1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. bbkk0000

Posts by bbkk0000

• Birtija

• bbkk0000
    • January 13, 2021 at 7:03 AM
    Quote from Optimistcro

Di si bijo 91e.....šalu na stranu

Ja sam bio konkretno u Petrinji i okolnim selima 3 dana kao član jednog DVDa iz Dalmacije. Od 01.01 do 04.01. Ne znate mi ni ime ni prezime, i nemam potrebu za izigravanjem dobrotvora al ako Vas nešto konkretno zanima rado ću Vam reći a nagledao sam se nažalost jako puno tužnih, lijepih i odvratnih scena na jednom mjestu. Hrvatska u malom

Pričao sam sa čovjekom , ekipa iz njegovog kvarta neki kao off road klub sa terencima obilaze ta okolna sela..kažu da se jedva sa takvim autima probijaju do tih sela, tamo je jako teško .. navodno po gradovima ok,koliko može biti u toj situaciji...puno ljudi kojima netreba uzimaju pomoć a vidi se da su spremišta puna.

• Birtija

• bbkk0000
    • January 12, 2021 at 6:54 PM
    Quote from Moller
    Quote from LodeRunner

Pa naravno, na gospon Mollera. Nadam se da je dobro i da nije koju bolestinu uhvatio.

ma ništa ozbiljno, samo lagana alergija na ovu neorganiziranu šaku jada od države, sve sami foleri i manekeni, a kada se dogodi problem onda se prepušta narodu da si organizira samopomoć, hladno je i smrzao sam se, a kasno je, sutra se bumo pospominjali:sleeping:

Moller jeste bili možda na Banovini? Nije provokacija nego ste napisali da ste se smrzli pa možda neki info iz prve ruke?

• AGROKOR

• bbkk0000
    • January 12, 2021 at 11:33 AM

Nažalost našu zemljicu su vrlo vjerojatno dogovorom podijelili Amerikanci i Rusi. Domaća politika vjerojatno služi tim interesima jer se teško može drugačije. Mislio sam da će Todorić pa i mi mali dioničari jednog dana ipak dobiti neku odštetu ,ali sad kad vidim to sve mislim da su đaba ti sudovi po zapadnom svijetu ,nema tu u velikim pričama nekog "pravednog suđenja"...

• CORONA virus

• bbkk0000
    • January 8, 2021 at 12:09 PM
    Quote from VoraX

Mikroplastika i plastika općenito kada uđe u ljudski organizam ima utjecaj na estrogen, na način da "prevari" tijelo da misli da se treba estrogen sintetizirati. Malo pročitajte koji ozbiljan članak, ima ih na pretek. Ne mislim na net.hr ili dnevno nego peer reviewed sa znanstvenih publikacijia.

Utjecaj je mjerljiv po tome što su žene sve "ženstvenije" i to sve ranije a muškarci sve manje plodni i feminiziraniji.

Sad naravno vi se slobodno smijite 🤷🏼

E bravo,tako je. Znam da su u sklopu istraživanja pratili neku rijeku ili jezero gdje završava otpadna voda iz kućanstva pa su na aligatorima koji žive tamo primjetili identičnu pojavu kao na ljudima

• CORONA virus

• bbkk0000
    • January 8, 2021 at 8:38 AM
    Quote from nemo

😂😂😂koliko je meni poznato, djeca se rađaju nikad viša, stopala imaju ko peraje još u osnovnoj, a ostali organi nikad veći...više udišete mikroplastiku u zraku i pijenjem u vodi, a za 100god će netko izraditi kakvu studiju. Organizmi se prilagođavaju pa će homoplastikus biti zakon za sponzoruše i instagramuše😂😂😂

Ovo što sam napisao za organe vidio sam u dokumentarcu ,nije moja kreacija.

• CORONA virus

• bbkk0000
    • January 7, 2021 at 5:02 PM
    Quote from nemo
    Quote from bbkk0000

Neznam dali je tko napisao pa evo...priča se da pošto su ove standardne maskice napraljene zapravo od plastike očekuje se značajno povećanje plućnih bolesti . Znači trebalo bi koristiti pamučne

po tome bi svi zdravstveni radnici umirali ko muha...ma dajte. Onda treba proucavati i motociklisticke kacige, opremu za ronjenje i disanje...skoro sve plastika

Udisanje ispusnih plinova i vrtnja zraka u klimatima onda je veće zlo

Nisam siguran da ste dobru usporedbu nabacili. Zrak ide iz klime kroz krutu plastiku u kojoj nema čestica i ova oprema za ronjenje. Za kacige neznam koj je materijal unutra. Ali kao mali primjer usput..poznam jednu osobu koja je imala zdravstvenih problema ,išla je okolo specijalistima i kod jednog od njih čini mi se da je prvo pitanje bilo dali koristi što od poliuretana... većina ovih "tehničkih" materijala za razne sportove je nastala "jučer" tako da će se njihov utjecaj na zdravlje vidjeti tek za 50-100 godina. Znate li da dio ambalaže plastične za npr.kreme ispušta ili je ispuštalo ( neznam dali se štogod promjenilo ) štetne tvari a koje su rezultirale time da su se počela sa vremenom rađati muška djeca sa npr.manjim spolovilima,, a npr.ženska sa manjim grudima ...zato jer ti spojevi mnjenjaju hormonalnu strukturu . Ovu maskicu stavljate baš na nos,tanka je a time i krhka tako da gotovo sigurno udišete mirkočestice od plastike.

• CORONA virus

• bbkk0000
    • January 7, 2021 at 11:44 AM

Neznam dali je tko napisao pa evo...priča se da pošto su ove standardne maskice napraljene zapravo od plastike očekuje se značajno povećanje plućnih bolesti . Znači trebalo bi koristiti pamučne

• Birtija

• bbkk0000
    • January 4, 2021 at 4:53 PM
    Quote from st-brajo
    Quote from LodeRunner

Kina vam slicno aktivno igranje lokalnom klimom izvodi vec desetak godina. Disperziju oblaka kao i stvaranje oblaka kemikalijama ispred povrsina gdje zele sunce.

Nije to nista novo.

hvala na pojašnjenju :thumbup:

ali nije mi jasno zašto ga onda lansiraju poviše Švedske, a ne npr. poviše Sahare?

i inače mi nije jasna ta opsesija ledenjacima i njihovim otapanjem ako tu količinu vode i vodene pare na ovaj način možeš preseliti iznad Sahare i Bliskog Istoka?

šta ne bi za Svijet bilo bolje da na cijeloj planeti postoji više manje ujednačena klima i da Sahara i Bliski Istok postanu nova "pluća" Zemlje, a ne da se kuhaju na +50?

u krajnjoj liniji, šta ne bi to pridonijelo zaštiti biološke raznolikosti i stvaranju nove iz krša i kamenjara?

di ćeš boljeg načina od zaštite okoliša i sječe šuma, ako možeš stvoriti istu tamo di je sada nema, a nećeš doći ni u doticaj sa virusima koji očito obitavaju na takvim postojećim staništima, pa sada imamo problem.

ovo je dokaz da se svaki izum može upotrijebiti i na korist i na štetu čovječanstva, samo je pitanje tko je taj koji o uporabi odlučuje i za koje svrhe.

Display More

Poštovani kolega , otvorili ste pitanja za 10 doktorskih disertacija iz više područja ::::::)))). Ukratko NEEE. posadite par stotina maslina na ledini di ničeg nije bilo i promjenite mikroklimu tog područja. To opet ima efekt na nešto dalje... Sahara je nekada bila jako plodna... Pitanje je ovo globalno zatopljenje jeli to istina ili biznis... sigurno je čovjek pridonio trenutno zatopljenu..ali kad bi pitali gospođu Zemlju koja broji milijune godina dali mali čovjek sa svojom malom indusrijskom revolucijom na nivou nekih jadnih 100-tinjak godina može povisiti temperaturu? A da to nije proces koj se ionako događa... Gospođa Zemlja je imala raspon od ledenih doba do velikih vrućina tako da bi u najmanju ruku bilo razumno na prvu odbit današnja tumačenja? kao i ovaj covid 19- ti po redu..ja čekam 25-ti da vidim šta nudi :::::))))

