1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. bbkk0000

Posts by bbkk0000

• Birtija

• bbkk0000
    • June 12, 2022 at 4:24 PM
    Quote from plavi05

U srednjem vijeku civilizacija nije funkcionirala po današnjim nacionalističkim i šovinističkim principima, pa je teško razumjeti da su Mlečani upravo našeg Korčulanina Marka Pola postavila za vođu puta za Daleki Istok.

Multi kulti je propao. Kaže Angela Merkel

• Birtija

• bbkk0000
    • June 12, 2022 at 1:13 PM

Svi nasi susjedi u nam neprijatelji na neki način zbog jadranske obale. Talijani su u ndh naoruzavali cetnike i huskali ih na hrvate po Bosni a kao sa nama su bili u koaliciji. Tako he i nastala dalmatinska orijuna, da se tome odupre. Sad mene nije baš jasno ,skoro cijela priobalna Dalmacija se fura na talijanski stil lezernosti,spike,ponašanja.. pa što im niste onda dali da vas pokore i donesu sve svoje vama i uzmu vam žene promijene cijelo lokano stanovništvo? Molim iskren.odgovor?

• Birtija

• bbkk0000
    • June 12, 2022 at 10:43 AM
    Quote from plavi05

U mom mjestu čuvamo sjećanje na naš partizanski odred koji je na slobodnom Visu među prvima obukao engleske uniforme i preuzeo vojnu pomoć koju su poslali Britanci. Fotografije tih događaja ljubomorno čuvamo, a o povezivanju katoličkoga svećenstva i hrvatstva svjedoči spomenik trojici strijeljanih mladića kojih je talijanskim okupatorima odao svećenik radi organiziranja antifašističkog otpora.

Ovo je iskren odgovor. Evo i moga . Kod mene u Lici koja je povijesno bila žestoka brana Turcima , Mlecanima...nekon dugo vremena kroz povijest je došla prilika za stvaranje Hrvatske drzave. Vremena su bila teška. Nijemci su nudili hrvatsku na pladnju svima osim pravim Hrvatima.nudili su madjarima da vode oni su pristojno odbili. Nudili su onom hss koj je imao regularna vojsku oko 100000 vojnika. I oni su odbili. Na kraju je Paveliću sa ekipom došao iz Italije iz logora jer nitko nije htio preuzeti. Sat vremena prije nego su Nijemci priznali ndh potpisani su rasnii zakoni akoni su u potpunoj suprotnosti sa kompletnom hrvatskom povijesti,svjetonazor. Toliko je bilo teško. Ali da to nije napravljeno bilojos gori nastavak stare Jugoslavije u kojoj su hrvate tukli,omalovazavali, ubijali i to lošiji od nas. Možda ste imali sreću jer nemate takvu povijesnu vertikalu kao lija pa možete lezernije

• Birtija

• bbkk0000
    • June 11, 2022 at 11:18 PM
    Quote from plavi05

Hvaliti svoje, omalovažavati tuđe dovelo nas je upravo do ovoga što imamo danas, opravdavanje osvajačkih ratova, štićenje vlastitih zločinaca nazivajući ih herojima, oplakivanje svojih žrtava, ignoriranje stradanja tuđih civila, plaćanje mirovina optuženim zločincima, bez želje obeštećenja rodbine stradale djece, žena i staraca koji su valjda vojni ciljevi.

1 svjetski rat fali oko 100 tisuća hrvatskih vojnika,ljudi. 2 svjetski rat fali oko pola milijuna koji su stradali na kriznim putevima. Domovinskih rate se zna koliko ljudi fali i koji do danas uključujući one iz 2 rata nemogu čak biti niti dostojno pokopani. Hrvati su kako narod intelektualno, demografski pa možda i genetski žestoko narušeni. sta ta vertikala vrti preko 100 godina protiv hrvatske na svim mogućim razinama na način da se nemoze reci istina kroz arhive i institucije. hrvati mogu biti ponosni na svoju povijest koja je velikim dijelom okaljana u komunizmu po principu oblati pa potopi. Zašto se ne vraća originalna arhiva ndh iz Srbije? Zašto se ne otvore sve arhive u Hrvatskoj? Zašto se ne dozvoljava pristojno obilježena groblje na Mirogoju domobranima

2 rata? To je demokracija? Poštovani kolega u Hrvatskoj nemozete naći dovoljan broj ljudi za ono što nas se optužuje. U bilo kojem ratu. Pa čak niti taj poklič " za dom spremni" koj je polulegalan je u originalu " za dom spremni i život dati" . Znači ne napasti nikoga nego braniti svoje.

Hrvati su Boziji narod zato nam se Ivan Pavo 2 toliko veselim. Kada bi vi znali kolike molitvene grupe mole i za povijest i za budućnost nebi ovo napisali. A za domovinskih rat da ne govorim. Kako je ista ta infrastruktura okaljala heroje i prikazala ih kao zločince.

• Birtija

• bbkk0000
    • June 11, 2022 at 6:26 PM
    Quote from Yieldchaser
    Quote from havi

Trebalo bi odvojit vjeru i crkvu.

I ponasanje u skladu s vjerom,

Ili ponasanje u skladu sa crkvom.

To su dva razlicita pojma.

Bio sam nedavno na misi s jednim prijateljem koji češće ide.

Vidim te neke tipove koji dolaze u kratkim hlačicama u crkvu. Nisam redovito u crkvi, iako vjerujem u Boga. Ali u tim rijetkim prigodama kad idem, gledam da je to s poštovanjem. Izuzetno me smetaju krstke hlačice u crkvi. Vidljive, otkrivene tetovaže i takve stvari. Smeta me i heretik antipapa Franjo. Ja želim papu kao Pio XIII. u 'Mladome papi'. Takvog.

Display More

Radi se na poništenju i srozavanju kršćanstva. Crkva zapravo nije odgovorila u duhu vremena na velike probleme koji su nastali. Rusija i Ukrajiba se dijele što se tiče pravoslavlje. Vremena su jako teška i izazova. Neće biti masovne nego svako pobaosob. Što se tiče odvajanja vjere os Crkve tu je potreban ogroman oprez. Blagopokojnog Alojzija Stepinca he isto tražio tito...

• Birtija

• bbkk0000
    • June 11, 2022 at 3:42 PM
    Quote from Yieldchaser

Zanimljivo kako se vjere ne uhvate baš u tim sredinama i nacijama u kojima nastanu. Kršćanstvo je nastalo među Židovima, ali se nije baš uhvatilo ni među njima ni ostalim Semitima. Više na Jafetite pa se širilo svijetom i na ostale narode kroz misionarski rat, ali i mačem.

Budizam je nastao u Indiji, ali nije se baš tamo uhvatio, nego gore ovo po Indokini i Tibet. U Indiji uglavnom hinduizam i ima muslimana.

Zanimljivo kako Arapi kad vide Europljanina kažu 'aaa dimi'..aludirajući na kršćanina, iako lik realno može biti bilo što. Oni krsćanstvo povezuju s bijelcima i to povijesno i ima smisla. Pogle samo pape kroz povijest...

Nije to previše komplicirano. Pravi ulazak u vjeru je zapravo obračun sa svojim egom, put poniznosti. Bog im je poslao svojeg sina siromaška sa porukom a oni su čekali možda zlatno tele

• Birtija

• bbkk0000
    • June 10, 2022 at 4:40 PM
    Quote from Yieldchaser

Ionako će do kraja stoljeća žute rase biti glavne. Amerika, EU, Rusija...nebitno je...

Kina će biti THE shot caller. Vežite pojaseve.

Vrata paklena neće pobjediti... p atko niti kršćenstvo NEĆE biti pobijeđeno

Quote from verdi

jedino je šteta što mi nikada od te bijele supremacije nismo imali nikakve koristi ali ćemo sad trpjeti ogromnu štetu. onako iz solidarnosti i iz vlastite gluposti ćemo i mi ovako mršavi uskočiti u kazan gdje se debeli evropski krmci kuhaju u vlastitom salu. možda i griješim. ne znam. ako pratimo te energetske tokove koji su ključ za razumijevanje ostalih stvari ne mogu a da ne primjetim slučaj mađarske i naftovoda te srbije i plinovoda. ako tome dodamo i onaj novi nuklearni blok u mađarskoj svašta je moguće. kroz uran je još lakše nego kroz naftu pratiti povezanost super sila. zašto si tu ne zavrću ventile? hm hm...

evo samo jedan primjer evropskog licemjerja. šesti paket sankcija. ako stvarno hoćeš naštetiti rusiji onda im zavrneš naftovod jer je on tu već 40tak godina (kako koji) i nafta od tud nema brzu alternativu stići na odredište. neee ti im zavrneš tankere. tanker ide kud hoće. može i na mjesec jbte. tko je vlasnik onog plinovoda što ide kroz ukrainu? nisu ni rusi ni ukrainci. danas smo na temi dry bulk saznali da 1/4 flote atpl plovi prema mrskoj rusiji. znači gospari su pragmatični. budimo i mi. što reče onaj englez evo rata i dobre prilike da zaradimo koju ne smijemo nikako propustiti.

Čije bijela supremacija? toga u kršćanstvu nema osim onih koji su se izdvojili ali bi baštilili kršćanstvo

• AGROKOR

• bbkk0000
    • June 7, 2022 at 1:16 PM

Nažalost 1. sjetki rat, pa 2, pa domovinski. I uz tolike ljudske žrtve i dalje nedaju Hrvatima da budu gazde na svome. Mislim da se samo o tome radi

• AGROKOR

• bbkk0000
    • June 7, 2022 at 9:11 AM

Todorić: Da, Plenković je ruski liferantAGROKOR I RUSI

SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
    Objavljeno: 07.06.2022 / 08:45
    Autor: SEEbiz
    ZAGREB - Bivši vlasnik Agrokora Ivica Todorić oglasio se nakon podužeg vremena na društvenim mrežama.

U ovoj se objavi ponovno osvrnuo na premijera Plenkovića. njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

Danas imamo nepobitne dokaze da je Agrokor otet zbog toga što je bio dio hrvatskog paketa- plana za preuzimanje. Razlog je uspostava kontrole u Republici Hrvatskoj radi globalnih interesa Ruske Federacije.

RUSKI plan sadrži kontrolu društveno-političkog i ekonomskog života u Republici Hrvatskoj. Preuzimanje INA-e, luka, banaka, turizma, nekretnina, tržista plina, korisnika plina, eksplatacije plina i nafte, željeznice, Agrokora itd.

Rusi su svoj geopolitički plan uskladili s bivšom kancelarkom Njemacke Angelom Merkel, Komisijom EU, nekim drugim članicama EU, uz podršku bivšeg predsjednika Amerike, Donalda Trumpa. Izvršitelj otimanja nacionalnih interesa Republike Hrvatske je bio Plenković kojega su RUSI instalirali i nametnuli Hrvatskoj za predsjednika Vlade Republike Hrvatske.

Plenković sada koristi svoju novu političku i drzavničku poziciju zapovjeda u Vladi i Saboru Republike Hrvatske, u konkretnom slučaju Agrokora naređuje izglašavanje Zakona Lex-Agrokor kojeg su pisali njegovi BANDITI, grupa BORG.

Protiv takvog neprijatelja s takvim pozicijama svjetske moći je bilo nemoguće se boriti. I tu niti jedna ŽRTVA u Republici Hrvatskoj nije imala šanse spasiti se, suprostaviti se.

Vidi se da je bio monstruozan plan Ruske Federacije protiv država EU, ali i država koje nisu članice EU.

Međutim padom Trumpa i Merkel, promjena menadžmenta Komisije EU, promjenom stava zapada prema RUSIJI, dolazi do potpuno novoga odnosa moći.

Sada PRIJAŠNJI GLOBALNI INTERESI RUSA DOBIVAJU NEGATIVAN PREDZNAK- OSUDE.

A RUSKE ŽRTVE (među njima i Agrokor) RADE nove strateške planove, nove ciljeve.

TO RADI I ČITAV SVIJET osim Republike Hrvatske u kojoj poluge moći su ostale u rukama Plenkivića nacionalnog izdajnika! Plenković iz razloga što je LIFEROVAO državnu i privatnu imovinu strancima (pa bi sada trebao odgovarati) sprječava da se nadnoknadi Republici Hrvatskoj i dr. nevjerojatna neprocijenjiva šteta. Još kratko.", zaključuje Todorić.

• VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• bbkk0000
    • June 6, 2022 at 11:55 AM
    Quote from kukurijek
    Quote from bbkk0000

Tablica tražbina. Traženih i osporenih. Pozivaju se oni kojima je osporeno da se žale. Pretpostavlja da to ide na VTS a VTS će to najvherojatnije vratiti kao neosnovano. I poziva one kojima je osporena tražbina da zapravo pokrenu parnicu mimo predstečaja jer sud hoiće zavrsiti predstecaj

Hvala, to vidjeh, osporenih je hrpa, no zanimaju nas vjerojavatno sve ovi veci (citaj KF i drustvo iznad 5mil kn). Na kraju citam ovo kao odlicno, no kako rekoh krhko je znanje :)

To sud rješava i to može u budućnosti biti teret a i nemora...

• bbkk0000
    • June 6, 2022 at 9:06 AM
    Quote from kukurijek

Tko je sve procitao?!

Znam jos malo manje nego prije. 😁

Tablica tražbina. Traženih i osporenih. Pozivaju se oni kojima je osporeno da se žale. Pretpostavlja da to ide na VTS a VTS će to najvherojatnije vratiti kao neosnovano. I poziva one kojima je osporena tražbina da zapravo pokrenu parnicu mimo predstečaja jer sud hoiće zavrsiti predstecaj

• bbkk0000
    • June 4, 2022 at 8:10 AM

Izgleda da ovo ipak ide kraju. Koliko sam skužio nezadovoljni se mogu žaliti VTS ali nema smisla jer ce VTS potvrditi rjesenje nižeg suda. Znači moraju ici na parnicu mimo predstečaja? KF parners ide na parnicu.

• AGROKOR

• bbkk0000
    • May 25, 2022 at 6:56 AM

Mogu li ja kao dioničar Ledo d.d. podnjeti žalbu premda nisam tužio ?

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• bbkk0000
    • May 3, 2022 at 11:10 AM

Ljudi nije zakonski rok za d.d. 30.06?

• Birtija

• bbkk0000
    • April 22, 2022 at 7:59 AM

Jučer bilo zanimljivo u emisiji Otvoreno. Malo su ih počeli otvarati

• Birtija

• bbkk0000
    • April 20, 2022 at 7:37 PM

Malo o Udbi. Istina ipak mora van. Nikad aktualnije

https://fb.watch/cv-f1yR6I9/

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• bbkk0000
    • April 19, 2022 at 4:55 PM
    Quote from Chuck

Prodan je brod Ston

Poštovani,

u skladu s odredbama Zakona o tržištu kapitala, Atlantska plovidba d.d. obavještava kako je 19. travnja 2022. godine potpisan ugovor o prodaji m/b AP Ston u vrijednosti 19,5 milijuna USD. Ugovor će stupiti na snagu nakon što kupac uplati 15% predujma. Brod će, sukladno odredbama ugovora, biti predan kupcima u IV. kvartalu 2022. godine dokad će njime upravljati Atlantska plovidba d.d. i pri tome ostvarivati značajan pozitivan novčani tijek.

S poštovanjem,

Atlantska plovidba d.d

https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/42720

Display More

Ako s ovo napravili gotovo sigurno kupuju drugi noviji brod ili sale and lease back

• Sretan i blagoslovljen Uskrs

• bbkk0000
    • April 17, 2022 at 9:02 PM

Blagoslovljen I sretan Uskrs želim

• Birtija

• bbkk0000
    • April 14, 2022 at 1:06 PM
    Quote from Yieldchaser

Moguće je da je sve to što Vukić i Leljak i Lozo i cijela ta ekipa priča 💯 istina. Jako malo moguće, ali moguće.

Recimo, meni su solidni američki povjesničari, konkretno Max Bergholz. Njegova knjiga 'Nasilje kao generativna sila' slikovito opisuje i prve dane te divne NDH, a i Pupovcu i Mesiću bi bilo dobro da ju pročitaju da vide kako je točno izgledao srpski antifašizam u Lici i Bosanskoj krajini. Točno se vidi tko je bio tko, zašto, kad, s kime, kako... Lik je isto posegnuo u arhiv u Bihaću pa je našao svašta. Dosta je zanimljivo. Mržnja je duboka.

Ono što mene zanima u vezi Vukića i Leljaka je onaj klišej "Di si bio '91.?" jer su to muškarci bliže 60 godina koji su otkrili povijest u poznim godinama, iako nijedan od njih nije pokazao ambiciju da povijest studira. 1991. nisu uopće pokazivali interesa da se uključe u obranu domovine. Prešućuju zašto, kao što prešućuju i brojne druge bitne podatke pa to prodaju pod neko 'istraživanje'. Koji im je motiv?

