Ingra i Dalekovod na rasli vise od 100%,a IGH narastao 30%.
Niti Jedna od njih nema realan rast.
Mislim da su Ingra i Dalekovod odradili, a da IGH ima jos prostora.
Ingra i Dalekovod na rasli vise od 100%,a IGH narastao 30%.
Niti Jedna od njih nema realan rast.
Mislim da su Ingra i Dalekovod odradili, a da IGH ima jos prostora.
Sutra pada otpor na 120,a mogao bih i na 124.
Sutra se utvrđujemo na 120.
Optimi je prvi target 5,a drugi 5,30. Moguce vec ovaj tjedan.
Ali odmah stigla brana na 5.08 i 5.10 cca 46.000 kom na asku da ne pobjegne...
Kupac stavlja branu. Javi kupac.
Sva cetri za rasti teret su supramaxi.
Trenutno je kupnja - prodaja 50%-50%,kad se za koji dan(mozda i vec danas) pojaca kupnja idemo prema gore. Ja uskoro ocekujem razinu 5-5,20.
Na ovoj dionici ce bit presedan, kad za koji dan bude iznad 5kn.
Imam osjećaj da ce sutra bit udaranja po asku. Nemam dionice OPTE, ali sam sutra na polozaju za kupnju.
Ali bid se dize. Kako ce se slijedeci tjedan pobrstiti do 6kn. Samo je pitanje na kakvim razinama ce bit navala za izlazenje,to ce diktirat do koje ce cijene ici. Cujemo se slijedeci tjedan.
Slijedeci tjedan probijen obruc do 6kn.
@naim
Pisao sam o Diokiju jer sam vjerovao u LNG terminal, koji ce se u budućnosti pokazati dobrom investicijom. Ali kako je vrjeme odmicalo, znao sam da ce doci do stecaja, te izisao doslovno 5min do 12.
Na Agrokoru nisam nista pisao.
Ovdje je tema Ingra.
Stvari se uvijek mogu promatrati iz raznih kuteva, a negativna očekivanja su nešto što je na Ingri nažalost opravdano i to je vrlo teško promijeniti.
Činjenica je da trenutno nemaju nikakve konkretne projekte, ali je činjenica i da nešto vidljivo rade na tome da se pomaknu s mrtve točke. Hoće li u tome što pričaju biti istine, sreće i pameti postati će vrlo brzo jasno jer će se stvari tu relativno brzo razvijati. Izvjesno je da i politička situacija tu ima svoj utjecaj tako da se i to tek treba razbistriti da bude jasnije što se ovdje stvarno događa. Za sada su im sve to izgleda ide u prilog, a hoće li tako ostati...?
Osobno još ne bi donosio konačnu presudu o kvaliteti rada nove uprave dok se na djelu ne pokaže prava istina i stvarne namjere. Naravno možda tada bude prekasno za izlazak - ali to je Ingra - jedino sigurno je rizik. No tko ne riskira...
Predpostavljam da si mislio da bude prekasno za ulazak.
Jer na nasoj burzi povlasteni kupuju kao npr. na Ingri u prvom valu(4-5),a mi u drugom(5-6), ili u trećem(6-...) ce bit vec prekasno.
Imam IGH po prilicnu kolicinu, ali mislim da ce Ingra biti dosta bolji izbor za trejdanje. Nemam dovoljno casha kao sa IGH-om, ali cu ulupat koliko iman.
Ovu dionicu promatram vec neko vrijeme, od nove strukture. Nesto se gadno valja iza brda, a ne znamo sto. Po meni odlicna dionica za trejdanje, a mozda i za dugorocno.
Burza je nestabilna. Savjet ni kupovat ni prodavat, mozda prije prodavat ako se mora. Koliko ce trajat?!
https://pomorac.net/2020/07/09/fra…et-je-na-punti/
Nadam se da ce se i ova farsa uskoro rjesiti.
Ja 1800. Imao jos vise, ali sam nesto prodao prosli tjedan. Nekako mi se cini da je vrijeme da budem unutra ali i u cash poziciji.
Koliko sam se mislio, a vec skupio 3950kom. I jos na bidu na 101kn.