Produljen rok za dostavu ponuda. Radi "formalnih" razloga.
hehe ... to su tek sad skužili. Biće da netko od fondova ipak želi učestvovati
Produljen rok za dostavu ponuda. Radi "formalnih" razloga.
hehe ... to su tek sad skužili. Biće da netko od fondova ipak želi učestvovati
Zbog čega je tromjesečni prosjek uopće bitan?
ako se ne varam, kod preuzimanja, ako cijena prodaje većinskog paketa bude manja od prosjeka
Kolega Tovarish neznam kako Vi čitate što je napisano i dali preskačete rečenice , ali poruka je da se danas ponude ne daju u papirantom obliku..i to je to.
u pozivu na natječaj lijepo piše da ponude treba poslati i preporučenom poštom
Da ove točkice na kraju kao da govore ima ih još osim dvije navedene. Iskreno neznam jeli ovo clanak na osnovu neke info ili tek tako da se nešto napiše.
Što se tiče objave koliko je zainteresiranih i po kojoj cijeni, pa ako to nije cjnovno osjetljiva info neznam sta je? Trenutno sigurno bar 20ak ljudi je vidjelo ponude, dakle imaju službeni insajderski info. Nje mi jasno kako je moguce da se ništa po tom pitanju službeno ne očituje.
Ponude su dobili odvjetnički uredi koje je HT angažirao za proces prodaje. Vjerovatno još niti u HT-u ne znaju za sadržaj ponuda, a možda čak niti za broj. Od odvjetničkih ureda ne cure informacije tako lagano. Pogotovo iz odvjetničkih ureda zaduženih za trgovačko pravo. Inače bi takvi odvjetnički uredi drugi dan mogli staviti ključ u bravu jer nitko s njima ne bi želio više poslovati.
ma da ... moš mislit što HT ne zna za ponude. Ponude su već i prije vjerojatno došle meilom tako da je HT sigurno upoznat sa sadržajem. Kad kažem HT mislim na uzak skup ljudi koji to moraju znati
Transparentno ne znači da mali dioničari moraju odmah saznati sve detalje. Transparentno u ovom kontekstu znači da HT, ZABA, AZTN, ponuđači i OPTIMA moraju biti pravovremeno informirani o svim relevantnim elementima. Cilj prodaje nisu naše dionice nego paket HTa i ZABAe. To što špekuliramo to je naš problem. Prodaja s gubitkom s ciljem jeftinijeg dokupa je manipulacija isto kao i dizanje cijene s 2kn na 8. To je teško dokazivo. Nitko se nije bunio i prizivao HANFAu dok je cijena rasla.
Danas članak u Večernjem mislim, ništa posebno, ne navodi se ništa novo, osim što se kao neslužbeno pominje interes A1 i UG. Možda nabadaju kao i svi mi, a možda njihovo "neslužbeno" ipak ima neku težinu
Možda je i dobro da još ne komentiraju !? Da nije došla niti jedna ponuda onda bi mogli reći da nema ništa. Ali ovako to možda znači da je došla barem jedna, pa dok rasprave to sa Zabom, dok odluče koje će dijelove ponude objaviti ... bla, bla, bla, truć truć truć
Pitam se samo koliko ovo moze jos prema dolje?
imaš jedan lijepi gap tamo na 3,26
HT je rekao da ne može komentirati upite na temu ponuda
Ponude trebaju sadržavati cijenu
4. Cijenu po dionici koju Ponuđač nudi za stjecanje Dionica HT-a i ZABA-e, uključujući
kalkulaciju vezano za Vrijednost poduzeća u odnosu na Vrijednost vlasničkog kapitala
(engl. “Enterprise Value to Equity Value bridge”).