Zdravko Tomac je bio oduran tip. Njega uspoređivati s Tuđmanom je u najmanju ruku neprimjereno, da ne upotrijebim teže riječi. Zašto? Jer Tuđman nikad nije bio ekstrem, a Tomac svakako jest i to ljevičarski ekstrem koji je onda također 'evoluirao'. Lozo je najobičniji marginalac. I Jurčević i Hasanbegović i svi ostali školovani desno orijentirani povjesničari su tri koplja iznad tih amatera. Ja se s njima ne slažem, ali ih poštujem, a za ove imam samo prijezir. Nit ih poštujem, nit im vjerujem, a motivi su im jako suspektni. Čovjek koji sjeda za isti stol sa Šešeljem jer više ne zna kako bi obratio pozornost na sebe i svoje džepne romane, zaslužuje samo gađenje.

Motiv im je istina. Treba pričekati da srbija vrati originalnu ndh arhivu sa svim filmovima( oko 300 komada) pa da se vidi tko je snimio te filmove u takvom režimu,da se vidi na kojoj poziciji su sveuilišta bila.. i onda neka 50 ljudi doktorira na tu temu na bazi DOKUMENATA. U hrvatskoj se učila jugoslavenska verzija povijesti i sad je vrijeme da se baci novo svjetlo na to. Netrebaju nama amerkinaci,francuzi ,ovi i oni.. sve arhive otvori do kraja i sama istina izlazi na vidjelo.

• Birtija

• bbkk0000
    • April 14, 2022 at 8:24 AM
    Quote from Yieldchaser

Vukić je zaista Srbin i dobro sam ga proučio. Treba također iz arhiva izvaditi što je taj tip pisao o Franji Tuđmanu 1990ih godina. On je u prvome redu novinar i nije povjesničar, isto kao ni Slovenac(?) Leljak, koji je zapravo bio djelatnik KOSa, čak su ga roditelji slali u Pančevo još ko klinca na obuku za šifranta. On je doduše porijeklom Hrvat, ali sumnjam da se za Hrvata smatra. Čak se i izjašnjava kao Slovenac, ima i podeblji dossier kod slovenskih vlasti, a baš ga i ne vole ljudi, često prijetnje dobiva. Upitni su mi njihovi motivi, baš to oko Jasenovca. Oni tvrde da je u biti jako mali broj ljudi pobijen tamo(valjda i u drugim logorima), ali ima onak brdo svjedoka baš etničkih Hrvata o divljaštvima koja su se tamo događala, uključujući i jasenovačkog župnika. Ne znam koje motive imaju jedan Srbin i Slovenac, obojica sumnjive prošlosti, od kojih je Srbin jako ružno govorio i pisao o Tuđmanu, a Slovenac nije ni bio zainteresiran za Hrvatsku u vrijeme Domovinskog rata, nego je po Sloveniji u superautima divljao u društvu napaljenih tinejdžerki? Ako pokušavaju srušiti velikosrpski mit o milijun i ne znam koliko ubijenih, za to nema potrebe jer je taj mit već srušila službena historiografija, štoviše srušio ga je upravo dr. Franjo Tuđman daleko prije tog sveca Vukića. Te brojke su i bile problematične upravo zato jer su sugerirale da je jako velik broj Hrvata morao biti uključen u te terorističke aktivnosti pa se na taj način stvarao konstrukt o cijelom jednom narodu kao 'genocidnom'. U stvarnosti je svega 1% Hrvata bilo u tome i većina Hrvata ni tada nije imala veze s time, osim oni kojima su eto ti isti bili neki rođaci, prijatelji, kolege itd. Danas nitko nema veze s tim tipovima, čak bi oni koji su si umislili da imaju i osim ako oni žele s time imati veze, ako se s time identificiraju... Priča se o nekakvom prekopavanju Jasenovca i o prekopavanjima koja su napravljena 1964. kao da bi to dalo beke rezultate. Najvjerojatnije ne bi našli ništa, kao što no 1964. nisu mogli naći puno jer tijela zakopana u plodnome tlu nakon dvadesetak godina potpuno nestanu..čak i kosti se razgrade, a na tom terenu je dosta plodno tlo. Nije to mineralizirano tlo ko u pustinjama gdje možemo naći kosti dinosaura stare milijune godina. Ti tipovi su hrpa amatera, a nitko im se ne želi suprostaviti za budalaštine koje mlate, a koje meni čak djeluju i zlonamjerno, pogotovo onaj zlokoban smješak Svetog Leljaka koji baca kad priča o najodurnijim stvarima.

Isto ko ovi tipovi u Ukrajini sada... Rusi se povuku iz Buče tri tjedna ranije, a oni nađu 'friška' tijela po cesti, svezanih ruku iza leđa. Ta tijela ne bi mogla tako dugo ostati očuvana na cesti jer bi ih pojele i odvukle životinje, čak i domaće koje mlate okolo po vani - psi, mačke, svinje, itd. a i makar je vani hladno, UV zračenje radi svoje..a koža bi im na otkrivenim dijelovima tijela - rukama, licima izgledala kao da je 'otopljena'... Ja ne znam jel Vukić ikad vidio ljudsku strvinu tri tjedna na suncu na kaj to liči? Lik dođe u emisiju sa Šešeljem i s njim tamo sjedi. Jesu na kavu nakon toga išli? Ili i prije emisije? Za Leljaka znam da je išao na kavu sa Simom Dubajićem i još se hvalio da su si bili dobri u 1980ima, a za Dubajića se i tada znalo da je bolesnik.

Jedini Slovenac koji je napravio hvalevrijednu analizu je bio i ostao Rado Pezdir, ali njega jako malo u medijima ima jer se njega boje, a Leljak je klaun, tj. tako djeluje, ali je u stvarnosti štetan za Hrvatsku. Nama taj tip ne koristi ništa apsolutno ništa.

Tako je. Puno ljudi se promjenilo kako je spoznaja rasla,Franjo Tuđman,Zdravko Tomac.. u kulturi neka imena..pa i Igor Vukić kao novinar.. btw sto se tiče novinarstva u ndh je bilo 300-350 novinara. Kada su došli osloboditelja pola ih je bilo osuđeno na smrt ,od druge polovice pola je pobjeglo i ili rastjerano a jedna četvrtina marginalizirana do kraja..tad su doveli sve svoje u medije.. i do danas to traje. Tako da veliko hvala Igoru Vukiću koji se stao na stranu istine i bavi se istraživačkim novinarstvom na neki način. Za taj posao je više nego kvalificiran. Roman Leljak se smatra hrvatom, on je načelnik općine Radenci . Izabrali su ga slovenci nakon što su su ih sve vlasti prije toga opljačkale. I to je sve uspješno doveo u red. Btw uskoro izlazi njegov novi dokumentarac ,uspio je snimiti simu dubajića 88,89 neznam točno lokaciju ovaj mu je sve objašnjavo i pokazivao gdje su ubijali hrvate i kaže da je bilo krvi do koljena ..navodno se raspao pred kamerom.. najveće zločine je napravila baš ta 11.dalmatinska brigada. ..Ovo što ste napisali Ako i jesu dio tih starih struktura ( što je lako moguće) hvala im što su evoluirali i stali se na stranu istine jer prosjećan hrvat bez zaleđa da je napisao. Kada je Stjepan Lozo ( Split ) naišao na neke dokumente koje nazvao Valerijanovi memorandumi i o tome pisao knjigu ostao je bez posla kao prvi čovjek čini mi se pomorskog muzeja,ženi su mu oduzeli ugostiteljski objekt na neki način,prijetili su mu..morao je taj rukopis raznositi okolo da ima duplikate..ovo se sve događa u hrvatskoj prije 5,10 godina.. U tim Valerijanovim ( episkop SPC ) memorandumima stoji otprilike, 41. Rat još nije niti počeo ,sitna puškaranja po selima a na sve bitne adrese u svijetu dolazi memorandum o hrvatima koljačima koji su pobili najmanje 100 000 srba… takvim se oni sredstvima služe,takvu su literaturu napisali a hrvati je ponavljaju. A recimo nigdje nije napisano da je Pavelić zvao svog školskog kolegu Savu Besarovića u vladu da smiri odnose hrvata i srba,da se neide u rat. Ovo sto ste napisali za tijela i potrebe daljnjeg iskapanja radi istraživanja područja Jasenovac zvuči i je na istoj liniji kao priča od Ive Goldstina koj kaže da su njemci ili hrvati dovezli drobilicu za kosti i da zato nema ostataka… znači nije niti vrijedno komentara. Svaki normalan hrvat bi se trebao indentificirati sa svojim narodom pogotvo ako su ubijeni bez suda i pokopani po jama, uz današnje autoceste ,u rudnicima. U Sloveniji leži oko 200 000 hrvata. Čak se niti nemože organizirati zajednička grobnica u hrvatskoj za te ljude da se otkopaju i dostojno pokopaju.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt