1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. bbkk0000

Posts by bbkk0000

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• bbkk0000
    • July 4, 2021 at 12:33 PM
    Quote from Sony
    Quote from trial

Nažalost, i ovi Wall Street drybulkeri previše gledaju u BDI i BCI. Ovo danas, ak se ne okrenu kasnije u zeleno, će im biti šesti uzastopni dan pada.

https://finance.yahoo.com/quotes/gogl%2C…%2Cgnk/view/v1/

Ovo što se događa u Kini sa njihovom opskrbom električnom energijom i termoelektranama koje rade na ugljen očito ozbiljno utječe na svjetske brodarine, barem što se tiče onih koji prevoze ugljen. A tu je i ATPL.

Post u kojem je citiran članak u kojem je to sve puno bolje objašnjeno mi je nažalost obrisan. :(

Negdje sam davno napisao da će fosilna goriva biti korištena tako dugo dok se ne iscrpe ili propadne ovakav svijet kakav poznajemo.Obnovljivi izvori energije,da, samo to je proces koji će trebati desetke godina da se izgradi a zauzeće mjesto za druge resurse na zemlji,najvažnije poljoprivredno zemljište.

Kad je moj stari bio mlad ,a to je bilo jako davno..prije malo manje od sto godina :) rekli su da ima nafte ta još 30/30 godina. To su opet nedavno rekli. Znači tamo negdje na livadi su uginule životinje i bilo je tu i drva i još organskog materijala i to je onda sve propalo u zemlju i tu je sad nafta

• CORONA virus

• bbkk0000
    • July 3, 2021 at 10:12 AM
    Quote from barbosa 2.0

kol.bbkk0000, sve to lutanje nekompetentnih struktura sa covid mjerama i podjele koje iz toga proizlaze, koje čak niti ne moraju biti nužno vezane uz pandemiju, ne mogu izaći na dobro, pogotovo ne u uvjetima ekonomske stagnacije...

stoga apeliram na kolege, pustite se podjela, ne gledjte što će neko drugi, krenite od sebe i zaštitite sebe i svoje na način koji smatrate da je najbolji za vas i vaše i ne namečite agresivno svoje mišljenje i svoje kriterije drugima, to samo na loše može izaći!

demokracija i suživot kreču od nas samih, nitko ne želi oboliti, niti oni cijepljeni niti oni koji se iz nekog razloga ne žele cijepiti samo razboritost i uvažavanje, jednostavno se prilagoditi uvjetima u kojima živimo, jer ako ćemo ići u krajnosti, računati i da je uvijek tu i ona druga krajnost a kada se postigne kumulativna razina krajnosti, onda više nema natrag, samo na kraju jad i tuga i što je ovo nama trebalo.

svi smo mi u istom košu i u redu je cijepiti se a ok je i ne cijepiti se, ali zabrane i podjele i etikete zavisno od pozicije te nametanje subjektivnih kriterija nisu u redu, ne u 21. stoljeću!

slažem se u potpunosti sa Vama. Ali morate razumjeti da su započeli ovaj proces zagovornici cijepljena u to na jedan izuzetno nekorektan način. Pa mislim da bi bilo pošteno da protivnici cijepljenja zavrpe sa svojim argumentima. Čini mi se da se protivnici daleko pitomiji i socijalno osjetljivi. To Vam je kao kad kažu gle onog desnog extremista. A pogledajte što radi ta ljevica i neoljevica u svijetu i kod nas. Ovo je sve pila naopako

• CORONA virus

• bbkk0000
    • July 3, 2021 at 8:48 AM

Ovo koliko ja kužim oko 60 posto se neće cijepiti. Poznajem ljude iz Slovenije. Rade u školskom sustavu. Bio j strašan pritisak da se cjepe. Cjepili se i imaju jako velikih problema. Ali ono najbitnije sugariralo se agresivno da će se morati svi cijepiti a na kraju se cjepili 30/40 posto Max... Znači ipak je po meni razum prevladao

Quote from Sony
    Quote from barbosa 2.0

Ovako je započela nezapamćena spirala zla: Od rasnih zakona, preko geta, do plinskih komora

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Molit ćemo za nekoliko godina ako ne mi onda naša djeca da se ovo napisano velikim slovima ponovi ako hoćemo oćuvati našu civilizaciju.

