1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. verdi

Posts by verdi

• OPTE prodaja - kladionica

• verdi
    • March 1, 2021 at 10:33 AM

tema je optima a ne adris. njima svaka čast odlično su se u tranziciji snašli na crnom tržištu duhana, na vrijeme shvatili da na legalnom nemaju šta tražiti pa prodali poslovanje. no i telekom je jako kompleksno tržište gdje oni nemaju šta tražiti.

• verdi
    • March 1, 2021 at 9:55 AM

gore pobrojani subjekti mogu neko vrijeme djelovati kao nezavisni subjekti dok je sa telekomom to puuuuno teže.

• verdi
    • March 1, 2021 at 7:49 AM
    Quote from vladimir

ADRS ima novac , zaposlio je vrhunskog IT managera , osvježit će OPTE , a time i svoju dobit .

ma da. adris bi se usrećio sa optimom. taman mu to kompatabilno sa cromarisom.

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• verdi
    • February 25, 2021 at 1:33 PM

danas još ni jedna transakcija. i onda će narod reći: hebo nas tuđman, kriv nam plenković, sveti petar još više, a za sve je krivo elementarno neznanje.

• Crypto? Ulaganje i trgovanje kriptovalutama

• verdi
    • February 20, 2021 at 4:04 PM
    Quote from etoimene
    Quote from istriano

Guraju mi neki frendovi PI-network, pi-coin. Na netu piše da se radi, u rasponu, od prevare pa sve do sjajne budućnosti (novi BTC). Ima li netko ikakvih iskustava s time.

Meni je jedan frend isto to gurao. Skupljaju "social capital". Možda u budućnosti bude nešto vrijedilo, npr. kao marketing platforma ili sl.

Koliko vidim, sad te ništa ne košta prikopčat se.

Osobno imam averziju prema tim MLM shemama.

i meni su od drugog pokušaja uvalili pa sam iskopo 30 komada ali nemam pojma šta bi s tim. za svaki slučaj nek se nađe da nebi bilo ko sa btc. gledao ga na 20$ pa mi bio preskup na 40$.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• verdi
    • February 18, 2021 at 8:27 PM
    Quote from delboy

gledam i slušam ove parazite u saboru pogotovo vladajuća govna lopovska kako pod hitno donose zakon koji štiti banke od lopova koji pljačkaju bankomate

nisu tako skakai kad su te iste banke pljačali narod kroz razne modele od švicarca do dionica

tad ta govna vladajuća nije ni tepnula već još podršku davala da što više i bolje opljačkaju narod

je li do sad bilo legalno pljačkati bankomate? bit će da mi je nešto promaklo....

• verdi
    • February 15, 2021 at 10:34 AM
    Quote from Dina10

Prodati i staviti ok iznos u dzep ili cekati prodaju opte? 🤔🤔

prvi post pa odma prodati? :S

• verdi
    • February 15, 2021 at 1:04 AM

nema slučajnosti. čak ni prvi put. ipak se igra za pare.

• verdi
    • February 14, 2021 at 10:07 PM
    Quote from sasab

https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…b4dbf775681.pdf

Info sa ZSEa

sve se to nešto izdešavalo u studenom i tek sad neka objava ?! koliko je ljudi to vidjelo dok je putovalo, a koliko nije?

• verdi
    • February 14, 2021 at 10:31 AM
    Quote from LeoNT

Sad sam tek vidio da je Optima obveznica probila 100. HPB kupio sve sto je imao skrbnicki na 4. mjestu:

https://www.mojedionice.com/trg/IzvDionica…idDrz=1&idNac=2

Ocito vjeruju da je Optima sigurna investicija i da nema problema za njenu budućnost.

ovo je i po teoriji ulaganja totalni buy signal. čekamo da se uključe i veći institucionalni investitori koji se neće zadovoljiti sa par tisućica dionica. ove razine su prazne i ako žele više moraju dići letvicu.

• verdi
    • February 13, 2021 at 10:30 PM
    Quote from dionicar
    Quote from amerikanec

Zanimljivo...milju pretplatnika vrijedi 4miljarde eurica...prelijepo da bi mi bilo istinito..😇

zašto to mislite ? Moje mišljenje je ako se gleda samo brj korisniek i vrijednost po korisniku, da je to tako da ja za godinu dana vrati investiciju pa ja bi da imam para sutra kupio Telekom kompaniju hehe.

ajde neka je ne 4000 eur / korisniku , neka je i 2000 eur po korisniku? meni to ne zvuči previše ako je prosječna pretplata 30 eur. Pa Tele2 jer bio valjda na 0 nakon 10 god poslovanja hehe

znamo već za preuzimanja manjih operatere za 1000€ po korisniku. na opte bi i takva cifra bila super ali je ujedno i neki moj minimum. onaj milion korisnika na mtel-u se odnosi samo na tv korisnike.