• CORONA virus

• bbkk0000
    • January 2, 2021 at 10:01 AM

Što se tiča opterećenosti zdravsva, nedavno je gostovao u emisiji dr.Herman Vukušić koj je odmah poslje faxa otišao u rat kao doktor. Kaže čovjek što su tada prolazili da je ovo sve šala naspram tome i uspješno su prošli, pa se i on čudi ovoj histeriji. Zovem prijatelja u starački dom, čovjek nevjerojatnog duha ..kad sam mu čuo glas vidim da je jako potonuo, nesmije van iz sobe..pošto su to sve stari i osjetljivi ljudi do koji više nemože doći nitko mene zanima koliko njih umire od depresije,tuge,anskioznosti? koliko ljudi je preskočilo termine u bolnicama? koliko će ljudi zbog toga umrijeti u budućnosti? ako dobe coronu zbog oslabljenog imuniteta kada im bolest uznepreduje hoće li ući u statistiku broja umlih od Covida?

Mislim da će više ljudi nastradati zbog stresa od posljedica potresa nego corone. Razgovaram sa ljudima, idu psihijatru,piju tablete...ovo je potencijalna velika opasnost

• CORONA virus

• bbkk0000
    • January 2, 2021 at 9:53 AM

https://www.seebiz.eu/tvrtke/kinezi-…ke-unije/248675

Vezno na ono što sam ranije napisao... Amerikanci i Rusi uzimaju ovdje sve..

Kad se to sve izdogovara nestati će "corona kriza"

• CORONA virus

• bbkk0000
    • January 2, 2021 at 8:36 AM
    Quote from tollway

vrlo zanimljivo razmišljanje, kolega! samo tko će biti petar stijena!!?? a tko isus?

Mislim da je to sve u rukama dragog Boga. Pogledajte ovu coronu što su spremni napraviti ili sa druge strane ovi potresi. A sa treće strane tu ljudsku dobrotu i plemenitost da pomognu. Jeste li mogli ovo zamisliti prije godinu dana? Mi smo toliko sitni kao ljudi. Taj potres čuči i čeka dole 200-300 godina, što je njemu jedan ljudski vijek? Kombinatorika mogućnosti je beskrajna, svako može napraviti koliko mu je dano..nije svima sve dano niti će se tražiti od svakoga isto.. pisanje na ovom forumu ako je iskreno je isto jedan korak naprijed za društvo, svako imna prostora za rad na sebi i drušvu općenito. Narod se mora obrazovati i popravljati javno kroz medije a to nije osmišljeno i namjerno činjeno od 1945. Preporučam se svima za emisiju Projekt Velebit, jednom tjedno gostuje Slobodan Prosperov Novak, čovjek sa zastrašujućim intelektom...otvaraju aktualne teme ali i povijesne... ono o čemu se baš ne priča javno a od kuda bi trebali dolaziti ti novi preporodni pokreti je HAZU i društvo pjesnika. A tamo šipak

• CORONA virus

• bbkk0000
    • January 1, 2021 at 6:13 PM
    Quote from rambo_5
    Quote from bbkk0000

Poštovani kolega , ovo je počelo javnih financija, prije ovakvog načina oporezivanja bili su blatnjavi putevi, šekret od wc se bacao sa balkona, nije bilo javnog zdravstva ....

Kolega, sve ovo o čemu vi pričate bi se moglo bez problema pokriti i sa 30%, ali zašto im treba naših 80% zaključite sami. Ajde, pomoći ću vam: 250.000 uhljeba, zlatni WC-i i žičare, trostruka bojanja tunela, 100.000 umirovljenih 30-godišnjaka, tajkuni i njihovi ugovori s državom i njenim firmama, isisavanja milijardi iz Hrvatske preko INA-e, Schwartz grupe, banaka i posebno HT-a, nabava preskupog oružja koje se onda ruši po Lici u prvom letu nakon "servisa" itd. Ajd, pametan ste čovjek, nemojte braniti neobranjivo...

Moje najiskrenije mišljenje; 1945 završava 2.svj rat, pobjeđuju ono što danas zovemo globalistima. U Hrvatskoj guraju komunizam ( svjetski igrači koji su ga i proizveli ) , obrisala se skoro kompletna povijest, dobar dio kulture,stvoreni su novi ljudi za nov sistem. Ekipa koje je bila u vrhuški političkoj,obavještajnoj,vojnoj i njihova djeca su sustavno potkradala sistem INA.Astra... i ti novci su stajli na offhore i sl. računima.. lagano kreće raspad juge, taj proces vode obavještajne službe cijele juge. po mojem dubokom uvjerenju uz pomoć stranih službi instaliraju vlade koje zapravu nemaju stvarnu moć iz puno razloga. Svakako je domaćima i svijetu odgovaralo da ne dođe na vlast "desna" opcija ..hravtsko proljeće je bila druga ili treća košnja tako da se zacementira stanje na dugo. Ne krivim ljude koji su sudjelovali u tome svemu, jednostavno je donešen takav sustav koj je ljude polomio a čovjek je samo čovjek. Zašto sam ovo napisao, da bi znali sadašnju situaciju morate poznavati barem okvirno povjest. Ovaj sadašnji trenutak je rezultat svega ovoga što sam napisao. Evo npr prof Jurčević se nudi da donese dokumente o svemu što sam tu napisao i nitko ga nigdje ne zove. Mislite da je Franjo Tuđman rekao 200 bogatih obitelji i proveo privatizaciju? Ja mislim da nije nego da su to napravili baš ti ljudi iz juge i njihove mladice koji i danas vode priču. Mislite da je slučajno poništena kompletna građevinska operativa? Mislite da je slučajno Agrokor tako završio? Todorić je bio izuzetno moćan čovjek pa razmisite koliko su moćni oni koji su ono sve odradili? Hrvati su dobili svoju državu ali kapital za razvoj neće dobiti nikada. Nas se vraća u zonu interesa između Amerike i Rusije, ekonomski će oni sve preuzeti. Možda malo Kineze ubace ... A kako će preuzeti ako je postavljeno na dobre i zdrave noge? Mora biti kaos, nesređeno društvo.. komunizam je sve suprotno Hrvatskom povijesnom,svjetonazorskom,kulturološkom ambijentu ali su ga progurali. Pitajte se uz čiju pomoć. Čim se pojavi neka suverenistička opcija ali zaista suverenistička biti će na neki način poništena, uvrijeđena,omalovažena... metoda je uvjek ista oblati pa potopi. imaš sve medije pod sobom. Kako je rekao onaj komunist reci laž 100 puta i postaje istina...tako nešto.. pogledajte ovu "corona krizu"?????? kakva kriza? kakva cijepiva?? ljudi pa danas mali čovjek do početka škole primi oko 32 cijepiva u koktelu. Vaši roditelji su ih primili 5-6. sad je intencija da se poveća????????? na takav mali organizam????? statistika kaže ovo ,proteklih 10 godina zaključno sa 10/2020 broj umrilh je identičan, najviše se umire od cigara,alkohola,okoliš..sve ostalo daleko ispod.... e sad vidim neki dan zavod izacio za 11/2020 6 posto više umrlih nego lani. U Njemačkoj su pokrenute i neke tužbe za proglašavanje mrtvih od corone ali bez obdukcije.. Zaustavili su kompletan život zapadne civilizacije. Ne sliči na novi komunizam? Po mojem uvjerenju sve je ovo duboko kreiran scenarij u velikim kuhinjama. Za kraj ne slažem se sa Vašim bojevima ali se slažem sa pričom. Za tu priču nije kriv sadašnji trenutak ,ona se dugo pripremala. Ali piše u Bibliji " vrata paklena neće nadvladati". Poslani smo kao narod na jako težak put ali mislim da će i nagrada biti sukladna. Ljudi nemojte gubiti vjeru ili duh ... Svako dobro svima

• CORONA virus

• bbkk0000
    • December 31, 2020 at 8:01 PM
    Quote from Paulie
    Quote from Flight

Država ti uzima 70-80%?! Na čemu to? Misliš od bruto II plaće? Ili?

Misli na ukupnu sumu koju država uzima kroz višestruko oporezivanje i u pravu je:

1. od plaće ode 16,5% na dosta loše zdravstveno osiguranje i 20% na mirovinsko osiguranje, s tim da je prosječna mirovina oko 300 eura
    2. ostalo se oporezuje kroz porez na dohodak, znači nakon plaće ostane 50-60% ovisno o tome koliko tko zarađuje
    3. uliješ gorivo u rezervoar, trošak nameta i poreza je 80%
    4. kupiš bilo što, PDV je 25%
    5. kupiš automobil, osim PDV-a platiš i PPMV, kad sam kupio zadnji automobil platio sam efektivno oko 40% poreza
    6. sad na taj isti automobil svake godine plaćam razne trošarine prilikom registracije + porez na automobil (koji je već moj)
    7. pa gdje su komunalne usluge, slivne vode, ne znam ni ja što, čisti porez koji se uzima, a država ne daje nikakvu uslugu
    8. itd.

