Uranio priznajem. Ali sam danas dokupio.
Necu u top-10 ne brinite. Nemam samo jedan skrbnicki racun.
Uranio priznajem. Ali sam danas dokupio.
Necu u top-10 ne brinite. Nemam samo jedan skrbnicki racun.
Imam jedno konkretno pitanju.
Zasto stalno pisu isti zadnji par dana???
Vidim podsmjeh na vasim licima. Kolegu su vam u velikom minusu. Dajte. Odmorite malo.
Podrska onima koji imaju udjela ovdje, stabilizirat ce se. Netko kupuje svi dobro vidimo.
Zašto bi netko kupovao po 3 kn, ako će za mjesec dana moći po 10 lipa? I koliko bi skupio tim manevrima ako će za mjesec dana dobiti 99% firme?
PPD je ovo vrhunski odigrao, ali ne treba ih optuživati što su samo pokupili ponuđeno.
A zasto ne bi netko kupovao po 3,a na burzi cijena dođe do 5.
Hoces reci da nije i taj scenarij mogu.
Vidjet ces sutra kolika je potraznje na 2,50-3.
Ja sam uvjereni da cijena nece ici ispod 2, a koliko ce ici vise budemo vidjeli.
Daleko je 30.06., predaleko
https://www.poslovni.hr/vijesti/potop-…riranja-4288354
Prema standardnom postupku za takve slučajeve, Burza je od Uprave Dalekovoda zatražila očitovanje u vezi padom cijene. Na to je iz kompanije uslijedio “tipski” odgovor kako im “nisu poznate nikakve cjenovno osjetljive nove okolnosti ili činjenice koje ne proizlaze iz informacija koje su već ranije u objavama dostavljene Burzi”.
🤦♂️🤦♂️🤦♂️
Ne znam koja vam je financijska pozadina i koliko novca za kockanje imate, ali po meni to je čista ludost.
Bila je ludost ulaziti na Atpl po 150kn i to ne toliko davno, ludost je bilo ulaziti na Ingru po 5kn.
Napametniji je uci u Podravku, Koncar, Ad plastiku,... i zivit od dividende od par tisuća kuna.
Ovi sto nemaju kupujte, a vi koji imate skracujte pozicije. Do 3kn je extra kupnja.
Ide ovo vrlo brzo do 5kn.
Ima dosta nepoznanica u dokapitalizaciji.
Danas je palo na strah i paniku, i najvise su izlazili mali. Veliki su kupovali do jucer na 5,6,7,.. tako da im ova cijena odgovara. Ali kad se nakupe dizat ce ljestvicu. U ponedjeljak ili slijedeci tjedan ako bude prilike kupujte do 3kn,ja sam usao u rasponu od 2,50-3,50.
zaraditi će najupućeniji... kao i uvijek.
I najhrabriji.
Izlazi se iz Ige i Ingre da bi se uslo u Dalekovod??? 🤦♂️
Nadali se po 2kn uci, da, da, da,...
Da i ovi iz HGK nesto rade.
khm khm.. nije dobro
Kresimir Žabec 🤦♂️
https://www.poslovni.hr/hrvatska/uljan…-drzava-4287927
Mozda se nesto i rodi iz ove suradnje,na obostranu korist.
Ljudi, uletio neki visak od 100.000kn, gužva u firmi nisam pratio ništa ima 10tak dana, ima netko savjet sta da kupim da ne leže pare bzvz? Ima cugu od mene 😄
Vlen, Ingr, adpl, rivip, brodari(atpl,jdpl),...
Ja imam samo jednu od ovih.
Ta zemlja vrijedi 1500-2000€, a m2 zgrade na toj lokaciji 3500-4000€.
Sam centar m2 stambene površine je 4500 - 5000€,centar je udaljen par stotina metara zracne linije.
Oni trebaju ovo prodat, i upravni zgradu sagraditi u okolici Splita i ostat ce im jos 50% keša.
Svi koji prodaju Atlansku ulaziti ce u druge dionice. Zadnjih tjedana prometu su dobri,bit ce kesa za daljnja ulaganja.
Profitirati ce najvise one dionice u kojima ce ti isti ulagacu dati povjerenje.
Sto ce bit tek kad uđemo u redovan režim. Doci ce i 01.06.
Polako se stvari rasvjetljavaju. I drzavi je sasvim jasno da Česi mogu i te kako pokrenut Đuru.
Sam kraj videa govori koliko nas ima 50%.
Nekako mi je Kekez preoptimistican u izjavama?!
Polako se stvari rasvjetljavaju. I drzavi je sasvim jasno da Česi mogu i te kako pokrenut Đuru.
Sam kraj videa govori koliko nas ima 50%.
Ovdje se za živo čudo trguje većim iznosima od Magme, pa svi su pokazatelji ispod površine i molio bih prosvjetljenje...Što Vi zapravo kupujete???
Buducnost, kao na vecini dionica na ZSE.
neki stalno kupuju
DDJH KRIJAN TOMISLAV 1,200 0.01% 53,890
https://www.google.com/url?sa=t&sourc…d=1620418363032
Ne vjerujem da kupuje na slijepo.