• verdi
    • February 13, 2021 at 5:01 PM

evo jedan interviju sa friškim direktorom komšijskog telekoma. obratite pažnju na broj korisnika i procijenjenu buduću vrijednost, vertikalna povezanost i proizvodnja vlastitog sadržaja. mislim da je naš ZEM relikt prošlosti koji se neće baš proslaviti. malo sam gledao seriju klan koja je snimljena na njegovu inicijativu i crko sam od smijeha. kakve turske, meksičke i ine serije. nigdje veze sa ovim.

https://informer.rs/vesti/drustvo/…t-liga-sampiona

• Hrvatski ETF fondovi

• verdi
    • February 10, 2021 at 2:47 PM

jedino realno vrijeme ti je kod brokera gdje odma možeš kupiti i prodati. ovo drugo ti je sve bez veze. šta će ti realno vrijeme ako nemaš zapetu pušku.

• verdi
    • February 10, 2021 at 12:43 PM

je li moguće da je već procurilo izvješće? na ovoj dionici to nije ključna stvar ali dobro izvješće ne bi škodilo.

• IGH (Institut IGH d.d.)

• verdi
    • February 1, 2021 at 2:04 PM
    Quote from trial
    Quote from verdi

trial upravo to. prava riječ. pokojni jure se prezaigro. ja igh znam kad je bio 17000kn. moj prvi ulaz bar- boljare 3300kn. jbga sad je veliki reset. bitna je dionička struktura. ne da me ko u atln ili badelu otfikare za sitne pare. još da pitamo marinu dropulić kako je njoj? mogla je prodati ali... možda sam ja previše kockarski nastrojen. ali ako mi je valjalo na 3300 sad je tek ludilo.

Marina Dropulić je tada bila resorna ministrica. Do dionica je došla neposredno prije njihovog eksplozivnog rasta. Koliko se ja sjećam, imala je 1.502 dionice i to u vrijeme kada su bile na onim nebuloznim razinama. Bio je to tada na tim cijenama vrlo ozbiljan kapital. Mislim da je ona izašla na vrijeme ili tu negdje. A i na Krašu se openezila.

https://dnevnik.hr/vijesti/gospod…i-na-burzi.html

https://www.24sata.hr/news/ministric…-mil-kuna-24323

za kraš ne znam. čudi me to jerbo sam ja ko baba tračara. :)

• verdi
    • January 31, 2021 at 10:31 PM

trial upravo to. prava riječ. pokojni jure se prezaigro. ja igh znam kad je bio 17000kn. moj prvi ulaz bar- boljare 3300kn. jbga sad je veliki reset. bitna je dionička struktura. ne da me ko u atln ili badelu otfikare za sitne pare. još da pitamo marinu dropulić kako je njoj? mogla je prodati ali... možda sam ja previše kockarski nastrojen. ali ako mi je valjalo na 3300 sad je tek ludilo.

• verdi
    • January 31, 2021 at 2:34 PM
    Quote from Flight

To je dovoljno. To je sukus cijelog izvješća. Dalje od toga skoro ni ne treba.

Ja ne vjerujem da će se IGH ugasiti al vjerujem da će trebati ubrizgati još barem jednu kapitalnu injekciju. I to je poanta ovog sto pišem.

a je ste li čitali ono ispod, zarada 26kn po dionici, zadnji rok za povrat dugova 2023, širenje u rudarstvo i naftne projekte? ko je lud prodati radeljević u krizi kad su vjerovnici suglasni sa kamatom od 4.5%. stalno ista mantra dug, dug pa dug. dužna je i amerika pa nikom ništa. ovo je firma najbolja u svojoj branši koje nema na daleko. izvući jedan list iz konteksta i na tome temeljiti nešto, je u najmanju ruku smiješno. ne bi ni ulazio u prepisku s vama da niste citirali moj post. sa tim i završavam besmislenu raspravu.

• verdi
    • January 31, 2021 at 9:31 AM

to izvješće ima 125 st. ako je to najgore što ste uspjeli naći onda no sikiriki. :)

• verdi
    • January 30, 2021 at 9:27 AM
    Quote from Flight
    Quote from verdi

ništa što već ni smo znali. vratili 170mkn i sad bi trebali propasti za manje od 1/3 toga. moš misliti. a i ovima kamata od 4,5% paše. svi sretni i zadovoljni.

A ne znam hoće li ili neće propasti firma, al dionicari se ovakvim ponašanjem neće usrećiti. Glavninu tog duga je zatvorena zamjenom tražbina za imovinu, jer njihovo poslovanje i novčani tok, nikad ne bi vratili taj dug. I opet kasne s otplatom senior duga. To nikako ne može biti dobro.

kažeš nikad ne bi vratili. ovih 170 mkn je valjda s neba palo. kolateral je puno jači od postojećeg duga.

• verdi
    • January 29, 2021 at 10:35 PM

ništa što već ni smo znali. vratili 170mkn i sad bi trebali propasti za manje od 1/3 toga. moš misliti. a i ovima kamata od 4,5% paše. svi sretni i zadovoljni.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt