1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. funkydonky

Posts by funkydonky

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• funkydonky
    • July 12, 2021 at 4:13 PM
    Quote from Marin83
    Quote from Parica

3. Premiju (debelu) ste vec dobili buduci cete dobit vise i od HT i ZABE sto je kuriozitet i prvi takav slucaj na nasem TK-u

Jeste li sigurni u to??? Koliki je udio HT i ZABE u dugu Optime?? Možda su im obećali još i platiti(zatvorit) dug prema njima, pa otud taj diskont u kupoprodajnoj cijeni?!

A zasto bi jednoj banci (ZABI) odgovaralo da netko zatvori dug prije vremena i da ne pokupe kamatu?

• OPTE prodaja - kladionica

• funkydonky
    • March 19, 2021 at 6:31 PM

Da, zaposlenici ciji je posao odgovarati na facebook poruke ce imati informacije je li Optima kupljena.

Dobro je biti optimistican, al nekad treba koristit i zdrav razum

• Kako kupiti knjigu dioničara

• funkydonky
    • April 3, 2020 at 2:54 PM
    Quote from dionicar

postovani kolega, kako se uopce kupuje ta famozna knjiga? na stranicama SKDDa ili?

mogu je onda skinuti u PDFu na svoje računalo ili mi je dostupna samo online za taj dan za koji sam kupio ? znam da je malo off topic ali kad ste već počeli o tome.

Da, na stranicama skdd-a, treba se logirati -> E-Ulagatelj -> Izvjestaji -> Naruci.
    Moze se skinut datoteka na racunalo (.csv format koji se moze otvorit u Excelu)

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• funkydonky
    • March 24, 2020 at 3:16 PM

S obzirom da sam u ovu dionicu ozbiljnije poceo ulazit ima vise od godinu dana, tada sam ciljao na 9-10kn (nekih ~7x ebidta na ~500M duga),

Nakon preuzimanja tele2 procjena mi je bila malo visa, 12-14kn (~9x ebidta). Ako uracunamo trenutnu situaciju procjena bi mi isla na nekih 10-12kn

1. Privacy Policy
  2. Kontakt