prvi put čujem da se uprava sama blokira pa sam i onu obavijest čitao 3x i ništa mi nije bilo jasno dok u novinama nisu malo pojasnili. ipak se ovdje zna većinski i da li je njemu u interesu neko razvodnjavanje radi milje eura? jedino da je u talu sa nekim ali šta će mu bolji tal od pola firme? po meni jedina imovina koja im je još ostala su ljudi, a to se ne da podjeliti i rasparčati. opet ove godine je trebala biti gotova psn pa ako misli neku svinjariju izvesti to je sad ili nikad.
Posts by verdi
-
-
4 d.o.o su u top 10. mislim da je to jedinstven slučaj na zse.
-
ja sam mislio da je 16 godina donja granica. ali kad smo već kod glupih zakona nedavno je 5-6 država u americi usvojilo da se nakon smrti možeš dati kompostirati. da te pretvore u kompost i sa time pognoje neko drvo i td. tako da si i nakon smrti valjda nečemu koristan.
-
ovo prvo je ilya repin zaporoški kozaci pišu pismo sultanu. koja je poveznica na ovog lika pojma nemam. nama bi bilo dobro za početak da nam gadeljkin napiše par redova.
-
ako ništa drugo barem nije dosadno. plati pa se klati.
-
ne može bez trilera. evo predotvaranja.
-
vidiš da su i oni u građevini. ne valja se povoditi za tuđim investicijama ali po nekad nije loše ni prepisati od onoga koji bolje zna. cijeli život se bavim sa kopiranjem. gori sam od kineza.
-
PILAPILA ti kupuješ ono stanje u skdd? sad ćeš saznati kako mi se stari zove. na penziće se to vodi. oni su najcrnji burzovni špekulanti na kugli zemaljskoj
-
Koja je ovo suga od trgovanja......
Svaki dan nakon 13-14h drasticno pada broj transakcija.
Kao da oni sto zele nesto trziti to uvijek zele napraviti sto ranije ujutro......a za nas koji volimo dulje spavati - ćorak.
to ti je u americi normalno. prvih sat dva su ozbiljne stvari, a poslije onako...
-
kad je tako eto i od mene sve do 14. puno mi to % portfelja ali jednom se živi.
-
ako sam ja to dobro razumio nismo dužni više ništa ?!
-
ima jedan interesantan podatak za poslovanje američkih banaka u prošloj godini. normalno imali su oni zaradu ali u segmentu poslovanja sa stanovništvom, lizing za automobile, nekretninski krediti i kartično poslovanje sve su tu ostvarile značajne gubitke. stanovništvo teško vraća kredite i još teže će biti.
moglo bi se isto postaviti pitanje kad smo mi sad u euro zoni zašto su kamate kod nas više nego kod drugih članica? da li je kreditni rejting objektivno postavljen? ako je zaduženost hr 70% bdp a neke države preko 100% da li je njihovo stanovništvo zaslužilo manju kamatu od nas? ili šta je dozvoljeno jupiteru nije i volu.
-
dugo ga nisam ni vidio ni čuo pa nisam baš siguran ali ako se dobro sjećam prije se pričalo da radi za engleze. saslušaš jedne pa druge, pola odbiješ, još pola prekrižiš i onda ostane i nešto istine iz cijele priče. novinari su idealni za špijune, a isto tako malo tko je imun na ruski novac.
-
ona predzadnja sa malićom je još i bolja.
-
nula kn podmirili. uvijek se nešto kasni. ostale su samo još 2 rate. ako su do sad dali 300 milja valjda će naći i za ostalo.
-
Kaj ako se trguje vani pa propadne broker?
Koja je onda procedura?
Kak prebacit svoje pozicije ?
jedna stvar koju malo ljudi zna. ako trguješ preko američkog brokera odmah napiši kome idu dionice u slučaju smrti inače to vrlo lako ostane brokerskoj kući.
-
ako je to istina onda je to napokon jedna razumna odluka. i u onom crnom socijalizmu koji navodno sa tržišnom ekonomijom nije imao nikakve veze postojale su obveznice za izgradnju auto puta bratstvo jedinstvo sa četiri kupona dospijeća. moj stari je pola fiće kupio za to a i mene je znao obući u varteksu prije početka školske godine. do sad smo imali da građani drže novac u stranim bankama za 0,5% kte i onda ta ista banka naš novac posudi državi za 4%. naravno to koliko je ekonomsko pitanje je i pitanje suvereniteta.
ali sad se postavlja pitanje kolika bi trebala biti kamata? sve je to uvod u nestašicu likvidnosti. kredit će biti teško reorogramirati, novi skoro pa nemoguće dići i onda će se ići u otimanje kolaterala nesolventnim dužnicima.
-
moj broker ima u naprijed definirane pragove i kad ga prijeđeš smanji ti naknadu.
Koji je to broker, ako nije indiskretno pitanje?
fima vž.
-
i to gledište je moguće. ako su svi zadovoljni zašto ne. obično se gazda ne petlja u to.
-
ne treba se tu nikoga zvati. moj broker ima u naprijed definirane pragove i kad ga prijeđeš smanji ti naknadu.