zbog toga što se ovo ponavlja po neti put i uvijek ide isti obrazac. ako sam kome pomogao dobro, ako nisam isto dobro. ovi izljevi bjesa ne vode nikuda. od belišća na dalje sudjelovao sam u barem deset sličnih situacija i sve su isto završile. ako vi prođete bolje onda će to biti izuzetak. nije ovo amerika pa se tuku za zadnjih 2%.
Posts by verdi
-
-
ja sam samo jednom pokušao ovo što vi tu propagirate. na himr-a i izgubio samo vrijeme. slobodno pogledaj te povjest transakcija i sve će vam biti jasno. da se mene pita nakon preuzimanja silom novca oborim cijenu 20% i pustim vas da tu kmečite par godina. a te priče imam 5 dionica i nedam. dajjjjj oladi.
-
još se niste predali ? nemoj te glumiti ukrajince. bitka je izgubljena ali u ovom poslu ima i drugih frontova.
-
Mislim da smo dodirnili dno jer jednostavno gore od ovog ne može
može, samo se strpi. poslije toga ide katarza.
-
Nakon provedenog, temeljni kapital Društva upisan u informacijski sustav SKDD-a iznosit će 14.814.630,00 EUR i bit će podijeljen na 613.709 redovnih dionica oznake IGH-R-A nominalnog iznosa 10,00 EUR i 867.754 redovne dionice oznake IGH-R-D nominalnog iznosa 10,00 EUR.
-
Volio bih ja vidjet tog humanoida kako mi mijenja ventil na kotliću jutros.
poslovi vodoinstalatera, električara i općenito u građevini nisu na udaru AL jer su nezamjenjivi ali nam to govori koliko su oni malo plaćeni. nije isto tako zaraditi novac ili se grijati za isto ili više u nekoj kancelariji. svi poslovi gdje se nešto čita ili piše su na udaru. radna mjesta po općinama, županijama i td. su krajnje beskorisna i lako zamjenjiva, a i do sad su služila za održavanje životnog standarda određenog sloja ljudi.
-
ovo je ta predhodna
-
iza 13h imaš sasvim dovoljno transakcija čak i više nego što je normalno jer valjda onda institualci idu papati. još sa onog foruma imaš izreku: kad se vrate sa čačkalicama u ustima.
-
nekih 15 evrića je prvi vrh koji se traži. tralalalalaa
-
S tim u vezi, od prosinca su troškovi dostave robe iz Azije u Sjevernu Europu porasli za 173% i sada iznose oko 9.000 tisuća dolara po kontejneru.
■ U 10 dana počevši od 23. prosinca 2023., tranzit kroz Sueski kanal smanjio se za 28%, što je 3,1% od 14% globalnog brodskog prometa koji se odvija kroz Sueski kanal.
■ Osiguranje na ruti Sueski kanal-Bab el-Mandebski tjesnac poraslo je za 300–500%.
-
cerp ti je jedno vruhunsko uhljebljenje gde primaš plaću ni za šta i još možeš u fušu prodati neke dionici ispod svih razumnih tržišnih cijena i primiti lovu ispod stola. mene su jednom školovali na badelu i nikad više neće. za sad sam s njima još u igri na lkri.
-
oni su prestali ulagati u neke ne etične industrije tipa duhan i td. imaju i kod nas neku siću i čim su došli na dlkv su ih uspjeli naši majstori prevariti.
-
evo ti norvežana. pogledaj kad su osnovani i koliki je prinos. jedino što mi nikada ne ćemo biti norvežani.
The fund | Norges Bank Investment ManagementThe purpose of the fund is to safeguard and build financial wealth for current and future generations based on revenue from Norway's oil and gas resources.www.nbim.no -
ima i za to obrazloženje.navodno ovo je igračka koja je data narodu da se malo trenira dok ne dođu državne digitalne valute. sad je pitanje da li će sistem trpjeti još nekoga pored sebe. da li će ostati još običnog novca jer bez struje i neta stvar ne fercera u potpunosti to bumo vidli. u glavnom sve "slučajnosti" se pomno planiraju, financiraju i na kraju realiziraju.
-
ja sam slušao pa onda zaspao, ponavljao i td. sve u svemu za mene je to puno nepotrebnog znanja sa izrazima koje baš i ne razumijem. nemam coine ali pratim sve što smrdi na pare. ima jedna nova zanimljiva vijest. navodno su kvantna računala već spremna za upotrebu i ona razbijaju sva postojeća kriptiranja i šifriranja sa lakoćom. za sad ih ne puštaju u upotrebu jer nisu još smislili kako njih kriptirati i zaštititi. u bližoj budućnosti se očekuje veliki tehnološki skok koji mjenja sve.
-
na strateškom pravcu nastaje nova država ?! ovo crveno.
-
izdavanjem ukupno 867.754 nove redovne dionice
mislim da se ove dionice neće uskoro naći na asku, a i tako je cijena blizu nominale. ovdje je potrošena enormna količina loših vijesti i jednom tome mora doći kraj. za sad je podrška na bidu solidna.
-
pitajte Matu di su mu završili oni El. bicikli i koji je ono zakonski rok za predati GFI
postoji i autentično iskustvo sa tim trotinetima, biciklima i td. pa da demistificiramo i tu priču. najbolji podcast o biznisu i sve priče su mu odlične. toplo preporučam da se pogleda jer svi gosti imaju ozbiljno iskustvo u poslu.
-
idući tjedan su izbori na tajvanu pa ćemo vidjeti koju predstavu će nam pustiti.
-
svim ljubiteljima crypto valuta želim sretnu novu godinu i puno uspjeha u nadolazećim nam danima. tko izdrži prvih 10. min svaka mu čast, a ovi od 30. i nadalje slobodno nek nam kažu šta su od svega ovog shvatili.