1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. verdi

Posts by verdi

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• verdi
    • January 5, 2022 at 7:57 AM

preuzimanja idu punom parom. hoće li i nas predriblati?

Potvrđeno: Dragan Šolak novi većinski vlasnik Sautemptona
    Fudbalski klub Sautempton potvrdio da je Sport Republic, čiji je glavni investitor Dragan Šolak, osnivač United grupe, u okviru koje posluju N1 i Sport Klub,…
    rs.n1info.com

• verdi
    • December 29, 2021 at 10:40 PM

ako pt drvo i A1 budu zadovoljni cijenom onda valjda i ja moram biti. ovi prvi koliko ja znam bilježe gubitak dok za druge neznam ali sigurno nisu nešto oduševljeni.

• verdi
    • December 27, 2021 at 1:32 PM

ovi se trude tko će jeftinije prodati. vidim rupu na bidu. daj neku pristojnu cijenu da izađem i da vas moje oči više nikad ne vide. koji su ovo klošari....

• IGH (Institut IGH d.d.)

• verdi
    • December 23, 2021 at 5:13 PM

neka padne još dok ne prodam opte.

• SKDD-CCP - Zbirni/omnibus račun

• verdi
    • December 16, 2021 at 12:04 AM

prva generacija i manipulacija kešom klijenata. sve se je sretno završilo. bar za mene. što se banaka tiče pravi triler je bio u slučaju riječke banke i njhovog deviznog dilera Nodila.

• verdi
    • December 15, 2021 at 11:53 PM
    Quote from zlocesti

Ovdje nam je sve promaklo.

I to je jednom.

Neka mi moderator oprosti., nije prilog raspravi....sve je tu bilo fuj.

bitno da nije promakla zarada. kad bi na svakoj ovako pogriješio...

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• verdi
    • December 9, 2021 at 8:06 AM

kakva je burza broker može da zašteka na par dana i ništa loše se neće desiti. Možda čak i bolje da ne uletiš u neku dnevnu zamku.

• SKDD-CCP - Zbirni/omnibus račun

• verdi
    • December 6, 2021 at 9:53 AM

od kad je ova gažićka šefica nije donesena ni jedna afirmativna mjera ali ih je doneseno bezbroj destimulirajućih. neko kratko vrijeme možeš vjerovati u nečiju nesposobnost no kad to prijeđe određene razine onda je jasno da nekome nije u interesu da u ZG postoji burza. šta bi mi imali kontrolu nad svojim kapitalom kad to stranci i onako znaju bolje od nas. konobari, kuhari, čistačice i sobarice.

• verdi
    • December 6, 2021 at 9:36 AM

ja očekujem obaveznu žalbu A1 i relativno brz odgovor aztn. a kad prodam bome kud sa tom lovom pojma nemam. stječe se dojam da ovoj državi burza nije potrebna i da smo svi mi višak.

• verdi
    • November 23, 2021 at 9:34 AM

furiozno otvaranje. GASI ODMA !!!

• verdi
    • November 2, 2021 at 9:23 AM
    spacer.gifPošiljatelj:  
    Naslov poruke: Radno vrijeme američkih burzi 01.11.-05.11.2021
    Datum: 01.11.2021 08:44:02
    Poštovani klijenti,

obzirom da SAD-u započinje zimsko računanje vremena sa 07.11.2021, radno vrijeme američkih tržišta kapitala od 01. do 05. studenog 2021. je od 14:30 do 21:00 prema CET.

S poštovanjem

FIMA VRIJEDNOSNICE
  • IGH (Institut IGH d.d.)

• verdi
    • October 30, 2021 at 10:58 AM

recimo da će se dugovi kad tad vratiti ali mi se čini da nikad nećemo saznati kud je tolika lova isparila. građevina je takva djelatnost da ako iole racionalno postupaš ne možeš tolike gubitke imati. ljudi se obogate na tri apartmana dok mi sagradimo pola hr i na kraju minus.

