Kad misli trezor kupovat?
Na 50,60,...
Kad misli trezor kupovat?
Na 50,60,...
Da smo u redovnom rezimu, uvjeren sam da bi isli 50% vise od trenutne cijene po kojoj se trži.
Kad Jdpl ode u redovan rezim
Solin na spotu 28k. Čestitke!👍👍👍
Nije Solin, vec Trogir i to 27k. Drugi su oko 18k.
Imam poznanika koji rade kao inzinjer vec 20god u IGH. Kaze da se sprema nesto veliko, da ne da zaposljavaju preko zavoda, vec zovu inzinjere preko privatnih linija da se zaposle i nude dosta bolje uvjete.
Book je tu minus 70 kn po dionici, tako da treba oko 10 godina ovakve dobiti kakvu su imali da bi dosli na book kolika je sadašnja cijena dionice.Tako da to bas nisu sjajni podaci...
Nadam se da netko nije ulazio jucer zbog krivo protumacenog teksta o poslu kojeg rade od 2016. i sad je valjda završen.
Book je u minusu, zasto se trguje godinama po ovim cijenama??????
Proslo 300tinjak komada a ti govoris ako je netko ulazio radi... 🤦♂️
I do 150kn ako pogledas ima par stotina komada.
Display Morehttps://www.igh.hr/en/news-report…in-the-country/
IGH je osigurao tehnički nadzor u vrijednosti od 400 milijuna eura”.
Ovo je prekretnica.
I @Neoje svjestan toga.
Cijeli dio tog teksta bi bio ovaj, a ne dio izvucen iz konteksta
"
Since 2016 parallel to design activities, the Georgian Branch of the Company was in charge of technical supervision over regular repairs, periodic repairs, rehabilitation, reconstruction, modernization and construction works, as well as clean-up procedures after disasters and other force majeure events and bank protection works to be executed on international and secondary roads in Georgia for 3 years. Under the mentioned project, IGH provided technical supervision with a value of 400 million euros.
"
Na tom projektu se radi od 2016 u kojem je je IGH osigurao tehnicki nadzor u vrijednosti 400mil eura, a ne da ce osigurao neki novi nadzor u toj vrijednosti, nije to nista novo, na tome rade vec 4 godine nije bas primjetno da se to osjetilo na IGH racunu s
Samo manji dio je proknjizen kroz prijasnja izvjesca, veci dio bi trebao u prva dva kvartala ove godine.
https://www.igh.hr/en/news-report…in-the-country/
IGH je osigurao tehnički nadzor u vrijednosti od 400 milijuna eura”.
Ovo je prekretnica.
I @Neoje svjestan toga.
Za sada obnovi je namjenjeno preko 6 miljardi kuna, nadam se da je Ingra sposobna uzet bar 1% iako mislim da može puno više.
Još koji dan i saznat ćemo!
Samo strpljivo. Ja cak vise nade polazem u druge novije poslove nego li u obnovu Zg.
Ne mislim sa ovim da nece sudjelovati u obnovi.
Sa ovom novom rukovodecom garniturom ulijeva mi veliko samopouzdanje.
ZSE radi promjene kategorije likvidnosti povuci ce otvorene naloge na slijedece dionice: ernt, Igh, ingr, ptkm, Kras i viro.
gdje je to napisano
U mojoj brokerski kuci, hita-vrijednosnice. Vjerovatno i na ZSE.
ZSE radi promjene kategorije likvidnosti povuci ce otvorene naloge na slijedece dionice: ernt, Igh, ingr, ptkm, Kras i viro.
Samo je žalosno sto ce opet na 11.
Za ovu godinu mislim da je 1Q malo škakljivo, ali 2Q odlican.
Puni jesu ali ce se tek odrazit na slijedeci kvartal.
svejedno mi nije jasno da nisu krenuli zbog količine s kupnjom na 40 ili možda i kupuju preko nekoga, jer ova objava o 2x350 na 45,40 mi nekako klimava, pa kakav oni to trezorčić imaju
Koliko vidim u današnjoj obavijesti Interkapital kupuje u njihovo
ime, a koja je politika kupnje to ne znam, ali dobro je da kupuju.
Ne kupuju, vec cekaju na bidu.
Display MoreGovorimo za svaku godinu da je presudna za IGH, ali ja mislim da je ova prekretnica.
Ova godina ce bit sa podosta velikih ulaganja u građevinu.
Sad je sve na vodecem rukovodstvu da se izbori na natjecajima sto kod nas a sto vanka. Velik test za njih.
Sto ti mislis?
Ja i dalje kupujem....Danas delegacija IGH u Egiptu....nedavno u Iraqu....ovo je samo za strpljive...a ja već godinama skupljam, pomalo...
Zivnila trgovina danas. Ovo je najveci promet u zadnje nesto vise od 3 godine.
I danas kupnja jaka.
Danas stize kruzer na vez br. 8.
https://www.novilist.hr/more/na-remont…-je-240-metara/
I ovi su stigli. Hoce li bit mjesta za sve.
Nisu samo Ameri u Lencu.
Danas dolazi Norveski kruzer(dug 228m).
Neki jednostavno ne mogu podnijeti da drugi zarade. Nego spamaju temu svakodnevno bez ijednog argumenta. Igh pojacava prihode iz tjedna u tjedan. A s obzirom da pratim tu struku cijene rastu i to svatko tko prati moze posvjedociti. Posla je toliko da nema tko sve to odraditi. Projektni uredi i operativa su na izmaku...ne stizu. Fali ljudi. Uzimaju se i studenti. Cijena dionice pala 99.4%.
Postoji i velika sansa da se napokon rijesi zemlja u Dubrovniku i omoguci normalan restart.
A tada ni 500kn nece biti puno.
Osim toga volumeni podsjecaju na Tpng na 33kn pa znamo gdje je otislo.
Ocekujem skok do 220 kn. Akumulacija na dju vec neko vrijeme.
Sad mislis drugacije?!
slijedi vjerovatno izdavanje 4,9 mil. novih dionica i prodaja istih tajanstvenom fondu za 40,9 mil. uz isključenje postojećih i bez obaveze preuzimanja,
time bi društvo imalo 6,5 mil. dionica i novi vlasnik bi stekao većinu a država bi sa svojih 1 mil. pala na zanemarivi udio
ovako bi se odigralo
Nagađanja.