1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. verdi

Posts by verdi

• OPTE prodaja - kladionica

• verdi
    • April 7, 2021 at 12:11 PM

ima ova točka 35. predlagatelj miro bulj?! svaki drugi predlagatelj je on. ali molim te vidi točku 66. ukrainski holodomor !!! alooo pojma nemaju tko je tami i zašto umirao od gladi ali je to okrenuto protiv rusije u korist ukraine i baš smo se mi tu nešto našli pamet prosipati. popušili smo u siriji, popušiti će mo u ukraini još nam samo fali deklaracija o turskom genocidu nad armencima. ajme čime se oni bave. gomila kretena samo štetu državi nanose.

https://www.sabor.hr/hr/sjednice/dnevni-red

• verdi
    • April 7, 2021 at 11:55 AM

koliko vidi počela nova sjednica sabora i traje do ljeta. taman za zakon o elektroničkim medijima.

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• verdi
    • April 4, 2021 at 10:01 PM

baš si našao primjer kraša. tamo je cijena bila dosta viša nego po kojoj je preuzet što je svojevrsan raritet na zse. našao si primjer ovih besmislica tipa lenac i lgh. ja sam doajen preuzimanja još od plive i ine. to što si napisao nema veze s ničim.

• LKRI (Luka Rijeka d.d.)

• verdi
    • April 4, 2021 at 7:38 PM
    Quote from harpun

https://www.novilist.hr/novosti/gospod…veci-dionicari/

sada je ipak malo jasnije

ja ne razumijem zašto novi list jedini od novina ima tu hebenu kapču. 20x kliknem na biciklo i ništa. jednom mi je čak i uspjelo ali pojma nemam kako. danas sam lošije sreće i sve mi se čini da više nikad neću ni pokušavati.

• verdi
    • April 4, 2021 at 7:11 PM
    Quote from airfire

Ispod 1,5 eurica ni ne razmisljam, od 12 pa na gora a mi mozemo tu pisat i pricati i price za laku noc. Kad pogledamo koja je samo banka u igri za prodaju znamo da nema zajeba..... i bureka ispod stola

čini mi se da na svijetu više ne postoji banka gdje nema zajeba.

• verdi
    • April 4, 2021 at 7:06 PM
    Quote from Sinner99

Gledajuci prijasnja preuzimanja na ZSE , ne očekujem cijenu vecu od 1eur, sta mi je sasvim ok prinos, sve vise od toga je nagrada za cekanje.

prijašnja preuzimanja za 1€. po kojem parametru? zadnje preuzimanje u kojem sam sudjelovao je bila himra po 800 kn. da li se ja sad mogu nadati ovdje 100 €?

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• verdi
    • March 30, 2021 at 2:51 PM

prati li netko atgr, ernt i podr? za fondovske dionice se uvijek ima para. ne želim reći da su precijenjene već da su fondovi ne selektivni. to je najblaža kvalifikacija.

• verdi
    • March 30, 2021 at 8:05 AM

što se tiče prodaje paketa stvar je sasvim jasna. rok za prodaju optime je kraći od ugovornih obaveza u paketu.

• Crypto? Ulaganje i trgovanje kriptovalutama

• verdi
    • March 26, 2021 at 1:28 PM

možeš imati puno pobjeda i par krucijalnih promašaja pa ostaneš na nuli. govorim iz vlastitog iskustva na zlatu, nafti ,soji i valutama. jako zahtijevna stvar zato što su tu velike oscilacije,a igraš na polugu. 70% sam ja bio u pravu ali onih 30% me dohakalo posebno zato što sam s vremenom igrao za veće iznose. prag tolerancije se jako brzo smanjuje.

• SUKC (Sunce hoteli d.d.)

• verdi
    • March 25, 2021 at 1:52 PM

i moralna satisfakcija je nešto. za pare će mo lako. para nema. nego tamo sam te bio banirao. je si li se popravio štogod? :)

• verdi
    • March 25, 2021 at 11:15 AM
    Quote from Moller

sada nam ostaje pitanje, ostati se šeičiti ili se lagano uputiti prema Gudovcu u nabavku krava :/

u ovakvim situacijama ja sam uvijek za gudovec jer se sa rogatim ne možeš bosti. godinu dana ne smiju dići cijenu jer bi i ostalima morali nadoknaditi razliku, a za par godina tko živ tko mrtav.

znači lcds 82 kn po dionici. znači da vrijedi debelo preko 100 jer ima još imovine.

• verdi
    • March 24, 2021 at 4:21 PM

da bog da mu zetovi bili ko on nama.

• verdi
    • March 24, 2021 at 9:25 AM

bandić je navodno pregovarao o zg na vodi sa šeikom i ne vidim nikakvu potrebu da mu onaj škrtac jako isplaćuje bilo kakvu proviziju za sunce.

• verdi
    • March 24, 2021 at 8:58 AM

nešto onako glasno razmišljam zašto odmah nije objavljena cijena po kojoj je bilo preuzimanje?! do sad je bila takva praksa jer se ništa značajno ne mijenja. pošto ja ovom jaki ne vjerujem apsolutno ništa iz više razloga koje sad ne bi elaborirao da li je moguće da se zvanično proda po manjoj cijeni i resto para da mu se isplati na neki strani račun?

• verdi
    • March 24, 2021 at 8:42 AM

sjećam se jednog primjera da je neki brokeraj vratio neku firmu na burzu. imena aktera sam zaboravio. sad otkud njima papiri isto ne znam.

• verdi
    • March 24, 2021 at 8:12 AM

pa možda da postane apsolutni vlasnik lcds. drugu korist za njega ne vidim. lcds je krenuo sa istim startnim pozicijama kao i korf pa možemo usporediti tko je bio pametniji. sad ne vidim način kako on mene može istisnuti iz vlasništva dok bi to preko burze i išlo nekako. trenutno sam tamo blokiran i to sam davno zaboravio ali mu bez 100 kn ne dam. ovo je zapravo jedna bizarna situacija. zadnja cijena je bila 12kn. rađe ću riskirati da izgubim sve nego da to nekome poklonim.

• verdi
    • March 24, 2021 at 1:15 AM
    Quote from Ivan1902
    Quote from kvart99

LCDS prodao svoje dionice.......love će kapnut, a nema ga na burzi........:(

Pa bit će samo od ovoga cca preko 70kn po dionici LCDS-a... baš nažalost što ga nema... trebalo bi otići na skupštinu i Jaku izmaltretirat da ponovo uvrsti...

može ga uvrstiti tko god želi samo treba nešto sitno platiti. ne treba se tu čekati ni skupština ni jako. imam lcds i čekam takvo nešto.

• Birtija

• verdi
    • March 23, 2021 at 3:47 PM
    Quote from dionicar

Teta Kata a zašto ste i Vi VIP ??

molim Admin za poj

• IGH (Institut IGH d.d.)

• verdi
    • March 23, 2021 at 3:32 PM

oni nisu institucionalni investitori već je svatko od njih na neki način došao do dionica, a to im nije jedina imovina i ne moramo od njih očekivati racionalne postupke. institucionalno bi bilo kad mirovinsko kolaboracionistički i okupatorski fondovi pod stranim upravljanjem sa domaćim uplatama počnu realno vrednovati ovo tržište. ako im je kapitalizacija pojedine dionice premala oni dislociraju u OIF-ove pišljivih 100Mkn i onda na zse počinje proljeće. do tad smo svjedoci da ti isti kvislinzi nama sa našim novcem stoje nogom za vratom.

• IGH (Institut IGH d.d.)

• verdi
    • March 23, 2021 at 3:16 PM
    Quote from Marielena
    Quote from verdi

malo pogledaš u top 10 i vidiš da se u podravci fondovi bahate sa tuđim novcem dok je na igh privatni kapital koji je manji i oprezniji. ako mogu držati jednu optimu pod stalnom presijom onda valjda nije problem i igh koji je van fokusa.

Kod nas se stalno izvlace neke teorije zavjere. Institucionalci prodaju da jeftinije kupe itd. Cinjenica je da je IGH dignuo sa 90 na 170 kuna upravo mali spekulantski kapital zeljan brze zarade, a institucionalci su prodavali. I sada se taj mali kapital ismijava jer je izasao van.

Ja ne znam tko od velikih prodaje da spusti cijenu. Na pravim burzama kao u USA cijene stalno rastu jer veliki kapital kupuje.

molim te navedi mi bar jednog institucionalnog investitora u igh koji je kupovao ili prodavao. vremenski period na tvoj izbor.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt