Ovo nalozi od 1000kom na bidu pred kraj trgovanja su ucestalo. Prije neki dan im je jedan prosao, nadaju se da ce ponovno. 😎
Posts by diokidina
-
-
Zanimljivo je da JDPL sada pada vjerojatno zbog pada ATPL, a izvjesce ovdje jos nismo vidjeli.
Naravno.
-
Moglo bi izvjesce izaci pred kraj samog trgovanja,ako ne malo iza toga.
Da imam casha pobrstio bih ask,iako sam usao dosta, dosta nize.
-
https://epodravina.hr/podravka-rastu…otovo-40-posto/ još ako uzme mlinara, sumnjam da će bit na ovim razinama...
Osim ako Mlinar (Mid Europa) ne preuzme njih
Nesto sto vrijedi max 1mild kn, ce preuzeti Podravku?!🤦♂️
Sjedni 1.
-
Nema straha. Ovdje ce krenut kad se najmanje nadas, kao zadnji put.
Tiho, tiho,... pa lagani vjetric, iza nevera.
-
Nece biti izvjesce u utorak, vec najvjerovatnije sutra iza 16h,a ponedjeljak je praznik.
Nadam se da sam sad bio malo jasniji.
-
Ovo danas je ludnica, pa nema loseg izvjestaja.... Nestrpljivo cekamo jdpl za nastavak slavlja...
Mislim da ce se ovdje slavlje prolongirati do utorka.
-
Panicarili ste bez veze,jer niste imali vjeru,a sutra vam dionica ide prema 600. 50 miliončića, a tek kakav ce bit 4Q.
Dobit 47m.
8 brodova na kratkoročnom najmu, 4 dugoročno
Neloše.
Odakle vam informacija? Ja ne vidim da je izvjestaj objavljen??
https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/ATPL/FI-ATPL-3f8c213d19097904019d60c5b40e48ea.xlsx
-
Bit ce dobro izvjesce.
-
mitkko bi li nam odma objavio Q3 rezultate po mogućnosti precizno kao za Q2 da ne čekamo tetu sa zapadne obale?
Veliki, veliki plusić. 😎
-
Pojedinci su imali šanse ovih dana, te se nadam da jos imaju vremena do izvjesca kupiti po asku. Do 80kn(smatram super povoljno) ima par tis kom.
Nakon izvjesca sam gotovo siguran da idemo jos 20-30%.
Kako smatram da ce ovdje rasti tako ce i rasti na Atpl i Ulpl.
Gdje ce vise potegnuti vidjet cemo.
-
https://www.seebiz.eu/trzista/danski…rijevoza/266891
Rekao bi Richard da, da,....
Pa jasno da ce zagusenje luka jos trajati.
I da ce vozarine jos dugo, dugo,... visoko ostati.
-
Danski špediterski div očekuje dugotrajne probleme na tržištu prijevozaKOPENHAGEN - Kaos na tržištu zračnog i pomorskog prijevoza robe trajat će jošwww.seebiz.eu
Rekao bi Richard da, da,....
-
Jadroplov je prije par mjeseci sa splitskim elektrotehnickim fakultetom(FESB) potpisao sporazum o projektima električnih putničkih brodova.
-
Ja ocekujem burnije trgovanje nakon izvjesca.
-
Cekaj kolegice da izvjesce izađe, a ne bum se cudio da prije sa Mlinarom dođe kakva vijest. Iz drugog puta bi mogli. Mlinar bi im vele znacio, naročito za Žito.
-
Ovaj Sedlar i dalje punu svoj portfelj.
-
Jos kad izađe izvjesce pa šišnemo do stoje.
A kad stari Pavlovic naruci koji tankeric i bulkic. Mudar je posve ovaj stari Pavlovic.
-
Voditelj poslova u proizvodnji (m/ž)- prima i proučava tehničku dokumentaciju - nadzire i kontrolira izvršenje radova - nadzire pravilno korištenje sredstava za rad - predaje gotove sklopove…www.moj-posao.net
Traze direktora za održavanje i investicije.
-
Dobro su nabildali bid, mislili su da ce se netko na kraju trgovanja iskrcat.