Poštovani kolega , ovo je počelo javnih financija, prije ovakvog načina oporezivanja bili su blatnjavi putevi, šekret od wc se bacao sa balkona, nije bilo javnog zdravstva ....

• VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• bbkk0000
    • November 1, 2020 at 3:31 PM
    Quote from BudFox
    Quote from Marielena

BudFox da, tesko je uopce i bilo izracunati sa svim tim njihovim muljanjima koliko zapravo vrijedi Viro. Cijena je znacajno vec pala. Mislim da je prije godinu dana bila cca 120 kuna. Zadnja je 40 kuna. Koliko je negativnosti vec uracunato u cijenu cemo tek vidjeti.

Ne znam, meni je znak za bježaniju bio kada se Zadro rasplakao u Plodovima zemlje, koliko sam čuo.

Očito je već tada voda bila došla do grla, a siguran sam da nisu htjeli da firma ostane u blokadi mjesec

i pol i da moraju pokrenuti predstečajnu nagodbu, ali očito nisu imali izbora, jer su im banke otkazale

suradnju i blokirale ih.

Quote from naim

Mene će iznenaditi ako ključni akteri spašavanja hrvatske industrije šećera ne završe pod kaznenim istragama odnosno u pritvoru zbog sumnji na pogodovanje prvenstveno sebi i svojim interesima.

Ne vjerujem ni da je drugi suvlasnik u puno boljem stanju od Vira.

Ovo je način da se banke zadrže oko HiŠ (jer bi neke mogle postati suvlasnici) i da nastave financirati projekat dvojbene budućnosti. Za manjinske dioničare ne očekujem ništa pametno ni dobro. Oni bi mogli ostati, kao i u većini sličnih priča, posrani i popišani.

Ako uzmemo da je sama PSN upitna onda bi mnoge prije ovih trebalo potrpati u bajbukanu. Počevši od kreatora PSN-a

• bbkk0000
    • October 31, 2020 at 11:50 AM

A di ste to vidli da neko pokreće psn? U psn SVI dioničari će biti oguljenih,ne samo mali..

• bbkk0000
    • October 30, 2020 at 3:33 PM

OK. Sad se treba početi razgovorati. Malo sam preletio pa nebi ništa unaprijed. Mislim da će sve trebati još pričekati. Kako mislite da je lova u HIŠ -U? Nije viro suvlasnik?

• bbkk0000
    • October 30, 2020 at 3:16 PM

Evo HIŠ treba malo studirati ..

Files

Revizorsko izvjesce HIŠ 2019.pdf 4.16 MB – 15 Downloads Godisnje izvjesce HIŠ 2019.pdf 4.16 MB – 8 Downloads Odluka HIŠ 219.pdf 172.58 kB – 2 Downloads
  • CORONA virus

• bbkk0000
    • October 30, 2020 at 10:05 AM
    Quote from bbkk0000

Preporuka ama baš svima i vaxerima i antivakserima za pogledati

Još samo da nadodam ovaj gost u podcastu je prof.kemije i priča se o coroni,testovima,cjepivu... jako zanimljivo..naslov to ne sugerira na prvu

• CORONA virus

• bbkk0000
    • October 30, 2020 at 9:23 AM

Stvari su tu zapravo vrlo jednostavne. Nakon 2 svjetskog rata kreće ovaj ekonomski sustav u kojem je sve privatizirano i kompletna znanost je stavljena u službu ekonomskih interesa, u ovom slučaju faramaceutske i srodnih industrija. Imamo sjajnre znanstvenike ali svi su oni iz tog sustava i o tom susutavu ovise i od njega dobivaju novce. Znači sustav je postavljen tako da nema revizije i alternative ničega.

• CORONA virus

• bbkk0000
    • October 30, 2020 at 8:41 AM

Preporuka ama baš svima i vaxerima i antivakserima za pogledati

1. Privacy Policy
  2. Kontakt