1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. rambo_5

Posts by rambo_5

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• rambo_5
    • January 22, 2022 at 12:24 PM
    Quote from tollway
    Quote from rambo_5

Ja mislim prihvatiti tih 5.36, jer sam sa tom računicom i ušao u papir ovo ljeto. 5 mj. mi je lova vezana zbog 10%, nije to loše, posebno kad se vidi kako se sve trenutno crveni oko nas... Ako bude sreće, možda nas isplate baš kad market bude usred dipa pa da stignemo zavrtiti još koju igranku usput :)

nemojte se tješiti kolega činjenicom da se sada sve dan-dva crveni! presjekao sam i izašao van odmah nakon objave 5,36 kn sa prihvatljivim minusom i u šest mjeseci pokrpao minus na optimi, sada u plusu nekih 35%. bez trejdanja, samo držanjem pozicija. masa kvalitetnih izdanja je imala i veći rast. tako da...

Svaka čast kolega, moja računica je bila da će se ovo završiti puno ranije nego je stvarno ispalo, pa kroz tih 2-3 mjeseca bi sigurnih 10% bilo skroz OK kroz omjer dobit / rizik. Ovako se priča rastegla, nisam presretan s tim, ali možda na kraju i ne ispadne totalno loše ako se u međuvremenu market dovoljno ispuše. Ionako trenutno ni ne znam gdje bi parkirao lovu, pa mi parking u Optimi bar brani da donosim brzoplete i preoptimistične odluke. :) Kad mi isplate lovu kupujem HT, uzimam divku, a onda turisti - to je neka gruba strategija za sad...

• rambo_5
    • January 22, 2022 at 11:20 AM

Ja mislim prihvatiti tih 5.36, jer sam sa tom računicom i ušao u papir ovo ljeto. 5 mj. mi je lova vezana zbog 10%, nije to loše, posebno kad se vidi kako se sve trenutno crveni oko nas... Ako bude sreće, možda nas isplate baš kad market bude usred dipa pa da stignemo zavrtiti još koju igranku usput :)

• CORONA virus

• rambo_5
    • January 18, 2022 at 4:30 PM
    Quote from tollway

svi olabavljuju uzde, samo njemačka i austrija zastranile!!??

Ne bi im bilo prvi put, a ni nama da ih ko vjerne đukele slijedimo u propast...

• rambo_5
    • December 29, 2021 at 11:53 AM

Slažem se sa ekipom, ovo stvarno predugo traje, neka ponude tih 5.36 ili par lipa više, pa da se riješimo više ovoga. Dosadilo i Bogu i čovjeku više...

• rambo_5
    • December 17, 2021 at 11:50 AM
    Quote from autor
    Quote from sasab

Bit ce da su pojedinci dobili dosadan zadatak pred kraj godine da poljuljaju nesigurne i poberu im listove.

mislim da ekipa koja je ostala u ovom papiru nece dat za te pare koje se trenutno vrte na stolu

osim ako netko bas treba hitno cash

Ili kako bi rekli crypto kolege HODL

🚀🚀🚀🌕

• rambo_5
    • December 15, 2021 at 4:06 PM

Ajmo otvoreno, jel postoji način da nas ovdje sj...bu? Ovo je ipak Hrvatska, kad treba sj... male sve je dopušteno. Koliko sam shvatio ponuda za preuzimanje mora ići po 5.36

• rambo_5
    • December 6, 2021 at 2:57 PM

Bome je živnilo ovdje...

• rambo_5
    • November 27, 2021 at 9:27 AM

Pa šta da je "oglasio" i milijun komada na asku, lola samo pokazuje mišiće, ništa loše u tome. E sad, da je prosuo to po bidu, a tamo, gle čuda 90% njegovih naloga (ili obrnuto po asku), pa preljeva iz šupljeg u prazno, a cijena ide gdje on to hoće, e to je već manipulacija tržištem i to je kažnjivo iako jako teško dokazivo jer su pažljivi da se ne nađe poveznica među računima. Samo pokazivanje mišića je dio burzovnog folklora, naviknute se na to. Ako ste napravili domaći rad na papiru, ionako vas ne bi trebalo dirati, znate gje ide na kraju, zar ne?

• rambo_5
    • November 25, 2021 at 10:57 AM

evo kad već pokazujemo mišiće, 5.14 ;)

• rambo_5
    • November 14, 2021 at 2:06 PM
    Quote from renchi

Telekrah i dalje jaše. Optima jos nije prodana. Za 5 kuna je mogla biti prodana A1. Po poslijednjem fin izvjestaju vidimo da su Optimu Telekrahu prodali za 5,5 EBITDA zajedno s dugovima. Tj znacajno manje od godisnjeg sales, znacajno manje od cijena kojim je prodan bilo koji Telekom u regiji i sire. A bez Optmine infrastrukture i kadrova Telekrah ne moze opstati, niti sto izgraditi.

Veza im je nestabilna, korisnici ne znaju potrosnju a sada su ih poceli i ovako potkradati. Ovo pisu ljudi pod svojim pravim imenom i prezimenom. :

A može vam se primjerice dogoditi da vam Telemach nekoliko puta u par mjeseci zagorča život, kako vama tako i vašoj obitelji. Npr, stigne vam opomena pred ovrhu od strane Eos Matrixa za račun iz prošle godine koji je placen te o istom imate dokaz. No Eos Matrix ne zanima vaš dokaz o plaćenom računu već ih zanima samo novac za koji su vas oni zadužili kod njih te traže da dvaput platite iste račune. Puj puj. Osim što ne odgovaraju na prigovore, ne žele vam cak niti telefonski reci o kojim se uplatnicama radi.

Tako je, to se upravo meni dogodilo sa Tele 2, potvrđujem 100%. Nikad više kod njih, to je obična banda razbojnička.

• rambo_5
    • November 3, 2021 at 11:48 AM

100.000 kom. protrgovano danas, sve po bidu, a cijena ni makac. Da je ovo na bilo kojoj drugoj dionici to bi bio jasan buy signal, ili po naški ako neće dolje, mora gore...

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• rambo_5
    • October 27, 2021 at 3:41 PM
    Quote from tizian1
    Quote from rambo_5

To vam je kao onaj frajer koji nije htio Bandiću prodati potleušicu da se spoje nova i stara Branimirova. Ovi prijete, a on neće da proda dok mu se ne isplati što je zamislio. Pa su mu morali platiti na kraju...

Dobio je par puta manje nego što su mu nudili.

Zašto? Zato što nije imao čiste papire, nije ni bio vlasnik u gruntovnici.

Samo vanknjižni vlasnik.

Dobro je išta dobio.

E to nisam znao, mislio sam da je prošao kad onih par legendi u Kaštelima što su 10 godina blokirali dovršetak brze ceste Solin - Trogir, ali to je ipak Splitsko Dalmatinska, tamo zakoni gravitacije ne vrijede ;)

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• rambo_5
    • October 27, 2021 at 11:50 AM
    Quote from dionicar
    Quote from rambo_5

Grintanje pred nounar'ma i TV kamerama može biti prilično neugodno za vlasnika 94.9%, pitanje je koliko je spreman platiti za život bez stresa... ;)

potoj logici sam ja mogao biti zadnji grintaac sa niti 20 000 dionica.

pred TV kamerame govoriti da mislim da vrijedi 1000 kn / dionici i ne psutam ako ne plate!!!

To vam je kao onaj frajer koji nije htio Bandiću prodati potleušicu da se spoje nova i stara Branimirova. Ovi prijete, a on neće da proda dok mu se ne isplati što je zamislio. Pa su mu morali platiti na kraju...

• rambo_5
    • October 27, 2021 at 11:39 AM
    Quote from Laudator
    Quote from Kadisibil91

95 % treba Telemachu da makne konkurenta sa svojih skupština .Inače nikako.A to je skoro nemoguća misija pogotovo bez skoro nadolazeće izdašnije ponude koja bi šarmirala veliku većinu "malih" . Čak i sa puno " budala" na prvim crtama bez toga mogu samo sanjati.Dakle čekamo .

Ok ali šta mu taj konkurent sa 1,5% glasova može naudit na skupštini osim grintat? Samo pitam.

Grintanje pred nounar'ma i TV kamerama može biti prilično neugodno za vlasnika 94.9%, pitanje je koliko je spreman platiti za život bez stresa... ;)

• rambo_5
    • October 21, 2021 at 2:09 PM

Ne kužim, zašto bi istiskivali manjinske, osim što su obvezni po zakonu dati javnu ponudu. Što imaju od toga? Recimo da mali broj ljudi proda pa da ostanu na 75% vlasništva, opet imaju kontrolni paket i mogu raditi što ih je volja. Pogledajte VLEN, prikupili su 90%, a dionicom se i dalje trguje, nema dividende, vlasnici rade što ih je volja, vuk sit a koze na broju. Zašto bi ovdje bilo drugačije?

Imam jako puno ovog papira i skroz sam zadovoljan sa 5.36 s obzirom da sam ušao na vrijeme, a ako bude i više, možda se iz zahvalnosti prebacim na njihov internet, ionako me stalno zivkaju...

• rambo_5
    • October 19, 2021 at 2:20 PM

Ja ću biti zadovoljan i sa 5.36, cca 10% dobiti za par mjeseci sjedenja u papiru bez rizika, znao sam proći i gore 🤭

• rambo_5
    • October 15, 2021 at 3:41 PM
    Quote from MickeyM

Neki imaju simptome "lijevi dlan" evo baš si je jedan sada priskrbio "možebitnih" 8000x0,2=1600kn, ha nije za baciti! ^^

2000 Kn minimalno, kolega

• HT (Hrvatski Telekom d.d.)

• rambo_5
    • October 15, 2021 at 1:31 PM

Opa, opet veliki pretovar... Jesmo li skužili tko tu kome i zašto?

• rambo_5
    • October 15, 2021 at 11:14 AM
    Quote from titulus
    Quote from rambo_5

Nešto me danas svrbe dlanovi. Zna li tko što to znači?

Posjetite kolega dermatologa, može biti neka virusna infekcija

Doktorica je shvatila, a ona vjerujem zna razliku između zaraZe i zaraDe :S

• rambo_5
    • October 15, 2021 at 10:56 AM

Nešto me danas svrbe dlanovi. Zna li tko što to znači?

1. Privacy Policy
  2. Kontakt