1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. verdi

Posts by verdi

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• verdi
    • July 30, 2020 at 1:57 AM
    Quote from Jubito
    Quote from verdi

meni je nepošteno da zaba i ht imaju puno više informacija nego mi mali suvlasnici. po kojem zakonu je to moguće da ht sa nekih cca 18% ima veća saznanja nego ja sa cca 0,001%?

Verdi, stari druže, jel ti to ozbiljno ili se zezaš?

ozbiljno. ja jesam navikao na razne prevare ali postavlja se pitanje nekog zakonskog okvira. njih bar 50 posjeduje insajd info, a nas niti bilo ko šta pita ili ne daj bože pravodobno informira. apsolutno sve moram raditi na sedmo čulo.

• verdi
    • July 28, 2020 at 11:54 PM

bollinger je jako dobar pokazatelj. samo kad bi još znao reći u kojem smjeru.

• verdi
    • July 28, 2020 at 11:50 PM

meni je jedino prihvatljiv tko mi više plati. aliiii ako se samo sjetimo zadnje situacije s badel-om uvijek moraš biti oprezan, meni je to jedna od većih sramota gdje je jedna firma koja se bavi proizvodnjom wc sanitara preuzela renomirani badel u nekim gubitcima ispred još renomiranije slovačke firme. no recimo da je to bilo neko lokalno džeparenje koje u ovom slučaju ne bi trebalo proći. to je bila direktna odluka politike, a i ovdje će biti tako samo što mislim da su karte u drugim rukama.

meni je nepošteno da zaba i ht imaju puno više informacija nego mi mali suvlasnici. po kojem zakonu je to moguće da ht sa nekih cca 18% ima veća saznanja nego ja sa cca 0,001%?

• verdi
    • July 28, 2020 at 12:27 PM

ako se traži "prihvatljiv" kupac koji su kriteriji za to? po meni eventalna koncentracija (ug sa tim ne bi trebao imati problema) i valjda cijena. što samo po sebi hoće reći da bi uskoro mogli saznati neku prihvatljivu ili neprihvatljivu cijenu. znači ako ht-u nije prihvatljiva cijena tipa 10,15,20 nastupa investiciona banka koja traži neku drugu prihvatljivost. čak i ako gledamo način trgovanja kroz klasičnu zse pilu naopako uskoro bi se nešto moglo drastično promjeniti.

• verdi
    • June 10, 2020 at 2:00 PM

kad bi ovo nekim slučajem i kupio A1 država ništa ne bi postigla jer bi se stvorio jak duopol. koliko sam shvatio namjera je da se stvori konkurencija. opet UG kupuje po cijelom balkanu i nema mi logike da preskoče hr ili da grade neku novu mrežu naslonjenu na tele2 iz početka. šta god se je u zadnje vrijeme pojavilo na tržištu kao akvizicija bilo je i kupljeno.

• verdi
    • June 10, 2020 at 1:42 PM

da je ovaj "stručnjak" objavio besplatan članak mogao je i veću štetu napraviti. ovako polakomio se za 1€. po načinu trgovine vidi se da tu više nema puno naivnih. kad pukne vijest preskočit ćemo neke razine bez ikakve trgovine.

• verdi
    • May 27, 2020 at 11:05 AM

ja pratim optimu od kad je pala ispod 10 kn i čini mi se da je on već tad bio zastupljen. naravno da se nebi okladio da je baš tako.

• verdi
    • May 27, 2020 at 10:44 AM

ja se ne sjećam da je hanžeković išta kupovao na tržištu. posebno ne ispod 10 kn. koliko se sjećam većina mu je iz predstečajne nagodbe.

• verdi
    • May 20, 2020 at 11:03 PM

pratio sam ja ovo od početka, logirao se odmah da mi netko ne mazne nick ali sam imao nekih problema zbog adrese koja ide na ime ( i ne znam koja mi je) jer koristim gmail. istina bok nije se imalo šta pametno ni napisati. nadam se da će se to promjeniti.

• Dobrodošli

• verdi
    • May 20, 2020 at 10:43 PM

samo da probam je li mi ovo radi. i usput da se javim da sam živ :)

1. Privacy Policy
  2. Kontakt