1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. verdi

Posts by verdi

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• verdi
    • April 5, 2023 at 10:28 AM
    Quote from D_artagnan

Kakva engleska, amerika, eu i ovaj zapadni moderni svijet… pa u majcicu rusiju, kinu koji su top destinacije 🥰

kolega ne osjećate duh vremena. ovdje su amerikanci stranci na tuđem teritoriju i upravo su u odlaznoj fazi ali vam to još nisu javili. ekonomski pokazatelji su im takvi da imaju nekog važnijeg posla drugdje.

• verdi
    • April 5, 2023 at 6:51 AM
    Quote from D_artagnan

Ti si neki šaljivđija 🤣🤣🤣, nego kako to da jos nisi otisao tamo gdje se bolje zivi 🙃

kud? u englesku? šta ću tamo?

• AGROKOR

• verdi
    • April 4, 2023 at 5:36 PM

i sam sa bio žrtva u više takvih slučajeva ali se prosuto perje više ne da skupiti. nije kapitalizam bezgrešan. to je skup prevara do one mjere koliko mu institucionalni okvir dozvoli.

• verdi
    • April 4, 2023 at 4:18 PM

rola je već odigrana. žena koja je na prevaru finsku uvela u nato je izgubila izbore. slijedeća država koja ulazi u savez bez municije je švedska da smanji izdvajanje za obranu sa 4% na 2%. u zamjenu iz nato-a izlazi turska i za njom isto tako na prevaru uvedena francuska. raspad bivšeg obrambenog saveza koji se nije dokazao u napadu. previše rogova u jednoj vreći.

• verdi
    • April 4, 2023 at 3:27 PM
    Quote from Moller
    Quote from Junius

I Milanović i Mesić su okrenuti prema Moskvi...točno se vidi da je komuniste 1944 instalirala Crvena Armija na vlast...

boja ih odaje ^^

samo im mali pušioničar nešto na napreduje, ali da je proširio granice, to je

https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/svijet…teljima-1278526

opet putinu noćna mora i pada jadan ničice !? da je to imperiji ikada išto vrijedilo ne bi im nikada ni dali državnost. kako njima tako i švicarskoj i još drugima umišljenim suverenistima. kako je bila klauzula da se da tako postane onda ima i ona da se isto tako nestane. nešto u slovu zakona, a nešto i u topuzu.

• AGROKOR

• verdi
    • April 4, 2023 at 2:42 PM

šta god da se desi više na početne položaje ne možemo doći. tko bi obeštetio male? bio sam i ja mali na ledu ali mi je nešto reklo da to nije zdravo pa sam igrom slučaja prodao i spasio se. i sad zamisli da todorić dobije bilo šta (a neće), namira bi valjda išla iz budžeta kojeg punim ja (koji sam predosjetio opasnost na vrijeme) i oni koji nikad nisu sudjelovali na zse. i šta kapitalizam kaže? više sreće drugi puta i pamet u glavu na slijedećim izborima.

• verdi
    • April 4, 2023 at 2:32 PM
    Quote from komot
    Quote from Junius

Gledam ovo Kutjevo cijena tjednima tavori na oko 6,30€...i onda će netko u 5 min počistiti ASK do 7 €...

Nemojte mi ti govoriti, taman čekam plaću da kupim još 200 komada o zaokružim. Mrzim uglaste brojke.

čeka nas više ali nikako da strmopizdi. poljoprivreda je ipak kakva takva sigurnost.

• Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

• verdi
    • April 3, 2023 at 6:45 PM

ako misliš biti doživotni predsjednik imovina ti i ne treba. ni tito je nije imao. nemaš ništa, a imaš sve.

• verdi
    • April 3, 2023 at 5:46 PM

Because, the “Nominal GDP” is a fake, currency manipulated, symbolic number that has no actual basis in reality as pertains to the Russian economy.

The Truth About Russia's Economic Power: Is It Really as Small and Weak as the West Claims?
    "The size of California?" Not a chance. Delve into the little-known nitty-gritty of Russia's true economic size and productive potential.
    simplicius76.substack.com
  • Birtija

• verdi
    • April 3, 2023 at 4:45 PM

kad se zasitimo tema u koje se svi kao nešto razumijemo ima i ova o kojoj se ni stručnjaci međusobno ne slažu.

Rise of the TechnoGod: Artificial Intelligence Black Swan and the AI Threat No One is Talking About
    There are inherent dangers in writing on the topic of AI. The first is that one ends up looking foolishly pedantic or out of one’s depth. AI is a catchword…
    darkfutura.substack.com
  • Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• verdi
    • March 31, 2023 at 10:43 AM

u ovoj jednoj rečenici je skrivena mina iznenađenja. kreće se u privatizaciju i rasprodaju obiteljskog srebra. hep ne može iz dobiti izdvojiti pišljivih 400 milja već će riskirati upis u temeljni kapital !? pa onda dokap, izlazak na burzu, malo kostiju sitnoj raji i fukari i ode mast u propast. slični procesi u bosni i srbiji su već po odmakli. strani fondovi već pritišću enter da skupe novca bez pokrića. vama magla nama hidrocentrale. ustaj tito hebali te tvoji proleteri opljačkaše ti unučad.

Zajam će se otplatiti jednokratno i dospijeva u cijelosti na naplatu 24 mjeseca od dana korištenja druge tranše. Može se otplatiti pretvorbom iznosa dospjele glavnice u temeljni kapital, ulogom u pravima.

Vlada krenula u dokapitalizaciju HEP-a
    Sa jučerašnje sjednice Vlade Vlada je donijela Odluku o davanju dioničarskog kredita Hrvatskoj elektroprivredi (HEP) od 400 milijuna eura i pokretanju…
    www.energypress.net
  • AGROKOR

• verdi
    • March 31, 2023 at 9:46 AM

što se tiče N1 poslije moje dublje odokativne analize došao sam do zaključka (a bome nisam ni jedini) da oni fingiraju opoziciju. stvaraju privid da i alternativno mišljene ima prostora da se negdje u medijima iznese. ali sve do jedne granice. kako u hr i nema nekih mega problema to se malo teže uoči. u srbiji su razotkriveni puno brže jer su tamo i teme teže. tako da vam mogu reći sve je to ista škola laži i manipulacija. tipa dobar i loš policajac.

• IGH (Institut IGH d.d.)

• verdi
    • March 31, 2023 at 9:36 AM

ja da sam toliko siguran u stečaj ne bi me više tu ni bilo.

• verdi
    • March 30, 2023 at 11:50 PM

a broj stanovništva se je još i smanjio za 600 000. ne znam sa sigurnošću da li su uspijeli uravnati broj novo rođenih i umrlih. trudili se jesu ali nisam siguran. u glavnom barem pola milje ih je zbrisalo glavom bez obzira. vojno industrijski kompleks je bitno povećao broj radnika. druga smjena, treća i td. elvira nabiullina ja jedan od najvećih jastrebova u njihovoj administraciji. njoj je rat biznis i pokazatelji će rasti što je iz njene perspektive dobro. možda bi ona još nekoga napala. srećom pa se ju ne pita baš za sve.

• verdi
    • March 30, 2023 at 11:12 PM

koliko je zaposlenih sveukupno ?

Employed Persons72.9072.10MillionJan 2023

iz tablice se vidi da se je povećao za 800 000.

koliko je mobiliziranih? cca 300 000

koliko je autor članka imao iz matematike? dok je on pohađao nastavu tad još nije bilo matematike u školi.

koliko su oni koji prenose ovakve nebuloze imali iz matematike?

• AGROKOR

• verdi
    • March 30, 2023 at 7:06 PM

nisam nikad na taj način razmišljao o redizajnu ali nikad ne reci nikad. po meni je to bio jedan od najglupljih redizajna u povjesti novinarstva. isto ne znam da li se svi podatci daju samo tako izgubiti ali se daju skloniti od očiju javnosti. kad bi se kladio ipak bi naginjao tome da je to posljedica nečije gluposti.

• verdi
    • March 30, 2023 at 1:48 PM

kako bi reagirala bilo koja američka dionica ne neku sličnu vijest? odma prvi dan barem -30% sutra još toliko i za tren svedena na cca 10% vrijednosti. ovde se krv pije na slamčicu već godinama i stalno netko prodaje dok drugi kupuje. naravno da kraćenje koje mi nemamo ima isto svoju ulogu u tome. sve u svemu nije to baš onako kako se želi prezentirati malim dioničarima. srećom pa dobar dio njih i ne prati na dnevnoj razini ove petljancije.

• LKRI (Luka Rijeka d.d.)

• verdi
    • March 30, 2023 at 10:41 AM

kolega nemojte biti naivni. mala je dobila ručak ili večeru, a možda još štošta pride da baš tako formulira članak. gdje su pare ništa nije slučajno.

• LKRI (Luka Rijeka d.d.)

• verdi
    • March 30, 2023 at 10:33 AM

pogledajte vi samo kako je donatella sa dva l tendenciozno napisala ovo smeće od novinarskog članka. po njoj to je već gotovo. čista manipulacija za koju bi u amerci od sec-a dobila po nosiću. možda čak i po guzi. po džepu sigurno.

• verdi
    • March 30, 2023 at 10:22 AM

cijena neće da padne pa moraju neko crnilo širiti. najjača stvar je da bi pruga trebala biti završena 2035!!! majko isusova da se ide preko pirineja i gibraltara prije bi završili.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt