1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. verdi

Posts by verdi

• PODR (Podravka d.d.)

• verdi
    • October 3, 2021 at 8:53 PM
    Quote from Marin83
    Quote from Milo

Pivcima je podravka strateško ulaganje.Znaju oni kako se radi.U ppk. su uložili 450mk od kad su pruzeli.Garantiram da bi i Podravka imala puno veće prihode da su oni vlasnici.Pošto imaju trenutno 300 trgovina, i svakim danom jednu više...prešli su na trgovačku robu,davno.Samo povećavaju, i traže veće prostore.Vjrovatno bi njhovo meso završilo u pdravkinim proizvodima, to bi im išlo na ruku.

Uglavnom, u Atlanskoj su bili i izašli, uzeli desetke milijuna...tako se neće desti s podravkom u to sam siguran.Uzimali su oni i ht, na tisuće paketa, luka ploče, itd. Profitirali i izišli...

Nema to, ako želiš zaraditi trebaš cijeli lanac držat u rukama, od proizvodnje primarne sirovine mesa, pa do maloprodaje finalnog proizvoda.

znaš da vindija ima svoje čajne salame ( i ostale)? rekao bi samo jogurt kad eto i kulena. nije bog zna šta.

• PODR (Podravka d.d.)

• verdi
    • October 2, 2021 at 10:07 AM

kad sam si već dao toliku umjetničku slobodu zaboravio sam pitati šta naš emil misli o svemu tome? možda osim košarke ima i nekih ambicija u ženskom rukometu. ima li neki pismen novinar njegov br. tel. da ga malo priupita?

• PODR (Podravka d.d.)

• verdi
    • October 2, 2021 at 9:51 AM

nešto će se sigurno desiti jer nije dalićka tu bez veze. već smo vidjeli da kud ona prođe tu ni trava više ne raste. mnogo je ona zauzeta da bi sad tu dangubila. žena obavlja razne konzalting usluge, zovu ju iz cijelog svijeta i okolnih planeta pa jedva da stigne istrčati po koji maratončić. zamisli samo koliko ti u životu mora biti dosadno da postigneš tu formu. to ne može ni svaki legionar.

• PODR (Podravka d.d.)

• verdi
    • October 1, 2021 at 9:20 PM
    Quote from Milo
    Quote from Paulie

Ne vjerujem da Pivci imaju love za preuzeti Podravku. Podravka je veća od Pivaca.

Ja nisam rekao da imaju toliko viška gotovine, ali sam siguran da će nastavit kupovat i da ciljaju na 51% u dogledno vrijeme.Imaju potencijala,imaju novaca, banke stoje iza njih jer iz godine u godinu imaju sve veću dobit.Povukli su min.500Mk iz Europe nepovratnih i dalje povlače...Opet kažem, znam šta rade i kako rade...

nedostatak u ovoj teoriji je da kad pređeš prvi prag moraš imati lovu za sve pa koliko upadne u mrežu. ili neka zajednička ponuda i ostale varijacije.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• verdi
    • October 1, 2021 at 12:15 PM

onaj ht od neki dan je bio trezor. mislim da je i na nekim drugim isto tako ili je suport od malo jačih institucionalnih. u glavnom ide na bolje.

• PODR (Podravka d.d.)

• verdi
    • October 1, 2021 at 11:23 AM

podravka ima više od 7 milja dionica i ovakvom agresivnom kupnjom se ne može ništa postići. oni blokovi su imali smisla dok ovo vodi ka nasukivanju. netko će na trejdu zaraditi ali obično se tu gubi.

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• verdi
    • October 1, 2021 at 8:40 AM
    Quote from Kadisibil91
    Quote from Optimistcro

U kojoj je fazi zem?

Drugo čitanje,konačni prijedlog zakona završen.Čeka se glasovanje a biti će kada se steknu uvjeti.

Ovaj tjedan ništa.

glasanje je pretežno petkom, tj. danas. mislim da je to već potrošena info.

• verdi
    • September 30, 2021 at 11:49 AM

ja bi rekao da na ht-u izlazi cerp. ako je tako onda se ta lova neće vratiti na zse već ode u golu potrošnju.

• PODR (Podravka d.d.)

• verdi
    • September 26, 2021 at 4:59 PM

kolega vajda je bila stara židovska tvornica od koje je dio lokalne zajednice živio osrednje. nisu ju uništili i pokrali ali nisu puno ni napredovali dok nije došao pivac i upalio turbo. tako će biti i sa podravkom. umjesto da se ona danas komparira sa nestle-om tu smo gdje smo. malo rukometa, malo kuglanja i rekreativnog boćanja dok im pivac ne upali biturbo. i na kraju da kometiram još jedan mit, vegetu su žene u koprivničkim bregima radile davnih dana u teglicama i vlažnom stanju (neusporedivo sa današnjim koktelom soli i td.) dok ovi to nisu osušili i patentirali kao veliku mudrost.

• PODR (Podravka d.d.)

• verdi
    • September 26, 2021 at 10:11 AM

zapravo hoćeš reći da je dolazak dalićke jedna sretna okolnost? a još je sretnije da će firmu koja je osnovana prije 2ww kupiti neki lokalni prekupac robnih rezervi mesa sa isteklim rokom trajanja? umjesto da sad ima 100 000 zaposlenih pola svoga vijeka služi za političko uhljebljivanje dok ju ovi ne pojedu za doručak.

• PODR (Podravka d.d.)

• verdi
    • September 23, 2021 at 10:30 PM

nije problem ako si imao dionice i zaradio. ipak si nešto uložio i riskirao. problem je kad svojim utjecajem omogućiš prodaju dionica koje ne posjeduješ ispod cijene. naravno pinka će ti biti isplaćena na račun bilo gdje u svijetu da se naši poreznici ne moraju mučiti nekakvom istragom.

• PODR (Podravka d.d.)

• verdi
    • September 23, 2021 at 9:39 PM

možda pivci i nebi ali previše je onih koji čekaju pinku od njih, a i roba je bome atraktivna. malo pometeš kancelarije i odma duplo vrijedi.

• verdi
    • September 23, 2021 at 8:53 PM

ja sam na dlkv riknuo cca 100 000 kn što mi dođe kao porez na milijunsku dobit. sad mi samo preostaje jedna sitnica tj. da zaradim laganih 900 000 i vuk sit a koze na broju.

• PODR (Podravka d.d.)

• verdi
    • September 23, 2021 at 8:37 PM

ako se uskoro ne pojavi neki drugi kupac koji će dići cijenu to znači da je dogovoreno cca 600. što prije izađete to prije postoji mogućnost da na novoj akviziciji izgubite zarađeno.

• OPTE prodaja - kladionica

• verdi
    • September 17, 2021 at 12:19 PM

sa njihovim udjelo mogu eventualno saznati kakvo će vrijeme sutra biti u austriji. poslovne planove UG nikako.

• OPTE prodaja - kladionica

• verdi
    • September 17, 2021 at 11:41 AM

par dana nisam mogao na pripejdu kune pretvoriti u gige. sedmi dan svratim u njihovu poslovnicu jer sam posumnjao u vlastite sposobnosti da bi mi službenica rekla da je to do njih.

• verdi
    • September 17, 2021 at 8:54 AM

UG može obeštetiti A1 na bilo kojem području poslovanja o kojemu mi pojma nemamo. čak i u nekoj petoj državi. tako da praviti planove za budućnost može biti veliki promašaj. uzeti ponuđeni maksimum i zbogom.

• verdi
    • September 16, 2021 at 11:09 AM
    Quote from jack_zg
    Quote from renchi

A1 je bio zainteresiran, a pogotovo po ovim cijenema. Ali nisu mu dozvolili. Kakva je " zavjera " u Agrokoru takva je i ovdje. Dapace, to je ista ekipa. Ljudi se dogovorili, naravno na ustrb malih rvatića. Eto ako ti kupis npr stvar B u Grckoj po cijeni X, a identicnu stvar B u Rvatskoj po X / 2 kako bi to nazivali pravim imenom ?

Ali kako su prosli oni u Agrokoru ovo je jos mila majka. U ocima preuzimatelja OPTIMA vrijedi vise, ali oni kod nas ne kupuju po fer cijeni, nego po diskontnim cijenama. U glavama onih koji prodaju ( AZTN tj HDZ i ekipica iz afere A koja je i donjeka zakon o prodaji Optime ) ta stvar vrijedi koliko se sa sefovima dogovore. Sefovi su isti koji su sefovi Telemacha. Tu nema mjesta za pučane i stoku sitnig zuba. Pricing belt : Guatemala, Sirija, Afganistan, Ukrajina, Crna Gora... itd. Nikako Grcka.

Kolege možda vi imate neke povjerljive informacije, pa ako bi mi mogli reći kako se to točno zabrani dioniku na slobodnom tržištu kapitala da ponudi veću cijenu za neku imovinu? Ne zafrkavam vas, zaista me zanima.

pročitaš malo temu badel i sve ti bude jasno u tren.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• verdi
    • August 17, 2021 at 3:34 PM

prevareni smo svi ali ovi iz prošlog dokapa specijalno. Tu možda postoji neka mala šansa da se pobije odluka.

• verdi
    • August 10, 2021 at 3:46 PM

Ug ima tužbu u Bosni za monopol. Zaboravio sam kako se linka sa mobitelom pa ako se nekom da ima u nezavisne novine com.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt