ove USA futurese više nema nikakvog smisla pratiti. jučer -2-2,5%, a trgovina završi 0,6-1,2% u plusu, a europa u laganom minusu.
Posts by tollway
-
-
ma nije moguće! onda si vjerovatno u karinu donjem!
Odmah kupiti nekretninu koja je debelo pala, takva u zaleđa sadašnjem svijetu smrtonosnih epidemija i zombija koje privlači miris germe, brašna i WC papira postati će skupocijeni izolirani resorti do kojih će voziti direktne izolirane linije vlakova iz Češke!
ironija, sarkazam... možda nisi niti svjestan koliko si blizu istine. neki već to i rade, i na zombijima će zarađivati, dok će drugi još dugi niz godina plakati i zbrajati gubitke na zse.
-
kakve su bile posljednje transakcije? zna li netko?
-
izgleda da ameri nastavljaju po starom nakon jučerašnjeg predaha! svi debelo u zelenom!
-
ne sekiraj se, nisu samo oni problematični. svi hoteli će biti poluprazni. a od ovih 110 000 ulazaka u rh mora da je barem 15% završilo na viru! rođo veli da je pun 100%!
-
pa kaj nam se desilo omiljenoj sapunjari???!!! umjesto min predviđanih 30 milja plusa, oni nalupaju toliki minus!!?? a svi nasapunani forumaši mukom zamukoše i nestadoše! bez ikakvog komentara skoro mjesec dana. vrlo vrlo zanimljivo.
-
ma nije moguće! onda si vjerovatno u karinu donjem!
-
Abc1 je falši drukerski profil.
meni djeluje da bi on svoje prodao, ne smije ni do Osijeka otići, a da ih drži u portfelju, toliko je sigurna za držati

ili se drži one da je većina na burzi najčešće u krivu
-
znaci firma nauče 40 milja gubitka u q1 , sa tendencijom jos goreg rezultata u q2 , i po vama ide to prvo na 240 pa onda 400 i jače?
Ko vam nabavlja brlju, i ja bi malo ?
to su sigurno izet i điđimilović sajakom maksuzijom! budi oprezan!
-
nažalost, tih 0% izgleda odlično u situaciji dok gotovo svi očekuju/očekujemo pad dioničkih tržišta. samo je pitanje kada i da li će se to i dogoditi uskoro.
-
vidi da nitko ne spominje admiral markets. kakva su iskustva? moj pajdo je nešto čeprkao na forexu i nafti, veli da su ok. vidim da u ponudi imaju i masu dionica ETF i CDF. moram ga priupitati.
-
-
ima i masu regionalnih manjih slabo poznatih tipa metts, sloga, kitro, lonja.... i unutar ntl i unutar ultra grupe. zašto oni ne bi bili interesantni?
-
-
meni izgleda da orban šalje svoje poklisare u osvajanje svugdje gdje ima barem nekoliko mađara!
-
vjerovatno bi se previše umorili od silnog posla, a i dvaput je dvaput! bravo za uhljebistan!
-
budfox
ne brini ti za mene, u dvadeset godina upoznao sam močvaru jako dobro, čak bolje i od zagora te-neja i pripitomio zloćeste krokodile pa su postali jako spori! zato je naša močvara najbolja burza i u ovih 10 g koje spominješ itekako se dalo lijepo zaraditi jer ne možeš niti uraniti niti zakasniti. uvijek imaš barem nekoliko dana lufta!
-
-
teško kolega, jako teško. iako i sam već neko vrijeme razmišljam o kupnji novog vozila (i prije pojave corone), mislim da će kupnja pričekati. naravno, ako krenu neka dobra sniženja (mada su već počela, doduše sramežljivo) zašto ne iskoristiti. prije ću otići na neki malo duži kvalitetniji odmor na neki naš otok. mislim da će velika većina radije na dobar odmor nakon svega ovog s.anja, pogotovo građani, nego kupovati auto, renovirati stan.. i sl što nije nužno neophodno.
-
napisao si da je pala sa 480 na 130 zbog pada bdi USLIJED korona krize.... što nije točno jer je do potopa zbog korone već bila oko 300 kn.
to što je pala duplo više od drugih....
a ostali spomenuti.... na temi adpl sam upravo napisao svoje mišljenje o autoindustriji općenito, što važi i za adpl. možda to još izgleda nerealno i čudno, ali mislim da bi hoteljeri uz sve silne potpore i sad već najavljivanu nekakvu sezonu mogli biti na nekakvoj nuli nakon q3. prvenstveno oni koji imaju puno kampova i app naselja.