1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. tollway

Posts by tollway

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• tollway
    • July 23, 2020 at 3:29 PM
    Quote from Headhunter

Obzirom da se zbog korone očekivao globalni potop ovo izvješće je van svih očekivanja, naravno u pozitivnom smislu.

da, sad je van očekivanja!! a donedavno se pričalo da će izvješće biti jako dobro, odlično čak jer su ljudi bili doma više telefonirali i visili na računalima i buljili u tv. malo realnosti molim.

autor

sa kojom to kompanijom je optima usporediva?

• OPTE prodaja - kladionica

• tollway
    • July 23, 2020 at 2:37 PM

bolje nam je uopče ne čitati optimina izvješća. svako daljnje sve jadnije. trebali su je prodati prošle godine, svima bi nam bilo bolje. i već bi zaboravili na nju. a ne ovo mrcvarenje.

• Birtija

• tollway
    • July 23, 2020 at 12:33 PM

znam ja to jako dobro. da li se vi sječate guruove popularnosti na svim mogućim forumima i sljedbeništva prije desetak godina? tada je bio bog na eclectici i na burzi! pa vidi gdje je sve zapeo!

• tollway
    • July 23, 2020 at 12:27 PM

u nedostatku bilo kakvih info, sada se smišljaju teorije zavjere kontra HT!!?? imaju 90x više prihoda od nego u optiminih 17,8% vlasništa, bilo tko da bude kupac morati će koristiti HT-ove vodove još podosta vremena, a i upravljačka struktura neće se promijeniti preko noći. ja tu ne vidim neki problem. po meni je puno veći mogući problem zaba i ona bi prije štopala prodaju ako je cijena za njih nepovoljna. ipak su oni glavni as u ovoj priči. stariji forumaši sjetiti će se slučaja istraturist i sve parade koje su se tamo događale.

• Birtija

• tollway
    • July 23, 2020 at 12:12 PM

da, to je najbitnije od svega! KK!? i guru je ulazio u ptkm po 250, u đuricu 125, u varteks po 50..... nekome na ćelu piše da je nepogrešivi?

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• tollway
    • July 21, 2020 at 9:48 PM

havi pitaš što s lovom? od nekretnina imam kuću u kojoj živim, jednu za adaptaciju sa imanjem koje zadovoljava potrebe familije za voćem i povrćem uključujući rakiju i vino i stan od 2007 u kojem več 11 g imam iste stanare. cijene nekretnina od početka g ozbiljno padaju (pravi pad tek očekujem), a o automobilima da ne govorimo. financijski (uključujući ovaj pad na zse) bolje prolazim da kupim nešto sada ili u jeku krize koju svi očekuju nego li početkom godine. razmišljam o stanu u rijeci ili app negdje na sj jadranu. najbolja inv po meni sada je poljoprivredno zemljište. čhv (3,6 m2) kvalitetnije solidne zemlje ima već po 3-4 eura, a m2 kamena na jadranu stoji min 50, 100 i više. mislim da će jesti ljudi uvijek morati. ali tu postoje ogromni problemi oko imovinsko pravnih odnosa. sakupljati i raščiščavati manje čestice u nešto ozbiljnjije površine iziskuje mnogo troškova i vremena. nešto veće je gotovo nemoguće kupiti jer ih niti nema čistih papira.

sa ovim da treba lupiti u 2-3 papira veću lovu kada ih prepoznaš, a ne mrviti u nekakav siguran portfelj je potpuno točno. i uvijek imati barem 70-80 kila slobodnih i spremnih za neku iznenadnu priliku ili kakav burek. nažalost, investiranje kakvo bi trebalo biti više ne postoji na zse, odlične divke prošlih g presahnule. tako da....

eto, negdje u tom pravcu je moje razmišljanje.

• tollway
    • July 21, 2020 at 4:14 PM

kolega havi

zar niste krajem prošle g napisali da ste gotovo sve rasprodali? po pisanju sada mi ne izgleda tako. ili vrag nije dao mira?

