ja uletio malo..nekih 70 tisuca kunica..samo spekulativni trejd
Kako je lijepo znati da sam Vama prodao. Prosjek mi je bio 33kn.
I sad u Igija uci.
ja uletio malo..nekih 70 tisuca kunica..samo spekulativni trejd
Kako je lijepo znati da sam Vama prodao. Prosjek mi je bio 33kn.
I sad u Igija uci.
Ima li netko kompetentan da stavi na papir NAV?
Naravno uzeti u obzir i rast cijene brodova starih 5 i 10g. Pa da vidimo gdje je Atpl.
Na mojedionice stoji podatak BVPS 387kn, a mislim da bi trebao biti puno veci od toga. Isto vrijedi i za ostale brodare. NAV je porastao barem 30% radi rasta cijene brodova.
Jesi se natrpao Atlantske. 🤗
Kad uhvatis vremena azuriraj tablicu, pa cu ti reci jesi li fulao. 😎
Koliko ocekujes 2Q u plusu?
Zanimljiv detalj iz Gredelja. "Izglasavanje stečajnog plana svakako je olakšala nedavna transakcija u kojoj je više banaka prodalo svoja potraživanja od 389 milijuna češkoj tvrtki LB Investment. I predstavnik LB Investmenta jučer je podržao stečajni plan"
Tko trenutno drži dug DDJH?
Drzava
Sto mislis da li je ovaj drugi Čeh Petrovic br. 3 utrosio milju kuna da bi mu dionice isle u spajanje?!
Ta industrijska rjesenja samo im je opterecenje. I netko ih blokirao radi par tisuca kuna. To moze sam nasa Hrvatska.
@Neo
Nemoj prestat pisat, i meni bi pogotovo nedostajao.
Ali daj nemoj vise spominjati Dlkv.
Znam da ces opet kupovati Igu, sad ce i napokon na ovim i razinama biti prometa.
I meni je sad interesantan.
A sto se tice zastite malih dionicara, uskoro ide novi zakon, vec je prosao skoro cijelu proceduru.
Nece Rus nikog kraj sebe,zapamtite.
Rus je vecinski vlasnik, nisu vlasnici fondovi,...
Opet ponavljate slucaj Dlkv, nije isto i nece biti isto. A kako ce bit vidjet cemo.
Sad je netko prosuo 1700kom po 110kn,a netko te iste kupio, sad ste nanjusili krv i raspisali. Samo pisite zato i postoji ovaj forum.
https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…b3cc195e2c.docx
Ali ti frend radi na ZSE?
Srecom po vecini ovdje da je Dlkv zavrsio kako je zavrsio, te sad imamo poštapalicu "zavrsit ce kao Dlkv".
Koristi se u vecini slucajeva, jer nije potrebno argumentirati samo izreci "...".
Za par dana cemo vidjeti TKO se ukrcao, i imali interesa jos kupovati.
Zašto cijena ovoliko pada unazad 10 dana?
Zbog nelikvidnosti.
Kolegice iako smo konstantno u sukobu interesa, moram priznati da ste itekako u pravu.
Svi nesto pisu pada ova dionica pada ona dionica, a likvidnost nula. Ali ce se popraviti dolaskom financijskih izvjestaj za 2Q.
https://www.tportal.hr/biznis/clanak/…a-foto-20210710
Jeli ovo svjetlo na kraj tunela?!
Ocekujem da ce narast ovaj tjedan ili do samog izvjesca do 20%. I to ce vrlo brzo gurnut Jdpl iza izvjesca jos gore.
https://www.seebiz.eu/trzista/ovo-su…droplova/260967
Sistematizacija vec procitanog na ovom forumu za nove ulagace. Zanimljivo je povlacenje po pitanju dokapitalizacije, malo cemo pricekati izgleda nece se srljati.
Iz aviona se vidi da novinar piše iz glave, da nema nikakvih saznanja. Mora nesto napisat, jer je dionica narasla zadnjih dana.
Prva rečenica je 😁😄 "pocetak ljeta donio uzlet dionice...".
Dakle od ponedjeljka startamo sa 50 kn. Pa nije losa startna pozicija... onda opet natezanje malo gore malo dolje? Mozda samo gore🤔 cekamo grafove i izvjesce
Ja sam ugodno iznenađen. Nisam iskreno ocekivao ovoliki rast, a jos vise ovoliku potraznju. Bid je pun.
Ne znam da li smo na istoj valnih duljini.
Ja govorim o radnicima, a ne o malim dionicarima.
Ja bi se prije mjesec dana zadovoljio sa danasnjom prodajnom cijenom. Ali danas ne izlazim sigurno prije 60-70kn.
Mislim kolega da si se prije zadovoljio sa cijenom, nego li shvatio da je tek sada pocela prava kupnja.