Piše u Bibliji da vrata paklena neće nadvladati tako da duboko vjerujem da će se dragi Bog pobrinuti za svoje stado kada dođe vrijeme

• CORONA virus

• bbkk0000
    • July 2, 2021 at 5:58 PM
    Quote from barbosa 2.0
    Quote from bbkk0000

Ovo je neo fašizam . Daleko dalje. Danas je kontrola ljudi daleko veća

Ovako je započela nezapamćena spirala zla: Od rasnih zakona, preko geta, do plinskih komora

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Pobjednici pišu povijest pa nećemo nikada znati kako je što počelo. Što je žalosno jer ako se stvari ne izvedu na čistac to je uvjek uvertira za novo zlo. Pogledajte što djeca uče u školi. Skoro da nije bilo Domovinskog rata, to je sve zapravo bio građanski rat, nema tu hegemonije od velikosusjeda sa istoka koja traje 100 godina...

Quote from Sokolic

Jedna Australija radi par slučajeva ide u totalno zatvaranje višemilijunskih gradova, jedan Izrael masovno cijepi svoje stanovništvo, amerika, Njemačka… dakle nisu to neke banane države već najbolje uređene zemlje u svijetu. Cijeli svijet je stao. Međutim, značajan dio Hrvata misli da je sve to pretjerano, namješteno… da Izrael cijepi palestince još bi rekao možda je neprovjereno, ali Izrael cijepi i svoju djecu. Jel mislite da ta nacija ne promisli više puta prije nego nešto odluči? Ali kolika je vjerojatnost da su hrvati pametniji od sve te ekipe? Ne kažem da možda nisu, ali kolika je vjerojatnost? Imao sam smrtni slučaj u obitelji radi korone, brdo prijatelja ima teška iskustva s njom i ja jednostavno ne mogu ozbiljno shvatiti svu tu priču o cjepivu, ljudskim pravima i svim drugim “ugroženostima” oko cijepljenja.

Ove podatke ste izvukli od kuda?

• CORONA virus

• bbkk0000
    • July 2, 2021 at 4:50 PM
    Quote from NaBiduAsku
    Quote from Moller

Vili ne zameći kavge 8o

https://www.index.hr/vijesti/clanak…ndex_tid=129637

baš smo si bili dobri do sada, a nisi ni Dijanu uspio pelcovati šunje

ide ovo polako u fašizam.

Ovo je neo fašizam . Daleko dalje. Danas je kontrola ljudi daleko veća

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• bbkk0000
    • July 2, 2021 at 4:49 PM
    Quote from tizian1
    Quote from Moller

meni je da budem iskren vuklo da radi u Jadroplovu ;)

A možda i naprave akviziciju pa čovika dovedu da radi u Jadroplova.

Tamo je isto sada raditi pravo lipo, isto se "radi" za više para. :)

Ja bi više volio ovo nego dividendu. Onako od srca bez matematike

• CORONA virus

• bbkk0000
    • July 2, 2021 at 11:21 AM
    Quote from Moller

koja su ovo po redu 2 ključna tjedna, stožer je ozbiljan jer "kupci cjepiva" ne reagiraju ni na delta soj, ide eta, pa teta, e kada dođu do pi,

odosmo mi svi zajedno i cijepljeni i oni ostali u 3,14čku materinu, jer nitko ne radi na tome da se stiče bolji imunitet populacije, jer od toga nema love, samo bolest i to ne samo ova donosi lovu, eto za početak izbacimo npr.sve otrove iz prerađivačke industrije, a onda sve otrovne proizvode iz trgovačkih centara, e malo k

https://www.vecernji.hr/vijesti/uskoro…avirusu-1504953

Da se ovo napravi trebali bi svjetlo početi voditi ljudi koji nisu psihopati da ne pišem teže kvalifikacije. Kada bi se napisao broj koliko su zaradilie farmaceutske i popratne industrije mislim da bi se mnogi iznenadili. A da ne pričamo post korona kad krenu liječnički pregledi i zaostale operacije. Nije više bitna cijena daj sve. Većina će ići preko privatnog zdravstva...

• CORONA virus

• bbkk0000
    • June 30, 2021 at 12:07 PM

Je Globus i 100 milijuna pregleda...

• CORONA virus

• bbkk0000
    • June 30, 2021 at 10:40 AM
    Quote from Paulie
    Quote from bbkk0000

Ako sam dobro čuo u jutarnjem ima danas ,EU očekuje poplavu tumora navodno da 100 miliona tumora nije bilo na pregledu...pa oni nisu normalni

Ova brojka ne može biti točna, EU ima 450 milijuna stanovnika, po tome ispada da skoro 25% stanovnika ima tumor.

