja mjera za novu godinu, prvi kvartal izgubljen, statisticki smo najgori u europi po broju slucajeva, nakon prvog cijepljenja potrebno 35 dana za imunitet a trenutna cijena je odlicna. U ovom rastu dalo se i ozbiljno zaraditi samo da je vise love za ulog
Prema dosadasnjem iskustvu kod ovakvog naloga cijena samo klizi prema dolje jer se prodavaci guraju ispod velikog naloga.. uskoro nece biti na 150 nego na 145 i tako dok se mirovinski fond ne smiluje..
Mislim da nema veceg interesa jer se opcenito u hrvatskoj tvrtke ne trude privuci nove ulagace. Tvrtka ima odlicne rezultate i umjesto da se to oglasi na sva zvona cesto nema niti jednog clanka u novinama. Al zato kad otpusti 10 ljudi razvlaci se po crnoj kronici danima..
Zasto ht ne bi zvao korisnike i preporucio im dionicu, a ne galaxy a10? Imaju ogromnu bazu korisnika, a dionicara svakim danom sve manje.. vidite po paketima od 69kom koji svaki dan idu po bidu...
zlocesti : a jel vi znate da je ekipa iz interkapitala prva izašla iz svih "Agrokor" firmi prije kraha ? Jedini su skuIli da Todorić mulja s papirima..
Dovoljno je pogledati clanove grupe Borg i postat ce vam jasno kako su skuzili kraj Agrokora..
Gledam malo SBI graf i bome ni tamo nije neko cvijeće..
Više ostavi Petek na rizotu u Mon Amiu nego prosjecan ulagac na ZSE...😂🤔
https://www.adplastik.hr/novosti/korporativne/dan-velikih-planova#
Izjava PU:
Broj vozila na montažama veći je od predviđanja u svibnju i lipnju što je jako dobro. Mislim kako je najgore razdoblje iza nas. Automobili su se i u ovoj krizi pokazali kao jedna od najsigurnijih prijevoznih sredstava tako da nema razloga za bojazan.
Adpl - po kriterijima ulazi u ciklicku industriju sto znaci da faza rasta dolazi..
Treba imati strpljenja jer to moze biti i za 2 godine, ali do tada se pomalo kupi na bidu.. znacajnije povecanje ce se desiti tek kad najave isplatu dividende, a ugovoreni poslovi i aktivni ugovori daju podrsku trenutnoj cijeni.
Kada bude imao vise od 5% mora se objaviti tko stoji iza skrbnickog.
Ovdje jedino naslućujem pad.. pa neki je dan predsjednik
Uprave prodavao po 130.
Izasao iz opte po treci put i svaki put s minusom.. a jucer je minus nadmasio sva ocekivanja..
Svaka cast onima celicnih zivaca koji ce ovo pratit do kraja, ali ja sam gotov sto se opte tiče..
Ovdje se ne isplati biti bez insajderskih informacija, a 95% ljudi ih nema...
Razmisljao sam o prodaji na 57, ali sad ne dam ispod 70.. 😀
Zahvalio bi javno i kolegi tinu koji mi je ukazao na ovu dionicu. Svaki post mu je koristan, realan i potkrijepljen argumentima.. i bez famoznih grafova, covjek zna di je lova.. Respect 💪💪
Sto cijenjeni forumaši misle, kako ce se prodaja odrazit na dionicu hta?
Razmisljam 27.7. Prodat ht, pokupit dividendu i dokupit jos opte prije 31.7..
Danas, 8.7. jos nema nikakve obavijesti od strane HTa da postoji problem s pristiglim ponudama. Za mene dobra stvar, a ne bi me iznenadilo da 31.7. bude otimanje za svaku dionicu..
Zasad jedan manji nalog na 5.50.
Kappa star na 30% kao 2.dionicar..
Zanima me da li ce i dalje biti na kupnji ili je ciljana količina dostignuta.
Uff, nadam se da nisi poslusao nikoga na forumu..
Mozda bi bila bolja varijante u ovo vrijeme svaki mjesec po 10000 ubacit u papire čisto da u slučaju pogoršanja imas dio za vracanje kredita, a i kupiti vise za manju cijenu..
Osobno ne vidim osnovu za rast turista i banaka u kracem periodu