Ja mislim prihvatiti tih 5.36, jer sam sa tom računicom i ušao u papir ovo ljeto. 5 mj. mi je lova vezana zbog 10%, nije to loše, posebno kad se vidi kako se sve trenutno crveni oko nas... Ako bude sreće, možda nas isplate baš kad market bude usred dipa pa da stignemo zavrtiti još koju igranku usput
nemojte se tješiti kolega činjenicom da se sada sve dan-dva crveni! presjekao sam i izašao van odmah nakon objave 5,36 kn sa prihvatljivim minusom i u šest mjeseci pokrpao minus na optimi, sada u plusu nekih 35%. bez trejdanja, samo držanjem pozicija. masa kvalitetnih izdanja je imala i veći rast. tako da...
Svaka čast kolega, moja računica je bila da će se ovo završiti puno ranije nego je stvarno ispalo, pa kroz tih 2-3 mjeseca bi sigurnih 10% bilo skroz OK kroz omjer dobit / rizik. Ovako se priča rastegla, nisam presretan s tim, ali možda na kraju i ne ispadne totalno loše ako se u međuvremenu market dovoljno ispuše. Ionako trenutno ni ne znam gdje bi parkirao lovu, pa mi parking u Optimi bar brani da donosim brzoplete i preoptimistične odluke. Kad mi isplate lovu kupujem HT, uzimam divku, a onda turisti - to je neka gruba strategija za sad...