To je zato jer... (...)
Nisam shvatio tko ne zna da se ne kaže "zato jer", kao što u međuvremenu govori 90% građana uključujući i pojedine profesore hrvatskog jezika, već "zato što". Pernar ili ChatGTP? Ili obojica?
To je zato jer... (...)
Nisam shvatio tko ne zna da se ne kaže "zato jer", kao što u međuvremenu govori 90% građana uključujući i pojedine profesore hrvatskog jezika, već "zato što". Pernar ili ChatGTP? Ili obojica?
https://seebiz.eu/nekretnine/ret…bellevue/290751
Fina cijena po sobi,a jos treba uredit.
Birkenstock kupuje hotele. Znači li to da se na hotelima može nešto zaraditi?
https://tzdubrovnik.hr/get/nesvrstano/79411/statistika.html
Lijepo i u Dubrovniku.
Impresivni rast u odnosu na prošlu godinu. Svijet pušten s lanca.
Ni skupo pivo, ni skupa pizza ih ne mogu zaustaviti.
Kumulativi:
01.01.-19.04.2022. – 81.508 dolazaka i 226.099 noćenja – Hrvatska, Ujedinjena Kraljevina, Njemačka, SAD, Francuska, BiH, Irska, Španjolska, Austrija, Ukrajina...
01.01.-19.04.2023. – 127.149 dolazaka (index 156) i 300.630 noćenja (index 133) – Hrvatska, Ujedinjena Kraljevina, SAD, Njemačka, Francuska, BiH, Španjolska, Irska, Finska, Grčka...
ko to kaže da adris neće isplatit dividendu?
Koliko ja vidim, Paulie nije napisao da Adris neće isplatiti dividendu, nego da Maistra ne isplaćuje dividendu.
Del Boy iz Visokog
This time next year - we'll be millionaires!
Adris upravlja svime i namjerno (...) ne isplaćuje dividendu, niti će to raditi dok ne dođe do 100% vlasništva jer većinski vlasnik ne želi dijeliti zaradu s ostalima.
Nije li ovo ekstremno sebično i manipulativno (u neku ruku nasilno) ponašanje s pozicije moći?f
Nije li dugoročno bolje surađivati s ostalima, nego zlostavljati i napucavati si negativni image?
U nas se ovo zove maćehinski odnos prema dioničarima.
To je manipulativni i zlostavljački odnos prema dioničarima. Ekipa iz Adrisa je, povijesno gledajući, odradila svakojake akcije, između ostalog i one koje nisu dostupne javnosti.
Ja sam danas dobavila ovo
Što je ovo? Kovanica? Gdje se može nabaviti?
Vidim da je ovdje "sold out".
https://www.directcoins.com.au/2021-winner-ta…ilded-coin.html
a vidi ove distopije
Kome se od normalnih ljudi da ići u tuđu zemlju ubijati i ginuti za nešto što ni njima samima nije previše jasno zbog čega je to uopće potrebno?
Nadam se da će se barem malo opametiti i shvatiti u što ih Putin gura.
ne znam jel bih dokupljivao ili se kompletno riješio. 🤔
Nije to ništa. Kupi Maistru. Da malo promijeniš temu i da unaprijediš tehniku. Ovdje si već stekao kondiciju, sada si već očeličio i možeš na napredniji level.
Hoće li Slovenci inakon 50 godina izgraditi autocestu od Postojne do Rupe o čemu je danas bilo riječi na temi "Birtija"?
Moze jedan za SPAN?
Žao nam je, naše radno vrijeme je isteklo. Narudžbe se zaprimaju do 12.00 sati. Javite se sutra.
šteta da ne forsiraju i cestovnu integraciju.
Slovenci su već odavno napravili autocestu od Kopra prema Mariboru odnosno prema Grazu/Mađarskoj. Koristili su se EU fondovima i EU strategijom (ekonomskom politikom) koja je to poticala u smislu važnog prometnog koridora. Dakle, to nije bilo slučajno. Luka Koper i sve što je s time povezano je time postala favorit za transport robe u Srednju Europu. Slovenci imaju i svoju obalu, npr. Portorož itd., na kojoj je razvijen turizam.
Koridor i "dogovor" postoji najmanje pola stoljeća, međutim, što bi se dogodilo kada bi se izgradila autocesta od Rupe do Postojne? Teret iz Riječke luke bi se mogao "u sekundi" prebaciti do Postojne, a onda dalje kamo ti srce poželi. Tik-tak.
Turizam na području Kvarnera i istočne Istre bi dobio još više na zamahu jer bi kako Slovenci tako i Austrijanci mogli brže stizati na svoja odredišta. I to bi bila dodatna konkurencija slovenskom primorju.
To je razlog zašto se Slovencima ne žuri. To je razlog zašto je RH, Rijeka, Luka Rijeka, Kvarner, turizam u prometno inferiornoj poziciji u odnosu na neke druge relacije. Poznavajući Slovence, da je ta cesta u njihovom interesu, taj komad autoceste bi bio gotov već prije nekoliko stoljeća.
taj autoput prema zapadu od Rupe
O toj autocesti od granice (Rupa) do Postojne se govori toliko koliko sam ja živ. Dakle, 50+ godina, a možda i više. Slovencima nikada nije bilo u interesu napraviti tu cestu. Čemu? Njima ne treba. Jedino za slovenske turiste i vikendaše, ali to nije državni interes.
Projekti u kojima sudjeluje i Serengetijev tim iskusnih softver inženjera, stavljen na raspolaganje Valamaru, omogućit će poboljšano korisničko iskustvu gostiju te optimizirati poslovnu učinkovitost.
https://www.poslovni.hr/domace/valamar…rengeti-4385105
ulazi Biblija, ulazi Bakić, američki fond nakon njih to skuplja kao da ne postoji sutra...
Možda su Bilbija i Bakić na naki način u dogovoru? Bilo bi zanimljivo znati kakvu ulogu su igrali Amerikanci nakon njih dvojice.
Čak i ako je netko potrošio novac ili ga prebacio negdje drugdje, Google je odlučio da ga ne tereti, jer ipak je to njihova pogreška.
https://www.poslovni.hr/sci-tech/iznen…i-ostao-4385347
IMHO su neki strejnđeri zaključili da je ovo jeftino u odnosu na valuacije na njihovim marketima i ulaze bez da kompliciraju, isto kao svojedobno na rivp ameri (...)
Ako su zaključili, ne znam jesu li zaključili da je i likvidnost ista kao na njihovim marketima?
Usput, koji Ameri na RIVP? Nisam bio u điru. Što je bilo s njima?
Traže transparentnost poslovanja? O čemu oni to?
Posao je dobar, a para laka
Al' mora da se zato cure iz spota "Are you wet?" doooobro narade!