Taj tko je dao po 6,5 kn nije normalan.
nemojte biti tako sigurni! vladajučem dvojcu malo fali do 95%, a svi znamo što to znači. dobro proučite razvoj događaja u vabi-bpba.
Taj tko je dao po 6,5 kn nije normalan.
nemojte biti tako sigurni! vladajučem dvojcu malo fali do 95%, a svi znamo što to znači. dobro proučite razvoj događaja u vabi-bpba.
ne vjerujem da niti jedna hotelska kuća može godinu završiti u plusu. osim turisthotela koji i nije neki hotelijer.
Best Buy.
- ovaj put bi za najbolju kupnju predložila jednu čudnu dionicu još čudnijeg imena Apple.
- tu će se krajem mjeseca desiti nešto što se naziva split (nema veze s Hajdukom), dionicu će podijeliti tako da će od jedne napraviti 4.
- kad se takve stvari naprave uobičajeno ide rast cijene, ja očekujem cca 4%.
- ali što će vama jedno zaostalo preduzeće koje se bavi jabukama kada vi na tržištu imate jednog tehnološkog diva DDJH koji raste samo do podne 40%.
bravo ivana
i forest gump je iz neznanja kupovao nekakve "zagrižene" polovične jabuke i nakon nekoliko godina postao multimilijunaš! na dobrom ste putu!
Djuro prosli tjedan i danas su neusporedive firme, danas je to jedna moderna firma, financijski stabilna u koju smo spremni uloziti milijune.
očigledno je tako, a i sindikat sve jači i jači!
verdi
samo kaj na pukla još jednom na dolje prije očekivanog!
đuro izgleda odradio svoje, sindikat broji novce!
ali ti puno premala zelena strelica prema gore!
ovakav rally već odavno nije viđen!! a tek je prošlo 25 min!
na dnevniku nova tv podatak da je ulaz 250 000, a izlaz 275 000.
kolega mikromakrto
ako niste primjetili, govorimo o trenutnim mjerama i utjecajima, dakle SADA, a ne za 2-3 godine. tko je rekao da će ju corona uništiti!!?? i sam sam radio 5-6 g u njemačkoj i poznajem dobro mentalitet. neće švabo kupovati auto, a nije siguran da će i za dva mjeseca ići na posao.
a kaj se BRICA tiče, to je točno. samo morate razmišljati da će to biti u razdoblju 3-5 godina. a do onda......tko zna. vremena se sve dalje sve brže mijenjaju. tko živ, tko mrtav.
neznam kolega, da će vlade i dalje biti jako izdašne sa subvencijama. ako su to i u mogučnosti. nadajmo se da imaju rješenja.
znanac radi u njemačkoj veli da za sada nije nešto za kupnju novog vozila. max 2500 eura ovisno o niz faktora.
Moj problem s VIRO nije samo oporavak secera nego sto ja njihove izvjestaje vise ne razumijem...nemam pojma ni priblizno koliko vrijede...sve su rasknjizili i zalihe i dugove i imovinu...ne razumijem zasto se to sve ne konsolidira u izvjestaju ako u HIŠ-u imaju +50% vlasnistva...
Pa evo koristim priliku i molim kolege ako znaju da mi objasne...
ako sam ja dobro shvatio iz godišnjeg... najjednostavmije seljački rečeno, viro u konsolidiranom godišnjem prikazuje 60%-tne brojke HIŠ-a.
u RDG H1 su brojke smiješne obzirom na lanjske. pretpostavljam da se samo odnose na alkohol i brašno. tako da do kons godišnjeg mozemo samo nagađati. po meni, tlo vrlo plodmo i bogato za kojekakve manipulacije brojevima.
ako netko ima volje i zanima ga neka proba pretražiti FI za HIŠ na fininom servisu ili u sudskom registru.
a tko će upumpavat para koliko treba? kao što velite
PBZ ili HPB
Plaćam pivu, jedan dalje...
O jbt, na HPB sam zaboravio! Meni OTP bila na pameti... Znaci imas 33% sanse pogodit iz prve...
Uglavnom, banka je iz Zagreba...
Ti dalje sad dedukcijom skuzi o kojoj pricam...
RBA??
evo mog razmišljanja: corona je donekle popustila, vrhunac je sezone i svi (ili velika većina) koji su mogli ili su planirali su trenutno na našem jadranu. zato su svima, pa i meni, ove brojke o dolascima i noćenjima unatrag mjesec dana, u najmanju ruku iznenađujuće. dobre brojke možemo očekivati još 10-15 dana bez obzira na crne, crvene ili zelene liste. a onda početkom rujna mislim da slijedi pražnjenje jadrana. nešto dolazaka starijih generacija i nešto malo domaćih, i to je to. a o potrošnji ne bih govorio, bojim se da je vrlo mršava.
e bome kolega, svaka ti dala!![]()
netko je lijepo složio cifru zelenila na zatvaranju! nice!
slažem se kolega, ali kaj misliš koliko je onih koji je drže od 1,70, dobro neka bude 2,00 kn do danas a da nisu prodavali a niti dokupljivali.
jako jako malo. prije bih rekao nitko. tako da treba promijeniti naočale.
nikad nikoga nisam, a niti planiram staviti na ignore. a niti je to poanta.
napisalo se na ovoj temi romana u neznam koliko tomova lani od proljeća i polaska vlaka od 1,70 nadalje. svaki datum i dodađaj, pogotovo od raspisivanja natječaja naovamo do kulminacije sa AZTN-om. i raspravljalo se isto tako i na lijep i na manje lijep način. poanta je u tome što je cijeli proces same prodaje (od naloga AZTN o dozvoljenoj koncentraciji) jasno objašnjen sa svim važnim datumima. a to su svi (izuzev nekolicine objektivnih i realnih) gledali ružičastim naočalama i tumačili na način kako je kome odgovaralo. sve je bilo OK dok je cijena pratila rast cijene. eh, sad kad se dogodio neočekivan slučaj i drastičan pad cijene, svi drugi su nam krivi. i tražimo krivce i slažemo kojekakve kombinacije tražeči izlaz iz situacije samo kako nebi stradao naš ego. o tome sam mislio i to je poanta.
a ostalo će vrijeme pokazati.
kolega
gdje sam napisao da ih i više čitam? čitao sam ih cijeli vikend i meni je sve apsolutno kristalno jasno. sada čim vidim u postu AZTN i HT preskačem ga.
a to što netko nosi ružičaste naočale i ne želi se pogledati u ogledalo.....i reči i priznati... ja sa time nemam problema.
u stvari, da li se to meni čini ili je jako mali korak od entuzijazma i bahatosti do nervoze i očaja!?
pa kako više niste dosadili sami sebi!!!??? mlačenje prazne slame i kad bi bilo da bi bilo.
kaj nije jasno? tko je kriv? NITKO, već mi sami svako sebi! samo treba spustiti ponos, pognuti glavi i imati hrabrosti to reči!