Mislim da su baš rekli 100 miliona pregleda...

• CORONA virus

• bbkk0000
    • June 30, 2021 at 9:17 AM

Ako sam dobro čuo u jutarnjem ima danas ,EU očekuje poplavu tumora navodno da 100 miliona tumora nije bilo na pregledu...pa oni nisu normalni

• Religija

• bbkk0000
    • June 29, 2021 at 5:20 PM
    Quote from tollway

nisam ni za ni kontra ovih razmišljanja. ali sam 100% uvjeren da ako crkva ikada otvori vatikansku biblioteku, svijet više neće biti nimalo isti!! dapače!!

U lošijem ili boljem smislu mislite?

• CORONA virus

• bbkk0000
    • June 29, 2021 at 3:32 PM

Kad smo te te gospođe korone pitao bi kolege za savjet. Bilo bi dobro i da koja kolegica odgovori. Vozim se u autu i vidim prekrasnu curu na autobusnoj stajalištu. Nigdje nikoga ona sama i ima masku vani na otvorenom. Pošto je toplo sve što je dobila od prirode pokazuje do kraja a ja kao prosječan homo sapiens sam to sve vidio. I sad ona ima masku vani na otvorenom znači neće se ljubiti samnom. Moje pitanje je dali je u takvoj situaciji nepristojno pitati odmah za broj 2? 😁😁

• CORONA virus

• bbkk0000
    • June 29, 2021 at 3:09 PM
    Quote from NaBiduAsku
    Quote from bbkk0000

😁😁😁. Ovo je fakat istina. Jako su se podijelili ljudi .. što je i dobro ,prije će sve isplivati...

ovo je a la pobačaj vs partizani.. podijeli pa vladaj. jedino što ja i dalje kažem nek se cijepi tko hoće... a ovi vrište cijepi se mam? ti 'bem.

Neznam dali bi se dala utužiti ova situacija,? Neki dinar da se dobije u ova teška vremena? Pa oni mene maltretiraju svaki dan i to cijelu dan . Jedva čekam ustaše i partizane da se vrate na tapetu 😁😁😁. Pečem odojka taj dan 😁

• CORONA virus

• bbkk0000
    • June 29, 2021 at 3:00 PM

Svako tko ima djecu ili pokušava šire razmišljati treba ovu emisiju PRVU pogledati. Ali CIJELU. Nikad aktualnije...pa onda ovu Bujicu ,pa kad vidite na kraju reakciju liječničkog zbora...

• CORONA virus

• bbkk0000
    • June 29, 2021 at 2:58 PM
    Quote from NaBiduAsku

ti si mainstream borac... čuj borac :D

Quote from bbkk0000

super emisija....

Ako podržavate ljude koji njega omalovažavaju onda sudjelujete u zapravo progonu tog čovjeka. Čovjek je vrh struke i ima mišljenje i evo ti faktografa...

svi imamo izbor.. netko npr. kao ja ima vrt, kupuje ekološko meso, planinari, bavi se sportom, pliva, ne gleda ili pogleda tv pa se grohotom nasmije, putuje lijepom našom od kad su mi zabranili kavu u Trstu i craft pivo na tršćanskoj rivi... a netko dobiva zlatni šut fajzera blijed od čamljenja u podrumu i broji ukupno cijepljenje i sanja djecu u redovima za cijepljenje da on može jesti janjetinu i utirat žuju u grkljan. :)

😁😁😁. Ovo je fakat istina. Jako su se podijelili ljudi .. što je i dobro ,prije će sve isplivati...

• CORONA virus

• bbkk0000
    • June 29, 2021 at 2:49 PM

super emisija....

Quote from Barikb

Lako je vrijeđati kad si neznalica. Ne dam se vrijeđati niti uzrujavati od bezveznjaka općenito. Poštujem sugovornike.

Evo, relevantni ljudi ovog monstruma koji je dekan medicinskog faksa i priča protiv cjepiva nazivaju bioteroristom što čovjek zapravo i jest.

Međutim jasno sam objasnio....teško se boriti protiv toga. Ali je i preskupo ovako.

Quote from Barikb

Lako je vrijeđati kad si neznalica. Ne dam se vrijeđati niti uzrujavati od bezveznjaka općenito. Poštujem sugovornike.

Evo, relevantni ljudi ovog monstruma koji je dekan medicinskog faksa i priča protiv cjepiva nazivaju bioteroristom što čovjek zapravo i jest.

Međutim jasno sam objasnio....teško se boriti protiv toga. Ali je i preskupo ovako.

Ako podržavate ljude koji njega omalovažavaju onda sudjelujete u zapravo progonu tog čovjeka. Čovjek je vrh struke i ima mišljenje i evo ti faktografa...

• Religija

• bbkk0000
    • June 29, 2021 at 2:22 PM
    Quote from trial

Kad bi Crkva o sebi i svojim povijesnim rabotama iznijela sve što zna, do temelja bi bile spaljene sve crkve ovog svijeta. Zato šute.

Ja mislim da to nije istina pa mi baš zato nije jasno zašto šute. Jedan od razloga je jer bi se zamjerili svima jer istina je vrlo nezgodna u međunarodnim / međuvjerskim odnosima. Npr. do 1918 do završetka 1 svjetkog rata u Hrvatskoj i Crnoj gori je djelovela Hrvatska pravoslavna Crkva. Oni su stradalnici kao i mi na križnim putevima nakon 2 svj rata. Oni tvrde da im je oteta imovina od strane Srpske pravoslavne crkve i traže ponovnu registarciju koju nemogu dobiti već jedno 5 godina. Ista stvar je i u Crnoj gori. A sa druge strane u Saboru je službeno pokrenita inicijativa od Domovinskog pokreta da se raskinu ugovori sa srpskom pravoslavnom crkvom jer su ugovori nevažeći jer uopće nisu registrirani bili tada ili još nisu ni sada u registru udruga. Plenković je osobno rekao to sve provjeriti što još nije učinio pa mi se čini da je i neku opomenu ili požurnicu zaradio od Sabora. sad zamislite stoljetne probleme rješavati

• Religija

• bbkk0000
    • June 29, 2021 at 10:44 AM

Čijte ja sam za da se sve istraži ali moram priznati da sam i sam nasjeo par puta na ovakve članke a tek sa protekom vremena se vidi da je sve bila potpuna laž. Slično se dogodilo u NDH sa djecom sa Kozare. Prvo se rekli da su ustaše ubile 20000 djece. A sad kada se ipak došlo do origačnih dokumenata sve ispada drugačije. Djeca su došla u jako lošem stanju i umirala su od trbušnog tifusa kao i svi ostali koji su tu živjeli i pili tu vodu iz bunara. Tu cijelu priču je vodila Srpkinja po nacionalnosti Dijana Budisavljević a njezin muž naravno također Srbin je bio glavni patolog negdje u ZG. Tako da su dva Srbina u fašističkoj državi doveli i zbrinuli 20000 djece sa Kozare mimo znanja vrhuške ??? Možeš si misliti. Na kraju od te preživjele djece samo par njih su posvojili Srbi a ostatak Hrvati. I danas su živi potomci tu oga i svi šute. Meni zapravo nije jasna Crkva zašto ne izlazi sa podacima. Oni imaju organizirane arhive i mogu dosta toga reći

• CORONA virus

• bbkk0000
    • June 28, 2021 at 8:44 PM
    Quote from zm1

https://www.jutarnji.hr/life/znanost/c…-dozom-15084197

Ipak bude dobro

Kolega to već je dobro ..samo treba malo razuma

• Religija

• bbkk0000
    • June 28, 2021 at 5:54 PM
    Quote from trial

Lizači oltara nisu bolji ljudi od ateista ili blasfemičara. Ako si dobar samo zato jer se bojiš nekakvog izmišljenog pakla, onda si zapravo bijednik, mizerija. Ako si dobar, bez da ideš u crkvu da ti se tamo nečim prijeti, onda si pravi čovjek. :) 8o

Slažem se .Čovjek treba biti dobar iz srca ili nikako. Međutim to je samo onako u teoriji. U praksi imaš ljude koji su prošli svakave traume , ima jako zločestih ljudi..ima svega.. e sad zamislite tog čovjeka koj je ipak nadišao sebe i došao u Crkvu? O tome malo razmislite. Vi ste vjernicima održali predavanje i osudu sa svojim postovima ne ja Vama... ja sam manji vjernik nego bi trebao biti.. a zamislite kakvo bi smeće ja bio kad nebi rekao istinu o tome što sam vidio...

1. Privacy Policy
  2. Kontakt