1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. verdi

Posts by verdi

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• verdi
    • March 11, 2021 at 4:04 PM

otpuštanje obično ne znači kupnju. to je prenos na drugu osobu ili pravno lice.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• verdi
    • March 10, 2021 at 3:16 PM

@

Moller između poljske i grčke da nam se uvaliti. to je ta realnost. ipak imamo više klima u odnosu na poljake.

• verdi
    • March 10, 2021 at 11:22 AM

kako je nekad bilo otjeraš paradajz na zelenu tržnicu u zg i kupiš novog stojadina. sad su hedovi i dredovi pa odma novi bmw.

• verdi
    • March 10, 2021 at 11:11 AM

ja sam odlučio sa oranicom da čekam legalizaciju vutre pa ću onda da spavam u polju dok je berba. ko nekad oni u lubenicama. oni sa lovačkom puškom a ja ću ograditi prom-ovkama i kupiti kalaš.

• verdi
    • March 10, 2021 at 11:04 AM
    Quote from barbosa 2.0
    Quote from verdi

nekad se na diobama oranica i stoka vrednovala najviše. kad dobiješ šumu misliš da si prevaren. danas upadneš u šumu napraviš golu sječu prodaš drva i opet ti ostane. stvar se totalno preokrenula.

dobro sad, nije to tako jednostavno, trendovi se mijenjaju a "golu sječu" i ne možeš baš samo tako napraviti a i ekipa šumara isto košta, pa izvlačenje, pa kamion i na kraju treba prodati...na šumi svi drugi više zarađuju nego ti kao vlasnik...a i 6,5k m2 oranice ti i nije neka velika zemlja, malo veća gredica za osobne potrebe, to vrijedi jedino tebi ili susjedu okrupnjavanja radi...

inače sam u sličnoj situaciji kao i ti i jako dobro znam o čemu govoriš... ?(

potpuno si u pravu no zamisli sve to pod plastenikom. u povjerenju gola sječa negdje prolazi negdje ne, a negdje se čak zalomi greškom i u državno :)

• verdi
    • March 10, 2021 at 10:41 AM

nekad se na diobama oranica i stoka vrednovala najviše. kad dobiješ šumu misliš da si prevaren. danas upadneš u šumu napraviš golu sječu prodaš drva i opet ti ostane. stvar se totalno preokrenula.

• verdi
    • March 10, 2021 at 10:25 AM

za sve ljubitelje nekretnina jedan moj primjer. imam 6500 kvadrata oranice i nekad se za 1000 kvadrata ladno moglo dobiti novog golfa 1 tj. 18 000dm. danas ne mogu za to dobiti ni 1000€. pošto je sad golf 8 ? jedino da nekom poklonim pa da mi se deda u grobu okrene.

• verdi
    • March 10, 2021 at 10:13 AM
    Quote from Moller
    Quote from verdi

ako građani ne vjeruju zse imaju na izboru masu stranih burzi koje isto ne koriste što će reći da su financijski nepismeni. to samo po sebi znači da su dobar dio novca stekli na nekakve čudne načine nevezane na normalne financijske tokove.

je, oni nepismeni uložili u nekretnine koje su na vrhuncu, a mi pismeni čamimo u ZSE podrumu, samo još čekamo da hidroizolacija popusti pa da i ovo malo miševa podvije rep

kolega imam ja nekretnina previše i bar pola se hoću riješiti ali ne ide to baš tako kako neki misle. sreća pa je dio naslijeđe ili jeftin ulaz jer bi bilo ajmeeeee.

• verdi
    • March 10, 2021 at 9:48 AM

ako građani ne vjeruju zse imaju na izboru masu stranih burzi koje isto ne koriste što će reći da su financijski nepismeni. to samo po sebi znači da su dobar dio novca stekli na nekakve čudne načine nevezane na normalne financijske tokove.

• verdi
    • March 9, 2021 at 1:54 PM
    Quote from malovitra

Možel meni neukom netko pojasniti što na gledalici znači dubina ponude i dubina potražnje? Unaprijed fala.

to ti znači da nema likvidnosti na vršnom nivou ili ti na dodirnim točkama pa ako ti je dosadno možeš malo pregledati kaj bi bilo ki bi bilo.

• verdi
    • March 9, 2021 at 1:45 PM

ovi su odlučili da će bar 20x kupiti i prodati iste dionice.

• verdi
    • March 9, 2021 at 11:35 AM

ovo je potrošena razina. tko je mislio kupiti već je kupio. sad prodati to ti je kao da odeš u domobrane 1945. čeka se da veći igrači podignu ljestvicu i zadovolje se manjom zaradom i većom količinom.

• Crypto? Ulaganje i trgovanje kriptovalutama

• verdi
    • March 5, 2021 at 9:35 AM

ja nemam ni jedan crypto, niti sam pokušao išta mjenjati ali evo mjenjačnica ako nekog zanima.

mjenjačnica

• verdi
    • March 5, 2021 at 9:27 AM

nema onog danas sa nalogom?!

• verdi
    • March 4, 2021 at 11:14 PM
    Quote from nemo

čitam zadnjih dvadesetak postova i rekcija i ne razumijem zašto rasprave i pilanje tko sto kako. Tankim živcima i nestrpljivosti nije mjesto na burzi. Moje misljenje. Ulozis, imas svoje ciljeve i bog. Stalno buljenje u ekran i pitanja lipe gore dolje samo stvara nemir i kiselinu u zelucu. Osim ako ti nije to osnovna djelatnost a mislim da to ovdje nikom nije. Radi svoje, uživaj u danu, sve ce biti kako bude. Ionako nakon optime dolazi neka nova igračka. Pravim ovisnicima keš nikad ne miruje u čarapi/madracu. Vec sam rekao; čekam da se ova tema zatvori. (12,50lp🤑)

upravo to kolega. pamtim bar 10 zatvorenih tema.

• OPTE prodaja - kladionica

• verdi
    • March 3, 2021 at 9:42 AM

ja se baš ne bi pouzdao u brzu reakciju mojeg kompa, veze i brokera. tako da ovo preseravanje u jutro radi netko tko ima jači pristup tj. neki bilde od brokera.

• verdi
    • March 1, 2021 at 1:12 PM
    Quote from Meri
    Quote from airfire

To je izgleda to, samo cekamo sluzbeno, vjerovatno je prebacila na skrbnicki zbog toga sto ona ima informaciju koju ce mo mi docekati uskoro poslje 16h, znaci optima je prodana cekamo samo da saznamo kupca i cijenu. Prebacila je na skrbnicki da kad joj sjedne lova ne mora prebacivati sa svog racuna na brokerski za kupovinu nego kad joj sjedne isplata samo da nalog sta da joj kupe. (moje misljenje). Biti ce zanimljiv mjesec :)

Stvarno je ovo maštovit forum. To si zaključio temeljem njenog portfelja raznih dionica na njeno ime koje možeš pregledati na moje dionice. Baš je zato prebacila na skrbnički.

Možda je nekom dala diskont na prodajnu cijenu pa će novce dobiti prije.

koje su joj još ostale dionice? ja sam našao samo ove obveznice OPTE-O-142A

• verdi
    • March 1, 2021 at 11:14 AM
    Quote from Ledica
    Quote from stariigrac

Mislite da bi gospođa Ana, "razumna žena, pravnica i članica NO" radila na netransparentnosti ???

Dajte kolega, budite razumni :)

Slažem se , skrivanje iza skrbničkog računa sada nakon toliko godina u top 10 imenom i prezimenom je besmisleno i zato je moje mišljenje da se tu radi o prodaji. Možda joj je zatrebalo keša sada i odmah, a ne želi čekati još mjesecima dok se realizira prodaja pa postupak ponude kupnje dionica od malih dioničara i žena našla kupca s kojim je dogovorila cijenu kojom su obje strane zadovoljne .

ajojjj jadnica sigurno joj je zatrebalo 15Mkn za zepterov veliki komplet lonaca i to pred samo finale.

• verdi
    • March 1, 2021 at 10:53 AM
    Quote from titulus

Bliži se kraj i to je očito s ovim preslagivanjima...

to se na sinjskoj alci zove pripetavanje što će reći polufinale ili čak finale.

• IGH (Institut IGH d.d.)

• verdi
    • March 1, 2021 at 10:39 AM

ovako je odlično. do ljeta oboriti na 100 dok mi se ne oslobodi neka likvidnost. ako u nešto vjeruješ onda vjeruješ. ipak je bolje jeftinije nego skuplje.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt