1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. verdi

Posts by verdi

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• verdi
    • October 25, 2021 at 9:39 AM

ljudi kad vide dešavanja oko dlkv i pravnu regulativu gdje vas opljačkaju po zakonu odma nagrnu u banke po keš da zaigraju ovaj rulet.

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• verdi
    • October 20, 2021 at 3:41 PM

reputacija? nisu baš za mješalicu ali za pare su brzi. noge polomiše trčeći.

• verdi
    • October 20, 2021 at 2:09 PM

dlkv pokušavaju reanimirati da nas još jednom navuku. to je više problem za državno odvjetništvo nego za tržište kapitala.

• verdi
    • October 20, 2021 at 1:40 PM

ne kažem da uz cerp još neko ne prodaje, ali je moguće da se vrte iste dionice više puta. trebala bi kompletna knjiga dioničara ali to mi nije ni bitno. u glavnom kad cerp dijeli može biti dobra kupnja samo da je još i dno pogoditi. i onda pitaj boga kako izaći iz pozicije. imam htpk nešto sitno pa znam od prilike kako diše.

• verdi
    • October 20, 2021 at 12:37 PM

pogledaj top 10, razmisli pa novi komentar.

• verdi
    • October 20, 2021 at 12:32 PM

vidiš kako se može preko limita kad se hoće. rajf mirovinski se već danima krca blok transakcijama na atgr.

10,69%

10,76%

na htpk cerp danima prosipa po bidu. možda dobra kupnja?

• IGH (Institut IGH d.d.)

• verdi
    • October 15, 2021 at 10:16 AM
    Quote from hugh
    Quote from tute

Pitam se pitam, koliki udio u ovom poslu će odraditi IGH ;)

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…l-kuna-15110194

Mislim da bi im tij 2,5 milijardi kuna ugovorenog posla vjerovatno bilo dovoljno da vrate dug, ali nikad se nezna.....možda bi i to bilo malo.....

nikakvo to mjerilo nije. dužna je i amerika pa nikome ništa. puno je firmi koje nisu dužne pa je dionica u banani. zse je rulet, kugica još nije stala pa se uključi ako smiješ :)

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• verdi
    • October 14, 2021 at 8:28 PM

da su slijepi skupit će bar 75%. uz ovakvu regulativu i poslovnu etiku to je nepodnošljiv omjer snaga tako da za mene poslije ponude nema sutra.

• IGH (Institut IGH d.d.)

• verdi
    • October 11, 2021 at 11:54 AM

znao ili ne pre dugo smo na ovim razinama gledajući ostala zbivanja na zse. ipak je i igh jedan od malih kotačića ove mašinerije sa velikim špekulativnim mogućnostima.

• PODR (Podravka d.d.)

• verdi
    • October 11, 2021 at 11:50 AM

najgori je pad na malom prometu ali veliko je pitanje da li može opet ispod 600.

• PODR (Podravka d.d.)

• verdi
    • October 8, 2021 at 11:20 AM

vidiš da im ni to nije valjalo. u principu sve njihove akvizicije su li la. svega po malo i na kraju bućkuriš. ako se već žele baviti pekarstvom nek se malo ugledaju na čkml.

• PODR (Podravka d.d.)

• verdi
    • October 8, 2021 at 11:04 AM

evo opet neko svaštarenje, sa juhe na kifle. teška pamet mora biti da se osmisle ovakve akvizicije. aloooo pa gdje je organski rast?

Podravka želi kupiti Mlinar?
    KAKO piše lokalni portal Danica.hr, Podravka želi kupiti tvrtku Mlinar.
    www.index.hr

ova danica je postala kao WSJ kad oni nešto napišu burza se zatrese.

• verdi
    • October 8, 2021 at 10:50 AM

klasični petak. mene stvarno iznenadi kad petkom bude prometa kao što mi se čini da je prošli bio.

• PODR (Podravka d.d.)

• verdi
    • October 7, 2021 at 1:31 PM

a tko garantira da je u opće nešto kupovano ili prodavano na tim razinama. to može biti i većinom jeste samo privid jer ista osoba ima i novac i dionice sa kojima je navodno prometovano. sad da li su mu u lijevoj ili desnoj ruci nema veze. što se tiče foruma još od nekad postoji grupa ljudi koji naivno vjeruje da su te dionice stvarno promjenile vlasnika i druga grupa zainteresiranih tipa uvezani brokeri i te. koji hrane tu njihovu naivnost. hanfa se nikada ozbiljno nije bavila tim sindromom.

• PODR (Podravka d.d.)

• verdi
    • October 7, 2021 at 10:43 AM

meni se čini da je opet bilo tko zadnji magarac i čekaj proljeće da ponovno trava naraste.

• PODR (Podravka d.d.)

• verdi
    • October 7, 2021 at 10:36 AM

igranka završila? nema bisa?

• PODR (Podravka d.d.)

• verdi
    • October 4, 2021 at 11:08 PM

dobro i kad bi bio ipo belupa, on i sad ima vlasnike. šta bi oni dobili? takav primjer kod nas još nije bio...

• verdi
    • October 4, 2021 at 10:57 PM

čovjek je pitao kolika je provizija i ja sam mu rekao ono što sam znao prije onog poreza jer sam do tad trejdao čak i samo da mi prođe dan. od tad em nema valova em nedam pare bandi uhljebničkoj.

• verdi
    • October 4, 2021 at 10:35 PM

kolega nisam ja to insinurao vama jer je razgovor krenuo ranije a dovoljno sam na burzi da vidim šta je privatna transakcija, a šta fondovska. na dnevni promet od par milja kn sve se vidi i sve se zna.

• verdi
    • October 4, 2021 at 8:46 PM

nekad davno je moj broker davao popust na 200 000 kn/mj. prometa, tko zna pogoditi provizija mu je zadnji problem u životu. kad bi se stvarno okretali toliki milioni na zse u trejdu ili bilo čemu iskusnom oku to nikako ne bi promaklo. stvar se na kraju svede na to da se kupi nešto i dopiše koja nula više. prije smo povremeno imali običaj najaviti nalog i poziciju ili već izvršeni nalog. tu je onda svaki komentar suvišan. imaš oči i vidiš.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt