Neki dan sam dobio dva upozorenja i bodove na ovoj temi, kao nisam se držao teme.
Jučer i danas čitam otvorenu prorusku propagandu i gadi mi se. Jedan od rusofila se razotkriva u postovima, zaboravi, piše srpski u sred posta. Smiješno, tužno i jadno.
Administrator sve uredno tolerira. Pitam se je li meni ovdje mjesto, u ovakvom društvu.
Ovo otvorena Ruska propagnada vam nije fer nikako. Nema tu čovjeka koji zagovara ili odobrava agresiju na Ukrajinu. Ljudi samo daju svoja mišljenja jer mediji jednostrano ,pristrano , nekorektno,manipulativno iznose i prenose situaciju. S time dodatno pogoršavaju problem jer podbadaju već ljutog risa. Ispada da je za sve kriva isključivo Rusija što nemože biti točno nikako. Rusija,Ukrajna i Hrvatska su prevarene sa komunizmom iz zapadnih kuhinja. Komunizam je presjekao povjesnu ,svetonazorsku,intelektualnu i svaku drugu povijesnu vertikalu sve tri države. i To na toliko brutalan načina da su pobili sve koji bi i u natruhama mogli u budućnosti razmišljati drugačije nego oni. Jesu Rusi ili komunisti napravili SSSR? Malo Vi pogledajte tko su ti Karl Marx ( i kakvo on ima mišljenje o Hrvatima) ,Roza Luxemburg i Engels. Pa onda malo pogledajte tko je taj Lenjin ,Trocki i ostala ekipa koja koje je provela operativno komunizam .