Posts by diokidina
-
-
Izgleda da se cijena ARNT konsolidirala oko 310-316 kn, mora biti da sam pogodija dno u 1-2kn razlike....
Evo danas ARNT završila na 324kn, zasada sam zadovoljan jer sam izgleda pogodio ulaz.
Slijedeca slabija distribuciju cijepiva pogodit ces izlaz.
-
Dok sam IGH izađe, dok br. 10, i na kraju kad pomislim da su svi izasli koji su mislili pojavi se jos netko.
-
I mene si nasmijao.
-
Za sada 1 i 2 idu.
Za smijeh no comment.
-
https://www.seebiz.eu/tvrtke/americk…e-hotele/250880
Hoce li to vise i sluzbeno.
-
1.Ingra(dugoročno)
2.Atpl(cisto trejd, prodati kad uskoro naraste 10-20%)
3. Valamar(dugoročno)
3.IGH (dugoročno)
Posjedujem dionice pod brojem 2 i 3
-
https://www.poslovni.hr/kompanije/svje…trziste-4270570
Ovo je vec gotova stvar. Transakcija je zakljucena sredinom prosinca.
-
Svi koji su kupovali kad je Anna prodavala na dnu, i prodali na ovim razinama su zaradili. I jos imaju sanse za izaci i zaraditi.
-
Treba imati hrabrosti za uci po 170 kad je firma jednom nogom vec u .... Dugo sam vjerovao u nju ali mislim da je ovdje došao kraj. Insajderske informacije su da nikad nije bilo gore. Ja im zelim da se izvuku jer ce i mene izvuci
Ovih 350tis kn na bidu do 170kn sigurno kupuju oni koje misle da je firma jednom nogom... Pogotovo ovaj sto je stavio nalog 1000kom.🤦♂️
-
I danas se ovdje moze lijepo izaci.
I jos lijepse uci.
-
Vec danima se moze izaci po bidu tko želi.
A pogotovo danas jer je do 170kn bilo cca 300tis kn. Zasto ovo pisem, jer mnogi govori negativno o ovoj dionici,tipa PSN, stecajusa,...
-
S&P500 fino zeleni. Ne daju se ameri.
@ diokidina
Uopće nemoj uspoređivat perspektivu ige i atpl. Besmisleno je.
Na Atpl se da bolje zaraditi ako znas kako naravno.
Strcajuse i jedna i druga.
A vi kolegice savjetovat bih vas da nema razloga da pisete na temi ili temama stecajusa. Jedino da niste uocili veliku priliku na Atpl stecajusi, jer moram primijetiti da stalno pisete.
-
S&P500 fino zeleni. Ne daju se ameri.
@ diokidina
Uopće nemoj uspoređivat perspektivu ige i atpl. Besmisleno je.
Naravno,jer je IGH trenutno u velikoj banani. Jedino mu je perspektiva vanka, ali nikako da krenu.
-
Sigurno trejder stavlja na bid 300tis kn.
-
Na ATPL se svojski trude da cijena ne padne previše, iako se očekuje FI za prošlu godinu koji bude sve samo ne lijep za gledat.
Sto bi rekao na IGH?!
Ne mogu vec dugo pokriti ratu seniori duga. Jos rade u debelom minusu. A 15tis komada ih ceka na asku,a mozda vec se i po klapa na bidu. I kad doznaju da rasprodaju dionice, znas u kojem smjeru...
-
Prosle godine u ovo vrijeme:
Panamax $5,563
Supramax $6,190
Danas:
Panamax 13413$
Supramax 12464$
Prosle godine u ovo vrijeme :
Atpl 350kn
Danas: 170kn
Ali odradit ce i Atpl rast. Bid se iz dana u dana kupi. Samo je pitanje dana kad cemo na vece razine.
-
Za dan-dva dana past ce dogovor, kao da nikad nije bilo nesporazuma.
I nikad u biti nije bilo upitno isporuci banje cjepiva. Igre igrice. Dizanje cijene cjepiva...
-
Opte je dobar znak. Sad ce se preliti novci i druge dionice.
-
da stvore paniku kako nema cjepiva pa da se što više ljudi krene cjepit što prije i tako dalje... ukratko da povećaju potražnju i da ga više prodaju
ili ih je EU pročitala i zaprijetila im sankcijama jer preko reda isporučuju cjepivo državama kupcima koji nude i duplo veću cijenu od one koju su dogovorili s EU, primjer je Izrael koji ima cjepiva ko blata, ali to ima svoju cijenu, koju samo neki mogu platiti. Sve se na kraju vrti oko novca.