svaki zakon koji se često mijenja je loš zakon.
Posts by verdi
-
-
ja čekam svaki četvrtak sjednicu vlade. ako nas nema na dnevnom redu čekaj slijedeći četvrtak.
Pa nece vlada kupiti nasu OPTE valjda?
A UG odustao! Sto onda ima na sjednici vlade bitno za nas male.
zakon o elektroničkim medijima. ako se usuglasi tamo raketa pa dizanje ručica u saboru.
-
ja čekam svaki četvrtak sjednicu vlade. ako nas nema na dnevnom redu čekaj slijedeći četvrtak.
-
kakve god kalkulacije da radite male izbacite iz njih jer je trgovina u petak pokazala da su zatečeni na spavanju. tko god proklamira priču mali ovo, mali ono za mene je totalni amater. malih nije bilo ni u naznakama. prihvaćam bilo kakvu raspravu ali male mi ne pominjite jer su oni tu nebitni. ta opsjednutost malim trejderima je već na granici ludosti. oni i njihovih par tisućica kn nikog normalnog ne zanima.
-
ja sam se tu sa svojim novcima već odavno pozdravio. bilo 6 ili 1 kn na portfelj mi utječe skoro pa ništa. nisam baš pratio kako su to odradili na petrokemiji ali vidim da od tad dionica raste. istiskivanja ne bi trebalo biti jer je končar tu ( inače bagi vjerujem još manje nego ovima iz ppd) ali može doći do povlačenja dionica sa burze. znači nije šija nego vrat. po logici stvari tu bi mogao profitirati onaj koji će kupovati po raspletu situacije. jedini preduvjet mu je da ima jako puno novca tako da ga ovi ne mogu zatrpati dionicama jer im se to ne bi isplatilo. ali tu je kvaka. šta bi netko normalan sa puno novca radio u ovakvim okolnostima na zse.
-
tu su rusi već odavno i ne treba prizivati druge, uskoro će rusi držati pola industrije. drugu polovicu austrijanci, nijemci, talijani i td. samo će još predsjednik, vlada, reprezentacija i zastava biti hrvatska. trebaju još samo usuglasiti koji će jezik biti službeni u njihovoj državi.
-
ako će ostali imati 0,88% lako se provede istiskivanje i ćao zse.
-
A da nije ovo, kao da sve ostane naše(rusko), tko zna, NAŠI to vole
po ovome ispada da je hr ruski ekonomski trojanski konj u nato-u sa američkim helikopterima i francuskim avionima. davno je čačić bio dogovorio prodaju petrokemije u moskvi ali ga je milanović blokirao. sad je to opet rusko ali za manje para. družbu adrija je odbio sanader pa su nas sad opet opkolili sa plinom. nisam neki rusofob, dapače ali količina njihovog kapitala postaje sigurnosni problem u kompletnoj regiji.
-
a gle tek ovog jurčevića. svašta se u ovoj nazovi državi dešava...
-
nešto me buni navigacija po onim jednosmjernim sokacima i ne mogu trefiti pravu adresu, no sve je tu jasno. ako netko uspije bolje neka uslika pa da tu odmah napravimo dosije. ovo sa matijom se nisam šalio, trebalo bi ga kontaktirati pa vidjeti da li ima muškosti da pipne u ovo osinje gnijezdo. ako neće država, sud i policija jedina je šansa u jakim medijma.
-
ma ljudi moji kakav crni book. još pretražujem kvart gdje je firma registrovana koj nas želi opljačkati. za ovo se zove matiju babića na index i koga on uzme na zub taj pada za mj. dana. kvart je neka rupčaga, fali mi još par marokanskih trgovaca hašišom pa da slika bude kompletna.
-
Construction Line Limited
Company NumberC95568Incorporation Date11 May 2020 (about 1 year ago)JurisdictionMaltaRegistered Address
- 53, OFFICE 2, SIR ADRIAN DINGLI STREET,
- SLIEMA
- Malta
samo još da pogledam na mapi gdje im je ured i koliko takvih firmi ima tamo prijavljenih. ovi rade godinu dana i taman našli da dalekovodu posude 150 Mkn kojim čudom i oni prvi su dokapitalizirali sa istom cifrom. pošto ja pratim taj modus naših lopova znam da su to takvi kreteni koje bi svaka normalna policija rasturila za dva dana. ili je delaware ili malta (npr. polančec i podravka afera spice?) i sad po novom češki st&t. ovaj zadnji nešto nije imao sreće jer je puno petljao sa kinezima pa mu je gle čuda pao helikopter na aljasci.
kolega BSOD bravo i hvala da se ne moram mučiti. ajme cirkusa....
-
Pravo upisa dionica koje ne budu upisane u ta dva kruga u trećemu je rezervirano za upis dionica unosom prava po tražbinama tvrtke Construction Line Ltd. registrirane na Malti. Ona ima tražbine u iznosu 150 milijuna kuna, a pri upisu dionica za svakih 10 kuna tražbine stekla bi jednu novu dionicu.
ipak se nekih 10 kn pominje. bez neke velike analize ova firma mi liči na neku praonicu domaćih prljavih para. tko normalan od stranaca bi se namočio u ovu baruštinu posebno ne na ovakav način.
-
. Društvu INSTITUT IGH, d.d. sa sjedištem u Zagrebu, Janka Rakuše 1, OIB: 79766124714, izriče se
javna opomena.kašnjenje izvješća za prošlu godinu. i ovi ga nešto muljaju i petljaju.
-
je li u opće moguća dokapitalizacija ispod 10 kn? u normalnim okolnostima to je bio minimum sad da li su ovo normalne okolnosti pojma nemam.
-
da ako ne padne ispod tvoje kupovne cijene minus ulazno izlazna brokerska provizija.
npr 7cro počeo sa 100 sad je 115, 7slo od 100 sad je 130.
slično kao i oif samo ubrzano.
-
ja sam na hiti. nema ničega.
-
dobro. diskusija je otišla skroz u krivo. ht će ovo prodati sam sebi za 2kn i svi će biti presretni.
-
ako je nešto prodano onda bi i mi to po zakonu trebali znati. čak i prije prodaje. kako smo počeli doći ćemo do zaključka da je postojećim operaterima u interesu pustiti konkurenciju da uđu na tržište što jeftinije.
-
ako se ide regularnim putem onda su stvari koliko toliko jasne ali ako razmišljamo o kriminalu onda je tu samo nebo granica. kad bi se to desilo ja sam svejedno u plusu samo što onda definitivno povlačim sav novac od prodaje van zse jer je pitanje kad i gdje će se ista stvar ponoviti.