• verdi
    • October 28, 2021 at 3:25 PM
    Quote from Kadisibil91

Jedino dobro što se događa za ovu priču zadnjih dana je ovaj rat A1 i Telemacha pa je za pretpostaviti da će A1 skupo naplatiti svoju kožu da ga Telemach izbaci iz svog portfelja.

u A1 se uzdamo. šolak je prokletinja on bi sve džaba. čim je trunka konkurencije odma odustaje. stojjim hladno u trocifrenom plusu pa ćemo da vidimo.

• verdi
    • October 28, 2021 at 3:16 PM
    Quote from NaBiduAsku
    Quote from accountant

a još bolje, pogledajte novčane tokove od posl. aktivnosti

cash mašina radi!

(ne zaboravite što lisac Buffett kaže, novčani tokovi su sveti gral value investiranja)

ako bi Magma u Americi bila 10$ ovo bi bilo barem 500. btw zašto ovo ne vide naši mirovinci? MOžda bolje da ulože u DLKV dok je još ispod 100 kn ^^

magma i dalekovod to je vrh. tko tu uzme jedni kunu svaka mu dala.

• verdi
    • October 27, 2021 at 10:07 AM

evo malo o hanfi. poznato je već godinama da je to ekipa nestručnih uhljeba ali brate tolika ne kompetencije je previše i za slučajnu državu konobara, kuhara i sobarica.

Banke su tisućama Hrvata ukrale 700 milijuna kuna, nisu kažnjene. Ovo su krivci za to
    LEASING društva dvanaest su godina varala svoje klijente, koji su plaćali puno više rate leasinga nešto što su trebali. Praksa bi se vjerojatno nastavila da…
    www.index.hr

• verdi
    • October 27, 2021 at 9:11 AM

nikad ništa nisam prodao a da 100% nisam bio siguran u konačnu cijenu. zamisli da ipak bude 7. morao bi se raniti. a ni prelaz u neke druge nije nešto obećavajuće tako da valja pričekati finale.

• verdi
    • October 25, 2021 at 3:18 PM

podržavanje korumpiranih političara na balkanu od strane još korumpiranije evropske elite koji prazne ove prostore je po samoj definiciji zapravo genocid. samo što su sredstva legalna.

• verdi
    • October 25, 2021 at 3:04 PM
    Quote from Moller
    Quote from verdi

udaja/ženidba za stranog penzića se u bosni tretira kao vrhunski čin patriotizma i povlačenja samo djelića vlastite zarade iz lažljive evrope. a oni ako nemaju dovoljno eura neka doštampaju koju seriju više.

dobro, tamo vuku traume još od Sutjeske, Drvara, Kozare, Prozora,

ali kao nacionalna politika, nije loša ideja, možda nam se i predsjednik uskoro javi s takvim prijedlogom

rekao je neki dan u makarskoj budite pohlepni kad se dijele posticaji iz eu. tko će vraćati? nije ni bitno. kad talijani i francuzi vrate svoje dugove onda ćemo i mi naš iz malog džepa. i onako je papirnata valuta jeftina pa će se uskoro ložiti umjesto plina.

• verdi
    • October 25, 2021 at 2:51 PM

udaja/ženidba za stranog penzića se u bosni tretira kao vrhunski čin patriotizma i povlačenja samo djelića vlastite zarade iz lažljive evrope. a oni ako nemaju dovoljno eura neka doštampaju koju seriju više.

• verdi
    • October 25, 2021 at 10:51 AM

ako predpostavimo da mi na forumu znamo malkice više od puka vulgaris neka mi neko onda proba objasniti koji su razlozi da atgr i ernt probijaju plafone dok isto tako fondovski ht tavori stalno na istoj razini. samo radi trezorskog povlačenja dionica ht bi morao malo živnuti bez da ulazimo u bilo kakve fi rezultate koji su manje više kod sve troje uvijek dobri. ja imam neko svoje obrazloženje ali zanimalo bi me i nečije drugo.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt