1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. tollway

Posts by tollway

• KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

• tollway
    • February 22, 2024 at 9:59 AM
    Quote from StatusQuo

Lakse se dise na prvu meni bolje od ocekivanog dobit 4Q skoro kao prva 3 kvartala

čemu sad to lakše se diše!!?? pa niste valjda očekivali loše izvješće?

• ADRS (Adris grupa d.d.)

• tollway
    • February 22, 2024 at 9:46 AM

nemoj se truditi, nema smisla. jer nigdje nećeš ništa niti naći. adris nema kalendar, objavljuju dok im dođe.

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• tollway
    • February 21, 2024 at 9:26 PM
    Quote from dr.tom

Zadnji kvartali iz nekog razloga nose manju dobit i jedini su negativni u zadnjih 5-6 godina. Od zadnjih 5 promatranih, čak 3 su negativna.

Gledajući 4Q22, glavni razlog za neto gubitak nisu prihodi, nego operativni troškovi uz posebno visoke administrativne troškove i vrijednosna usklađenja.

pridodajte tome još kojekakve rezervacije, otpise, amortizaciju i ostale stvari.... zato q4 bude gotovo uvijek najslabiji kvartal.

• ERNT (ERICSSON NIKOLA TESLA d.d.)

• tollway
    • February 21, 2024 at 7:18 PM

sjedi 5 kolega! i sam se često to zapitam ne samo vezano za ovaj papir. taj pojam dugoročnosti mi sve brže gubi sam svoj smisao i definiciju.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• tollway
    • February 16, 2024 at 6:45 PM

sve 5! uskoro ćemo bit (nadam se) pametniji.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• tollway
    • February 16, 2024 at 2:56 PM

bojim se da ste prepreoptimistični kolega. a pogotovo visina ebitda marže! meni to prema posljednjim izvještajima izgleda kao SF!!

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• tollway
    • February 16, 2024 at 11:16 AM

uzalud... ne samo ovdje... kao i na masu drugih dionica.... čim bude nekog "prosipanja" po bidu, ovaj se odmah popuni često i više nego što je bio. tržište kao da nagrađuje prodavatelje.

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• tollway
    • February 16, 2024 at 11:12 AM
    Quote from Parica

Cijena, prometi te velicina i broj kupovnih naloga su katastrofa u ovih par dana nakon ponude...ovakvom stanju se nije nadao ni najveci pesimist...moguce da ce isplata u JP popravit stvar, ali ovo je uzas za imatelje, mrtva dionica...

nažalost, ovome se malotko nadao. a vrlo lako moguće da će takova situacija i potrajati.

svako malo se neka dionica iz kojekakvog razloga umrtvi ili nestane sa burze, a i vlada i sama zb se svojski trude da se tržište kapitala oživi!!!! svaki daljnji komentar mislim da je suvišan.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• tollway
    • February 16, 2024 at 10:54 AM

gdje to vidiš? ja to vidim na 0,05!

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• tollway
    • February 16, 2024 at 10:50 AM

sve je to lijepo i dugoročno super! ali treba znati da to iziskuje poprilične troškove, troškove i opet troškove. a rezultat dolazi kasnije. nije to nikaj novoga, godinama im je npm na razini običnih retailera! a ne industrijskog proizvođača. valjda će i to doći na svoje. jednom... ove godine bojim se da još neće.

moguće da zbog tih stalnih visokih troškova cijena upravo tu gdje jest. prilika?

• JDKM (Jadrankamen d.d.)

• tollway
    • February 14, 2024 at 2:57 PM

priču o jdkm nisam pratio. osim da su u stečaju i to već duže vrijeme. ako je bio kakav preustroj dionice su brisane ili svedene na marginalnu vrijednost. ali sigurno znam da su dioničari baš posljednji u isplatnom redu (dobro ste pročitali... dakle svi, ama baš svi su ispred njih!!) i da na kraju nikad ne dobiju ništa. kad dođe do njih nema više niti kosti koliko je oglodana.

• Porez na kapitalnu dobit

• tollway
    • February 14, 2024 at 12:08 PM

točno. bez obzira koliko ste promjene "papira" imali. info iz prve ruke od prijatelja. doduše, taj razgovor smo vodili lani, ali mislim da se ništa nije mijenjalo.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• tollway
    • February 14, 2024 at 10:04 AM

pa je bilo tak neobičnoga u sad-u? ja ne vidim ništa posebno.

• Aktualno (vijesti)

• tollway
    • February 14, 2024 at 9:02 AM

to i meni upalo u oko... frajer u trgovini kupuje naramak drva i nosi ga doma. koliko mu može to potrajati? do sutra?

• SNBA (Slatinska Banka d.d.)

• tollway
    • February 13, 2024 at 6:47 PM

poznata stvar kolega. zato sam i napisao da smo sve bliže. q4 i godišnje budu izbacili nove brojke na kojima ću znati koji mi target. za sada smo još daleko.

• tollway
    • February 13, 2024 at 2:38 PM

košarica je dovoljno puna! ako se u maju rascvjetaju, spreman sam prodati za dobru cijenu.

btw... kako se onaj od jučer sada pomaknuo na 18 eura, sve smo bliže!

• Porez na kapitalnu dobit

• tollway
    • February 13, 2024 at 8:49 AM

zato što je plača isplaćena za rad u 2023. godini, iako je isplačena ove godine. ista priča i sa kapitalnom dobiti. plača se završno sa 31.12.2023. dakle, u godini koja je završila. isto kao što je i vaš rad završio u prošloj godini. a promjena stopa ide sa 01.01.2024.

• tollway
    • February 12, 2024 at 3:28 PM

sada samo pratim i čekam razvoj situacije. dugo vremena čučao na bidu i skupljao otpadke. posljednji upali lani u svibnju.

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• tollway
    • February 12, 2024 at 3:05 PM

po tome bi onda ispalo da tnpl ima cca 65% vlasništva....

• tollway
    • February 12, 2024 at 2:13 PM

kojeg li smisla ima stavljati strašilo 20% iznad sadašnje cijene? jest da je samo 355 komada do njega, ali ipak...

1. Privacy Policy
  2. Kontakt