• tollway
    • July 21, 2020 at 3:48 PM

najbolji su mi ovi plačimačci koji već barem g dana lupaju drvljem i kamenjem po zse, a dnevno osam sati bulje u monitor i pišu dvadesetak postova na forumu.

probao sam prije nekih desetak g igrati i na eu burzama, ali sam brzo odustao. iziskuje puno vremena i moraš biti all in. zse je za mene najbolja burza! zašto? jer uvijek imaš barem dva-tri dana vremena za reakciju nakon bilo dobrih bilo loših vijesti. i da, itekako se lijepo dalo zaraditi u ovih desetak g bez dnevnog buljenja u ekran, čak i pasivnim praćenjem. nažalost, istina je da nakon svega lošeg corona zabija posljednji čavao u lijes.

• Što smo danas tržili

• tollway
    • June 28, 2020 at 7:09 PM

slažem se sa darac 11 da je vrhunac straha bio u ožujku sa onim svime što si nabrojio te zabranom kretanja izvan mjesta prebivanja i uvođenjem propusnica. po meni je tada i dosegnuto dno. što očekivati? oscilacije +-desetak posto. svi strahujemo od amera i propada njihovih indeksa slijedom rekordnog broja nezaposlenih i očekivanih loših rezultata. mislim da se to neće dogoditi jer se strahovit novac upumpava u sistem i krah se jednostavno ne smije dogoditi. barem ne do predsjedničkih izbora.

• Best buy

• tollway
    • June 22, 2020 at 4:11 PM

očekivati ekonomsku krizu, i razmišljati i govoriti da su neki sektori sigurna ulaganja je čisti promašaj. u tom slučaju, sve će padati. ako je par postotaka +/- nekome sigurno... onda ok. vidi posljednji propad sredinom ožujka.

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• tollway
    • June 19, 2020 at 10:18 AM

samo mokri snovi, kolega!

• tollway
    • June 19, 2020 at 10:15 AM

hoćeš reči da treba raspaliti po asku!!?? čemu, kad konstantno kaplje po bidu. osim ako se nekome jako žuri.

• tollway
    • June 18, 2020 at 9:34 PM

naravno da ne valje kad nekima all in opte vlakovi prolaze! ingra, dalekovod, atlantska.....

• CORONA virus

• tollway
    • June 18, 2020 at 9:29 PM

poslije dubrovnika svakako posjetiti korčulu i mljet! pre..pre...pre...

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• tollway
    • June 18, 2020 at 9:24 PM

josef

bojim se da je to tek početak!

• Best sell

• tollway
    • June 17, 2020 at 9:31 PM

dobro veli naim. tema je best sell!!

• tollway
    • June 17, 2020 at 4:10 PM
    Quote from sasab

Danas se zaledilo trgovanje. Nema povuci - potegni..

Bas bi volio da ubrzo izade vijest o preuzimanju, da nas isplate, da uzivamo u lijetu pa da se spremimo za shoping u listopadu 8)8)

nisi napisao koje godine. ove bojim se da to nećemo dočekati. ne mogu proceduralne stvari ići kako bi mi htjeli. u najboljem expres slučaju... prosinac.

• tollway
    • June 16, 2020 at 12:14 PM

nitko ne komentira? 160 000 kn v cugu po bidu!

• INA (INA-INDUSTRIJA NAFTE d.d.)

• tollway
    • June 16, 2020 at 11:56 AM

danas u dobro jutro hrvatska gostovao davor štern. jednostavno je rekao da sada vraćati inu nema nikakvog ek smisla.

• Što smo danas tržili

• tollway
    • June 16, 2020 at 11:48 AM

najnovija igračka na tržištu! u vrijeme zatišja maheri uvijek nađu novu metu! sada s ingre na dalekovod. ukrcajmo se dok vlakić još sramežljivo vozi.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt