1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. verdi

Posts by verdi

• Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

• verdi
    • March 19, 2022 at 11:17 AM
    Quote from darac11
    Quote from havi

https://dnevnik.hr/vijesti/svijet…a---700360.html

Ovo mi nije jasno :/

Koliko im treba do Ukrajine, hoce li imat goriva uopce ? :)

Meni nije jasno kako su zaključili da idu prema Europi, a prošli su pored Japana u smjeru Juga? 🤔

problem im je shvatiti da rusi imaju baltičku, crnomorsku i pacifičku flotu. no kakve su škole danas nije ni čudo.

• Utjecaj uvođenja eura na tržište kapitala

• verdi
    • March 19, 2022 at 9:15 AM

pa to je valjda ne usporedivo. kompaktna nacionalna država i dobra ideja koja se je pretvorila u smješnu tvorevinu članica 1. 2. i 3. reda.

• verdi
    • March 18, 2022 at 10:37 PM

pitanje je da li će u opće opstati eu tako da je i € sumnjiv. one države koje su zadržale svoje valute imale su za to dobrane razloge.

• Birtija

• verdi
    • March 18, 2022 at 10:20 PM

da je samo to bilo bi lako. nafta je ugrađena u svaki aspekt ljudskog života. čak i kad je skupa nije strašno. problem je kad je NEMA.

ovo sa autima već se nazire riješenje.

Files

275989438_10223401427657106_3052761719062957233_n.jpg 31.05 kB – 0 Downloads 276131663_7143623799041505_7680888128373809108_n.jpg 31.08 kB – 0 Downloads

• verdi
    • March 18, 2022 at 10:08 PM

cifre su interesantne. ja sam rekao 45 do 120 dana. ovo malo brže ide. pričekajmo koji dan dok se rusi iz mariopulja prebace na kramatorsk i kad se tamo dim raziđe puno stvari će nam biti jasnije.

Američke rezerve nafte brzo se prazne, a cijena je opet skočila | Geopolitika News
    Odluka američkog predsjednika Joe Bidena da na tržište plasira naftu iz rezervi te zemlje dovela je do brzog iscrpljivanja samih naftnih pričuva. SAD su tim…
    www.geopolitika.news

• verdi
    • March 18, 2022 at 5:19 PM

ima i u americi razumnih novinara, no ništa se ne dešava slučajno pa ni njeno javljanje u živo. da li smo to u fazi broj 2. ovog kontroliranog kaosa ili...

Upozorenje američke novinarke: Lažemo o Ukrajini u epskim razmerama
    Toliko ima dezinformacija vezanih za Ukrajinu da nikad nismo videli ništa slično, lažemo u epskim razmerama, upozorila je na TV kanalu „Ril amerikan vojs“…
    odysee.com
  • OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• verdi
    • March 18, 2022 at 4:17 PM

kako god okreneš ne valja. upitna je i turistička sezona, upitna hrana ma sve i na kraju novac je loša stvar u krizi. lošeeee

• verdi
    • March 18, 2022 at 4:01 PM

to je pitanje svih pitanja... zato sam i neodlučan. ne igra mi o par lipa gore dole.

• verdi
    • March 18, 2022 at 3:58 PM
    Quote from Yieldchaser

Najjače mi je što u velikoj mjeri ovaj rat financira EU. Oni su formalno protiv rata, šalju pomoć i krenuli su se naoružavati, ali cijelo vrijeme kupuju naftu i plin od Rusa.

milijarda dnevno. zašto ni jedan hrabri azovski odred ne sravna bar kilometar plinovoda koji radi punom parom njima ispred nosa?

za još neke fiks ideje slobodno me kontaktirajte.

• verdi
    • March 18, 2022 at 3:54 PM

pitaj boga tko prodaje tko kupuje i čiji je novac. hebeš proviziju nikad ja ne čekam finale. nek i broker živi. nije beg cicija.

• verdi
    • March 18, 2022 at 3:52 PM

27116 5,28 u istom potezu. je li vrijeme da izlazimo ili čekati još malo?

• verdi
    • March 18, 2022 at 11:38 AM

znam sve. malo tko ima suverenitet. ali nastaju nove okolnosti. to što mi gubimo na kursi i td. nije ništa kako nama razne banke pa i evropska centralna uši zavrću.

• verdi
    • March 18, 2022 at 10:12 AM

rusi, malorusi, bjelorusi i ukrainci su sad ugasili svjetlo u kafani pa se u mraku dogovaraju. tko izađe živ treba ga priznati kao novog vođu i to nebi trebale biti naše brige. nego ajmo mi gledati gdje će nama glava.

ima li itko ikakvo mišljenje šta će biti sa prelaskom kune na wc papir zvani €? sve mi nekako kuna izgleda kao hrid na olujnom financijskom moru. da li to nama može pomoći u teškim vremenima? zlata nemamo ali i monetarni suverenitet je nešto. samo treba znati sa njim upravljati.

• verdi
    • March 18, 2022 at 9:09 AM

dabogda im po londonu padalo.

• verdi
    • March 17, 2022 at 11:16 PM

traktor na litium baterije, struja iz magle i umjetno gnojivo sa marsa. upravo gledate utakmicu svijet protiv davosa. klaus schwab je rekao nećete imati ništa, a bit će te sretni. valjda poslije 4 doze pfizera kad se daljinski aktivira endorfin u mozgu.

• verdi
    • March 17, 2022 at 10:24 PM

rečeno je već na početku rata da rusi i amerikanci neće međusobno ratovati. vidim da se stalno vrti jedan mit stari tenk- novi dron. samo postoji jedan problem u toj priči. rusi imaju najviše ili su drugi po dronovima na svijetu. prije rata sam pročitao da imaju najviše jer su u gruziji izvukli pouku. oni se ne bave pretjerano sa propagandom ali kad upale proizvodnu traku to štancaju bud zašto. što se tiče trgovinskih odnosa tu je tek zabluda do neba. nebi ovo objavio jer sam bio optužen za paničarenje ali ovog je sad previše pa to nije panika nego realnost. događaji se ubrzavaju. jarane litra zejtina 8 evrića pa si ti misli.

• verdi
    • March 17, 2022 at 5:18 PM

i meni bi više legla neka treba u toplesu od starog profesora.

• verdi
    • March 17, 2022 at 2:34 PM

za ove analitičare malo je reći da su retardnja koji mogu držati predavanja klincima i domaćicama. nesebično ću sa vama podjelite jedan moj izvor znanja. profesor je bio nešto bolestan i nije se oglašavao od početka ove krize te sam se bio i zabrinuo. srećom evo ga opet pa ako odgledate ovaj prilog vaše poimanje tehnologije i svijeta nepovratno će se promjeniti. naravno na bolje.

• verdi
    • March 17, 2022 at 12:56 PM
    Quote from Vergilije

Sve su to proizvodi koji se mogu supstituirati u srednjem i dugom roku.

Lanci opskrbe pucaju i paralelno se stvaraju novi.

Samo će biti malo skuplje, što ćemo platiti iz ljubavi prema demokraciji, da možemo slobodno pisati po forumu :)

istina. jedino što oni ne pucaju nego se preusmjeravaju dok nama pričaju o nekakvim malim problemima u logistici. nismo samo mi gladni. hoće i oni u indiji nešto pojest. sjećam se ja i par nepar, južnog voća nigdje, kava i žvake iz graca, levisice iz trsta. ko ga hebe i onako izludim kad u njemačkoj uđem na onaj odjel za pivo. nemoš izabrati koliko toga ima.

• verdi
    • March 17, 2022 at 12:42 PM

uuu ti boga kako se vremena mijenjaju. 70% francuza bi im odma dalo i državnost samo da ih nikad više ne vide jer jedino probleme od njih imaju. ali država ne razmišlja kao građani.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt