1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. bbkk0000

Posts by bbkk0000

• VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• bbkk0000
    • December 5, 2022 at 2:48 PM
    Quote from Moller
    Quote from SOUR

Ako bude odlučnosti na asku, a dosad su valjda shvatili da drugačije ne ide, neće biti vremena za cjenkanje.

sada više nikoga ne zanima pošto je plin, a dok je bio skup, svi su samo pisali kako proizvodnja šećera nije rentabilna, a kamioni samo stižu s repom, a digestija dobraaaaa, meni umalo 120%

Bavite se poljoprivredom?

• Birtija

• bbkk0000
    • December 5, 2022 at 10:56 AM
    Quote from havi

Mislim da je ovo forum o investiranju i ono kaj ide uz to , a ne forum za promociju vjere , pa bi molio administratora da pripazi na to :)

Ili cemo se raspisat malo i o pedofiliji u crkvi ?

zasto crkva ne ustane protiv korupcije i korumpiranih politicara?

zasto svecenici voze skupe aute ?

zasto ne zive skromno?

zasto i jos stotinu zasto ?

Display More

Iz ovoga je jasan odgovor zašto je ovakva situacija u državi. Admin uredno otvori temu Birtija u kojoj se sve može pisati bez da se nekoga vrijeđa. I onda kao drugovi i drugarice kojima nije odgovoralo nešto jednostavno kažu prekini tamo i svi se počnu tresti. Crkva u Hrvata je proteklih najmanje 100 godina toliko bila proganjana,udbašena...i nije poništena. Najmanja župa bilo gdje u hrvatskoj svaki dana nahrani svakoga tko je došao, utješi svakoga tko je pitao, organizira i skuplja mlade na prekarasnoj i veličastvenoj platformi , održi najmanje dvije mise kojima duhovno pomogne x,y ljudi, ukopa i utješi rodbinu.... E sad to prenesite na nivo svijeta. naravno da su i oni ljudi i da griješe. naravno da nečastivi može napasti tamo gdje ima gdje je prisutno dobro. Ljudi koji zlo rade unutar Crkve pogotovo mladima su zapravo opsjednuti i posrnuli ljudi . naravno da bi mogli i bolje neke stvari naporaviti. Ali samo nečastivi situaciju u kojoj se priča samo o tragedijama koje su se dogodile bez da se priča o dobrima stvarima. može proizvesti i staviti I samo ponavljati zlo koje se zaista dogodilo i na koje Crkva nije reagirala .

• Birtija

• bbkk0000
    • December 5, 2022 at 10:01 AM
    Quote from tenchi0110
    Quote from bbkk0000

Osjeti se poplava svega od kad je krenula corona i potresi. Zaista svega ima. Tu prednjače srbi iz srbije. Oni su jednostavno drugačiji narod od nas. Ta njihova nevidljiva crna ruka to vjerojatno osmišljno radi, da ostanu primitivni na neki način pa je lakše manipularati sa rajom.. Netreba bježati od vjerskih tema, pogotovo od katolicizma . Tu zaista nema ništa loše niti u kojem smislu. Svjetovnu priču vodi nečastivi, mora biti zbog iskušenja tako.. mora svatko proći dolinu suza. Ovi što vladaju svijetom ( mahom protestanti i židovi ) su uspjeli nametnuti svoj ekonomski sustav i imaju sve novce ovog svijeta , ali svjetonazorski neće im proći u zemljama poput Hrvatske,Poljske, možda Mađarske..

Pa zar ovi "što vladaju svijetom" (protestanti i židovi) nisu isto kršćani koji vjeruju u istog Boga kao i katolici?

I kako vladaju svijetom ako sad nečastivi vodi svjetovnu priču? Može pojašnjenje molim?

Neznam u kojeg Boga oni vjeruju. Židovi mira nemaju oni još čekaju svojeg Mesiju, navodno im dolazi neznam koj već po redu.. Dragi Bog im je poslao svog sina siromaška iz svojeg naroda kao Biblijskog izabranog naroda kao poruku a oni ga nisu prihvatili... Protestani su se odmetnuli od Crkve tada kada jesu i tu sad ima jako puno denominacija i imaju jako puno dilema oko puno stvari što se tiče vjeronauka ( znači rasipali su se ). Pravoslavci također imaju svoju priču, svaka Crkva ima neku svoju autokefalnost i ona je usko vezana uz državnu politiku. I daleko su više svjetovni nego duhovni. npr. Znači kada naši susjedi srbi napadaju prvo idu topovi pa popovi.

• Birtija

• bbkk0000
    • December 5, 2022 at 9:00 AM
    Quote from verdi

šarić je priča za sebe. ne znam da li se od vjere može toliko skrenuti. liči mi na nekadašnje jugoslovene. ja u principu izbjegavam sve vjerske teme jer je opća poplava istih. proroka ima na svakom koraku. svi predviđaju da će neke radikalno pozitivne promjene krenuti sa ovih prostora dok svijet zapravo vode židovi, hazari, ateisti i pitaj ti boga tko sve još. jedva da imamo kapacitet da se sami efikasno organiziramo kamo li da budemo predvodnici u bilo čemu.

Osjeti se poplava svega od kad je krenula corona i potresi. Zaista svega ima. Tu prednjače srbi iz srbije. Oni su jednostavno drugačiji narod od nas. Ta njihova nevidljiva crna ruka to vjerojatno osmišljno radi, da ostanu primitivni na neki način pa je lakše manipularati sa rajom.. Netreba bježati od vjerskih tema, pogotovo od katolicizma . Tu zaista nema ništa loše niti u kojem smislu. Svjetovnu priču vodi nečastivi, mora biti zbog iskušenja tako.. mora svatko proći dolinu suza. Ovi što vladaju svijetom ( mahom protestanti i židovi ) su uspjeli nametnuti svoj ekonomski sustav i imaju sve novce ovog svijeta , ali svjetonazorski neće im proći u zemljama poput Hrvatske,Poljske, možda Mađarske..

• Birtija

• bbkk0000
    • December 4, 2022 at 9:12 PM
    Quote from Yieldchaser
    Quote from bbkk0000

Neznam na koga mislite?

Čudi me da ne znate. Tip je notoran već godinama. Nitko ga ne voli, a svi ga prate. Izgooglajte ga, ima ga i na Yotubeu...

Pitam čisto vas dvojicu za mišljenje, ali ne morate ga dati sada. Uzmite si vremena, malo poslušati tog tipa. Postoji niz teorija o njemu kroz godine. Navodno je iz Rijeke, iako lik uopće nema riječki naglasak i još mnogo toga...

Pogledam sutra pa napišem...

Quote from Yieldchaser
    Quote from bbkk0000

Neznam na koga mislite?

Čudi me da ne znate. Tip je notoran već godinama. Nitko ga ne voli, a svi ga prate. Izgooglajte ga, ima ga i na Yotubeu...

Pitam čisto vas dvojicu za mišljenje, ali ne morate ga dati sada. Uzmite si vremena, malo poslušati tog tipa. Postoji niz teorija o njemu kroz godine. Navodno je iz Rijeke, iako lik uopće nema riječki naglasak i još mnogo toga...

Pogledao, vidio par naslova ... nemam komentara...nebi izdvojio niti minute za to..

• Birtija

• bbkk0000
    • December 4, 2022 at 8:53 PM
    Quote from Yieldchaser

bbkk0000

verdi

Za kog mislite da radi onaj Goran Šarić, kad smo već kod marginalaca?

Vidio sam svakakve čudake online, ali taj tip je kategorija za sebe. Zna biti zanimljiv, ali moram priznati da mi ga je jako teško slušati kad priča o Domovinskom ratu. Mučno je.

Neznam na koga mislite?

• Birtija

• bbkk0000
    • December 4, 2022 at 8:37 PM
    Quote from havi

https://www.tportal.hr/komentatori/cl…kaptol-20130117

I moja malenkost bi rekla vjeruj u Boga a ne u popa, naravno, tko vjeruje u te stvari.

Ovo je klasican primjer pokusaja manipulacije. Jedan od najvecih strucnjaka za pravastvo i Starcevica je odvjetnik Jonjic kojeg jednostavno nece pozvati nikada u prime time emisije da tocno elaborira o cemu se tu radi jer istina tim meninstream strukturama ne odgovara. Vjera mora ići preko institucije Crkve u kojoj rade ljudi koji su visoko skolovani za pa specijalizirani za pojedine segmente. Npr Vatikanu je trebalo 800_900 godina da iza knjigu o križarski ratovima jer je tematika jako osjetljiva kao i vrijeme velikih previranja. Izdana je mala ediciju knjiga da se ne talasa... a svi smo mi Crkva i pozvani smo havno i kritizirati i moliti za svećenike jer be postoji veći I teži poziv od toga

• Birtija

• bbkk0000
    • December 4, 2022 at 8:09 PM
    Quote from verdi

da ne griješim dušu dokaza nikakvog nemam ali imam šesto čulo i podosta životnog iskustva sa razno raznim lažovima. i za ovu našu burzu je jako važna tzv. detekcija i prepoznavanje dvostrukih i trostrukih poteza. za sad sam tu bio više uspješan nego neuspješan pa način razmišljanja ne mjenjam bez ozbiljnog poraza. sakriti se pod plaštom beskompromisnog nacionaliste zapravo ti daje amnestiju od bilo kojeg propitkivanja tvog stvarnog statusa. koji su rezultati njegovog rada u odsudnom momentu za državu? iskopavanje jazovki i pravljenja razdora kad nam je to bilo najmanje potrebno. opterećenost ratnim zločinima pobjednika 2.sr. je li ih bilo? naravno da ih je bilo. da li su saveznici za to sudili svoje? nisu. da li je tad bio pravi trenutak praviti te podjele? nikako. rezultati njegovog rada nisu baš pozitivni za državu.

Moje mišljenje... hrvati su izuzetno jako vezani uz Katolicku crkvu koje je iskljucivi cuvar hrvatkih povijesnih,svjetonazorskih,kulturološkim i svakih drugih vrijednosti. Znači narod jednako Katolička Crkva. Ja čak mislim da su Hrvati zapravo odabran narod i da će negdje u jednom trenutku igrati jako veliku ulogu. Matematički nije bilo moguće dobiti državu ali dobili smo je. Moje mišljenje je da nam je tko dragi Bog poslao. Ovo zaista mislim. Komunizam je čisti antipod svega ovoga što sam napisao odnosno nečastivi. Tako da je bilo potrebno što hitnije početi otvarati povijest i aktere. I poceti odgajati narod. To je proces koji će trajati jako dugo ali sada se već vide konture duboko sam uvjeren da će službeno sa papirima i podatci na pisati velicanstvena hrvatska povijest. Rekli ste da li jr vrijeme ..nikada nije jer će ispsti svašta iz ormara a dako se ne otvori sve ide u zaborav odnosno be u zaborav nego u osmišljena nove manipulacije protiv Hrvata. A svi smo mi zapravo pozvani na istinu svako u okviru koliko mu je dano. Ovo što ste napisali o obmabam i lažima u životu I burzi se slažem i zo je jedan veliki dio nasljeđa ti komunističkih vremena... nedaju naprijed ns niti jednom području.. kakav čovjek može biti ako je sve osmislio za laž I manipulaciju? Tko dirigira sa time? Očito da je inteligentan pa zašto nije to sve stavio u kontra situaciju I zaradio fer?

• Birtija

• bbkk0000
    • December 4, 2022 at 7:38 PM
    Quote from verdi

kekić standardno dobar, čovjek od zanata. jurčević ili je lud ili pogled s druge strane ogledala. obično oni koji puno galame rade nešto sasvim suprotno. diplomirao 1975.!! u to doba tko je bio protivnik sistema nije mogao biti ni vodoinstalater. kad tad moraš prijeći na suradnju sa službama. i ti i kompletna tvoja obitelj do trećeg koljena. moj je zaključak da je radio i radi bar za 6 službi od toga barem dvije srbijanske.

Uff nebi rekao. problem nastaje što jedan dio hrvatskih domoljuba zausta ima partizanskom i ili komunističko porijeklo ali su predomisljeninljudi. Ljudi koji su shvatili..npr kekic je mladja generacija koja nije niti imala pojma o pravoj hrvatskoj povijesti,o drugom svjetskom ratu.. ili primjer dr. Franje Tudjmana koj je bio i oko tita ali se ipak predomislili i uvidio da je to sve velika podvala. Puno je tu ljudi bilo u vrhu kada se stvarala hrvatska država koji su bili udbaši ili kos ( a koni su imali saznanja o povijesti i drugom ratu ) ,jako puno.. ali su se ipak predomislili i stvorili ju u vremenima kada ju ama baš nitko nije htjeo. Problem je u tome što je u komunizmu svako poduzeće imalo koministe i službe su prvo njih došle pitat što ih zanima a što bi značilo da je jedan dio i jih sudjelovao..e sad ako bi se išlo do kraja a računajući da je to bila milicijska drzava koja je gazila ljude bez pardona onda bi to.predaleko išlo.

• Birtija

• bbkk0000
    • December 4, 2022 at 6:16 PM

vrhunska emisija i gosti. Preporuka svakome. Nemoze Hrvatska van iz blata dok se ne shvati istina

• Birtija

• bbkk0000
    • December 1, 2022 at 7:42 PM

Jako dobar podcast. Nikad aktualniji..preporuka svima

• bbkk0000
    • November 30, 2022 at 7:00 PM

Sveukupan dug prema KF?

39.KF PARTNERS d.o.o. OIB: 34762836222 Strojarska cesta 20, Zagreb od ukupnog osporenog potraživanja u iznosu od 79.104.297,99
    kn otpušta Dužniku iznos od 39.552.149,00 kn, a Dužnik pristaje na takav otpust duga. Preostali iznos potraživanja u visini od
    39.552.149,00 kn (5.249.472,29 €) Dužnik se obvezuje podmiriti jednokratnom isplatom na dan isteka roka od 8 godina nakon
    pravomoćnosti Rješenja kojim se utvrđuje prihvaćanje plana restrukturiranja i potvrđuje predstečajni sporazum. Dužnik može svojom
    jednostranom odlukom učiniti dospjelom sve svoje obveze iz predstečajnog sporazuma i prije prethodno utvrđenog dospijeća, u kojem
    slučaju će svim vjerovnicima isplatiti svoje obveze istovremeno. Dužnik će rezervirati iznose koji dospijevaju za vjerovnika osporene
    tražbine do pravomoćnog okončanja postupka radi otklanjanja osporavanja, odnosno utvrđivanja tražbine.

• DRY BULK

• bbkk0000
    • November 25, 2022 at 2:21 PM
    Quote from D_artagnan
    Quote from 5. Element

Kako ce taj pretis lonac jednom prsnuti, to ce biti stravicno... Skakat ce kineske komunjare u more da ih se rulja ne docepa.

Ne kužim koji vrag izvode za tom koronom tamo ? Šta su pametniji nego cijeli svijet ili? nemaju info iz ostalih zemalja ili jednostavno vole prca*i svoje građane?

Moje mišljenje...Korona je projekt kao komunizam da se ljude drži u poslušnosti bez propitkivanja..to pogotovo vrijedi za najmnogoljudniju zemlju..kad bi pustili demokraciju tamo..ufff to bi za vrhušku bilo svašta

• bbkk0000
    • November 24, 2022 at 4:30 PM
    Quote from SOUR

U Zaključku su naveli; - ako je planom restrukturiranja predloženo smanjenje tražbine Republike Hrvatske, nadležno državno odvjetništvo dužno je zatražiti prethodnu suglasnost ministra nadležnog za financije, odnosno čelnika državnoga tijela iz čijeg djelokruga proizlazi tražbina (čl. 54. st. 1. SZ).

Što oni misle da poslije ovog ročišta eventualno može biti još jedno? Što plan restrukturiranja nije još jasno određen? Nakon troškova za Viro napravljenih ograničavanjem cijene šećera nemaju se u Ministarstvu što buniti.

I nakon spora koj je nastao dodjelom kvoda kojem je Osijeku dodjeljeno 40 posto i za koje postoji aktivna tužba

• Birtija

• bbkk0000
    • November 21, 2022 at 9:03 PM

Tko je malo vise duhovan jako dobra emisija.. jos vise tko je manje duhovan :)

• Birtija

• bbkk0000
    • November 21, 2022 at 7:51 AM
    Quote from verdi

već dva dana se spremam da to odgledam ali čim je neki logor muka mi dođe. nekad davno sam pročitao 7000 dana u sibiru i izbjegavam tu tematiku. možda skupim snage da otpratim. štern mi je bio dobar i onaj brko rođen u gulagu. da sam znao šta je propatio možda ne bi ni gledao.

Nema nikakvih teških tema,dapače vrlo zanimljivo..obzirom da smo kao narod držani u strahu i lažima trebalo bi pogledati što više ljudi.. pogotovo zbog masonerije..neka ljudi čuju kako se radi iz svih pozicija

• Birtija

• bbkk0000
    • November 20, 2022 at 10:04 PM

strava emisija. Stric od Prosperova Novaka Grga Novak je bio interniean u Jasenovac kao mason pa su dosta toga rekli. I malo paralela 41 i 91

• LKRI (Luka Rijeka d.d.)

• bbkk0000
    • November 17, 2022 at 3:44 PM
    Quote from verdi

ja sam da ne kažem skoro pa zaljubljen u luku ali kolindina inicijativa tri mora je totalna budalaština. to je promašeni politički projekat iz pred prošlog stoljeća koji je njoj nabačen da okolo reklamira. ona i tri mora ko ja i labuđe jezero. srećom pa smo se ovih poljaka riješili jer se nikako ne mogu oteti dojmu da su oni to htjeli obezvrijediti. zna se kome ta luka gravitira. kakva crna tri mora ?! da je to rečeno za ploče možda bi čak i potrošio 5 min za razmišljanje.

Partneri Amerikanaca. Ploče su Rusi?

• bbkk0000
    • November 16, 2022 at 7:01 PM

Meni se čini da ce količina ponude tereta daleko nadmašiti sve sudionike u Luci Rijeka... to je zapravo najveći minus luke

• bbkk0000
    • November 16, 2022 at 3:39 PM
    Quote from verdi

baš me zanima da li će se u topu pokazati da su veći nalozi bili stvarna k/p ili iz praznog u šuplje. inače tu sam solidan + ali sam se nagledao već mnogo raznih arapskih investitora i ljudi u crnim limuzinama. poslije njih jedva ostane za burek kod afrima.

Izgleda da to nije šuplja priča...dugo se pričalo i znalo da je Rijeka vrh i Kolinda Grabar je sudjelovala u inicijativi tri mora a sve je išlo kao nikuda a puno novaca je dolazilo iz raznih fondova bespovratno.. kreće rat ukr-rus i evo Rijeke.. Geopolitika igra svoje ..srednja EU hartland..moje mišljenje

1. Privacy Policy
  2. Kontakt