1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. verdi

Posts by verdi

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• verdi
    • January 18, 2021 at 10:37 AM
    Quote from Pecarosh
    Quote from verdi

nitko ne komentira novo sučelje e-fima trade? neka korisnička iskustva i td. nisam u petak pratio kad je postavljeno. danas sam se čak uspio i logirati. rasturam ovu informatiku i rad od kuće :S

U biti ništa se ništa značajno nije promjenilo, i nadalje možeš birati staru i novu verziju gledalice...

sad mi izbaci staru. navikao sam na nju pa neću ni mjenjati.

• verdi
    • January 17, 2021 at 11:30 PM

nitko ne komentira novo sučelje e-fima trade? neka korisnička iskustva i td. nisam u petak pratio kad je postavljeno. danas sam se čak uspio i logirati. rasturam ovu informatiku i rad od kuće :S

• verdi
    • January 14, 2021 at 2:54 PM

kolega vi ste na dobrom putu što se tiče tih "fakulteta" no ipak da vas malkice usmjerim. nije isto završiti banjalučki državni fakultet jer je i tu nekakava konkurencija. tipa veličine treća kopija beogradskog ili zagrebačkog. neko znanje se ipak mora iskazati. ali... privatni fakulteti pod imenima apeiron, nubla ili gaudemus to je nešto neviđeno. dođeš, platiš, završiš. ako si dobre volje još im pokloniš butelju vina žnj klase. na to se mogu nadovezati široki brijeg ili prijedor. pa sad ako već imate mogućnost da vidite nostrifikacije da imate od čega krenuti.

• verdi
    • January 14, 2021 at 11:16 AM

ne znam šta je dosadnije: pratiti trgovinu na zse, korona ili američki izbori?

• OPTE prodaja - kladionica

• verdi
    • January 13, 2021 at 11:13 AM

to je jasno. jedino ako se tko javi sa nekim prijedlogom onda je to nečiji plaćeni lobista. ne troše oni zube za badaf.

• verdi
    • January 13, 2021 at 10:40 AM
    Quote from harpun

očekivani zakon ide u prvo čitanje

https://www.sabor.hr/hr/sjednice/dnevni-red

ništa prije njega

351 stranica!!! ko će to pročitati ajmeee. bolje se u grah uzdati.

• verdi
    • January 13, 2021 at 10:31 AM

situacija standardna. kad sve raste ja stojim ili padam. kad oni padaju ja letim. provjereno već 100x.

• verdi
    • January 4, 2021 at 5:57 PM
    Quote from LodeRunner
    Quote from StatusQuo

Da digitalni novac preko optike, brzina je bitna zaba oce bit prva ^^

Za vas ovdje laike samo za informaciju - lova putuje brze preko zice ili radiovalova nego preko optike. :)

western union i preko satelita piči.

• verdi
    • December 31, 2020 at 12:46 PM

zahvaljući opte koja mi je veliki dio portfelja u godini u koju sam ušao sa ath pozicijom pao sam cca 20%. no mislim da još nismo rekli zadnju riječ i još uvijek vjerujem u opte. ako su oni fanatici prvih dana plaćali 200 i više kuna ja ću biti sasvim zadovoljan sa njihovih 10% :saint:

• verdi
    • December 22, 2020 at 9:51 AM

gotovo je sa trgovinom za ovu godinu. kakva je bila tako je i završila. jad, bijeda i očaj. bitno da je održana virtualna panel diskusija gdje su podjeljene nagrade za ovu i onu dionici. naravno da je neizostavno bilo da su nam tamo prosipali pamet gažićka i vedriš. to je prenio specijalizirani jutarnji l. u svojoj rubrici novac koja još uvijek ima na svojim stranicama izlistane korf i blsc. amen.

• verdi
    • December 21, 2020 at 11:47 AM

rušenje je svugdje. nikako se ne mogu oteti dojmu da strani vlasnici banaka i fondova sa domaćim satelitima namjerno rade na tome da totalno unište ovu burzu. nikakako mi nije jasno kako zaposlenici sa zse, hanfa, skdd dobijaju plaće? da li su svi oni na budžetu ili ipak trebaju iskazati nekakvu dobit? u ovim okolnostima ne znam šta oni mogu zaraditi.

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• verdi
    • December 15, 2020 at 9:02 PM
    Quote from st-brajo

https://mediadaily.biz/2020/12/11/uni…ponovno-kupuje/

https://mediadaily.biz/2020/12/03/sto…a1-arene-sport/

evo malo i novosti od "mućka kojeg nitko ne želi".

priče da će bilo tko kopati kanale da uvodi optiku su priče za malu djecu.

inače, u igru se vratio i jedan fond koji je prije sloma burze imao skoro 500.000 kom koje vam je uvalio po 9 kn, a nedavno je ponovno kupio 200.000 kom po nepoznatoj cijeni, da bi vam uvalio 50.000 na onom rastu cijene ;)

nama uvalio po 9k? na 7 mi se tek senzor upalio. prva pušiona. pa onda niže još malo opipavanja. opet pušiona. i onda na dnu koje je bilo vidljivo svima koji imaju iskustva (pitanje da li i para) sad ili nikad. ako je valjalo na 7 onda je sad popust. i tako to u + sam već dugo vremena. ;)

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• verdi
    • December 15, 2020 at 8:38 PM
    Quote from Krokodil

Dat će oni neki pozitivan članak o firmi i u sekundi će netko pojesti nalog.

misliš da će neki članak u novinama na guranje upaliti dvije milje kn? možda 2000kn. milioni se tako ne startaju.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• verdi
    • December 15, 2020 at 8:30 PM
    Quote from fond300

Napisao sam komentar jer me ova hajka na novinara podsjetila na nesto sto se izdesavalo pred cca 3god. Nisam usporedivao dlkv i ex vdkt.

Samo kazem da treba tu biti oprezan nista vise.

Sretno imaocima dalekovoda.

čuj hajka na novinara? gdje si ti tu vidio novinara? ovaj forum je bogom dan da se čuje i naš glas koji ulažemo svoj novac u minskom polju kreiranom od politike, krivosuđa i popratnih ešalona medijske manipulacije. duboko se nadam da će osnivači ovog foruma (tko god da je) ostati dosljedni i nikad neće podleći ekonomskim i inim pritiscima da postanu poltroni i izvršioci tuđe volje. na onom starom forumu sam napisao barem 10 000 postova što razumnih što nerazumnih i na taj način im pridonio sa barem 100 000 klikova. siguran sam, nadam se i to mi je drago da im sad fale moji i naši besplatni klikovi. nek objave sad koliko posjeta sajtu imaju ?! čik ako smiješ. brale ovo ti je kapitalizam okrutni. jedna greška i nema te. jedino mi žao moderatora vijeke koji je imao razumijevanja za naše probleme koji su ipak bili zasnovani na tvrdim ekonomskim činjenicama i po nekad izlazili iz normalnih okvira konverzacije. za pare kad se igra ipak ti nije svejedno.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• verdi
    • December 15, 2020 at 2:30 PM
    Quote from Moller
    Quote from verdi

još prljavije je odigrano na badelu. imaš renomiranog stranog proizvođača alkoholnih pića u ponudi i onda prodaš dijamant proizvođaču wc sanitara.

zar vas sanitar nije odmah upućivao da se radi o nekom s...u

naravno. poslije sam ih i zemljopisno locirao. to su autohtoni slavonski proizvođači s...a. od mesića na dalje. prvo su slavoniju poharali pa se sad okomili na ostatak hr. zato mi je sumnjivo čim se ppd tu nešto muva. jovo čaruga i prpić mali su za njih bili prosvjetitelji.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• verdi
    • December 15, 2020 at 12:45 PM
    Quote from Parica
    Quote from joka14

a gdje ima vatre ima i dima ....vrijeme ce pokazat koje su igrice upitanju

Ma nema tu neke filozofije...želi se preuzet DLKV što jeftinije...

Društvo se prodaje i umjesto da izlaze članci o potencijalnim kupcima i zainteresiranim subjektima izlazi članak da društvo ide u stečaj i to usred njegove prodaje...ne sjećam se da se ovako prljavo ikad odigralo...

A najgore od svega je što postojeći većinski dioničari/vlasnici drže ljestve budućem kupcu i sve čine da preuzimanje ide po što nižoj cijeni...

Fond jer nije raspisao nikakav tender niti su na bilo koji način javno objavili prodaju DLKV-a (najvjerojatnije ih je HANFA stisla da javno objave prodaju na ZSE)...a MF jer usred postupka prodaje ubija dionicu i "pegla" tromjesečni prosjek...

još prljavije je odigrano na badelu. imaš renomiranog stranog proizvođača alkoholnih pića u ponudi i onda prodaš dijamant proizvođaču wc sanitara.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• verdi
    • December 15, 2020 at 11:33 AM

malo sam izguglo dotičnog novinara jer nije toliko važno šta piše već tko piše. znači klasični hr novinar tipa članak za ručak. istina bog dobio neku nagradu 2003. od hnd-a ali tamo nije poanta dobiti nagradu jer nema tko ju nije dobio. samo onaj koji nije pisao taj ju nije ni dobio. ako bar 5 nagrada od hnd nemaš to se i ne broji. no naletim na jedan njegov članak. znači ovakav članak za vladu i plenkovića teško da bi mogli osmisliti vlatko maček i sunčana glavak. maltene hvalospijev. kritikica neka mala u tragovima. toliko o liku i djelu dotičnoga.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…disnje-10389538

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• verdi
    • December 15, 2020 at 10:07 AM

članak u novinama i malo opali po bidu pa terapija djeluje. ovog dinkeca sam već bio zaboravio i čim sam čuo za njega već mi muka. novinarska gromada je objasnio da ako neko kupi konsolidatora ide obavezna ponuda ali nije rekao šta de dešava ako kupi samo udio od inspire. ostale stvari ne bi ni komentirao.

• IGH (Institut IGH d.d.)

• verdi
    • December 15, 2020 at 9:33 AM

ja da sam npr. sergey kao što nisam nazvao bi jednog od sto mojih prebogatih prijatelja rusa i zamolio ga da kupi ovu siću koju ću mu otkupiti skuplje za neki rok. za rusa je to kikiriki i toliko će mu kćerka potrošiti na novogodišnjem derneku. a nedaj bože da ode na skijanje u švicu jer će to biti 3x skuplje.

• verdi
    • December 14, 2020 at 9:42 AM

hebi ga kad ne daju miroslavu radmanu (koji je za mene neprikosnoveni autoritet iz te oblasti) da govori o tome onda smo prisiljenji slušati ovu dvojici. i druge puno manje kompetetne...

1. Privacy Policy
  2. Kontakt