1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. tollway

Posts by tollway

• CORONA virus

• tollway
    • August 11, 2020 at 3:55 PM

stalno se spominje u svakom kontekstu to svemuguće cjepivo! da li biste vi primili to cjepivo stvoreno na bezbroj pretpostavki sa nepoznatim nuspojavama i bez kliničkog pravog testiranja?? ja ne bih, hvala.

znate li koliko traje razvoj bilo kakvog cjepiva i njegovo ispitivanje prije puštanja na tržište? opet će netko pobrati masnu paru, a još više će ljudi trebati medicinsku pomoć zbog mogućih posljedica.

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• tollway
    • August 11, 2020 at 2:47 PM

malo mi za sriću tribaaaaaaa....

to je bilo sve, sve sve.... sve od nje...

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• tollway
    • August 11, 2020 at 9:38 AM

gotova akcija na opte. ponestalo municije sa obje strane. ili samo zatišje pred buru?

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• tollway
    • August 11, 2020 at 7:57 AM

točno! ako se ne varam, bazirano na rezultatima za 2019. a od onda se štošta promijenilo. vjerujem da i to ima svoju težinu u novonastaloj situaciji.

• tollway
    • August 10, 2020 at 4:28 PM

a zakaj se nebi nastavil? to nikad nitko nije objavio!

• tollway
    • August 10, 2020 at 3:10 PM

pemar calypso

bravo kolege! dakle ima još realnih,razumnih i staloženih forumaša. želje su najčešće samo želje, realnost je malo drukčija. točno je da je AZTN prvu objavu nespretno priopčio. da je to napravio na razumljiviji način da inv banka preuzima prodaju, kaj bi se desilo. isto što se i dogodilo samo ne u petak, nego u utorak. i opet ne bi bilo dobro zašto je objava išla dan uoči praznika.

• OPTE prodaja - kladionica

• tollway
    • August 10, 2020 at 3:01 PM

osobno sam danas ovdje očekivao veći vatromet. ovo trgovanje u relativno uskom rasponu mi pomalo neobično. a promet vrlo dobrih milju i pol. kaj je sad, stablo otreseno?

• tollway
    • August 10, 2020 at 10:42 AM

kako god, nakon svega ovog događanja na optimi unatrag godinu dana, potrebna je samo jedna stvar: STRPLJENJE!! bilo na strani kupaca bilo na strani prodavača! svi mogu doći na svoje!

• tollway
    • August 10, 2020 at 10:24 AM

prva runda gotova! slijedi popunjavanje bida, pa opet poveći istovar. idemo popiti nešto osvježavajuće!

• tollway
    • August 10, 2020 at 10:16 AM

nascar

to ti vidiš svojim očima tako! večina vidi da je natječaj propao, da nema kupaca (vjerovatno nije tako ni u jednom slučaju) i da je cijena pala 25%! + faktor straha i dobiješ vrlo negativan psihološki momenat! odmah prodati!

• tollway
    • August 10, 2020 at 10:00 AM

počeli ozbiljni istovari! ima još dosta zaspalih!

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• tollway
    • August 10, 2020 at 9:28 AM

ako budu sa q3 na nuli.... super! ali onda slijedi i q4 koji je uvijek jako loš. tako da....

• tollway
    • August 10, 2020 at 9:21 AM

izgleda da nebu dobro. omjer k/p 1:3 u prvih deset.

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• tollway
    • August 10, 2020 at 8:54 AM

da,da!!?? ZABI nužno treba treba keš od optime!!?? imaju para da ih nemaju kome i kamo plasirati! pogledajte stavke kapital i rezerve i zadržana dobit. baš će ih tih 200-250 milja preporoditi. toliko zarade na naknadama za 2-3mj. jedan kvartal male dobiti znamo svi iz kojih razloga i odmah banka pred propašču! stvarno ste smiješni. prisjetite se koliki je niz g prodavala istraturist.

• IGH (Institut IGH d.d.)

• tollway
    • August 9, 2020 at 9:30 PM

slažem se sa neom da slijedi jedan veći propad samo iz razloga da još nisu ni izbacili godišnje izvješče koje po mojoj procjeni ne bude dobro. pitanje je kakvo će biti i za H1. prihodi su još uvijek puno premali, a novim zapošljavanjem i dobivanjem natječaja kratkoročno samo još povčavaju troškove i rashode. +negativan kapital + obveze iz psn još 3-4 godine + dug 300-400 milja..... kada će puna knjiga narudžbi davati rezultate...... na jesen, druge g, nakon završetka psn?

imam nešto papira i planiram još kupovati, ali nisam baš veliki optimist.

• tollway
    • August 8, 2020 at 7:12 PM
    Quote from zlocesti

Ono na što sam ljuta je ponašanje Aztn prema malim dioničarima

Prvo izdaju objavu tipa Pitijinog proročanstva, a sedam dana nakon propisanog roka, u 14 h , petak, dodatnu objavu.

Da li je dopis povjerenika stajao u nečijoj ladici ? Zbog čega ? Nemarno postupanje, indolencija ?

Ako nije kažnjivo, u najmanju je ruku neprofesionalno i omalovažavujeće

kaj ve!!? đuro, pero štef i franc su krivi!

• tollway
    • August 8, 2020 at 9:07 AM

ništa nije kriv AZTN. lijepo su rekli da je proces prodaje u tijeku. bilo da ga vodi HT ili će ga dalje voditi investicijsaka banka. uostalom, za tu mogučnost smo znali i od prije. dakle, postojala je mogučnost da se desi ono što se desilo jučer, samo nitko na to nije računao jer je opte "sigurna stvar" i zlatna koka! ali nama uvijek netko drugi kriv, samo nikad ne mi sami!

• Što smo danas tržili

• tollway
    • August 7, 2020 at 3:45 PM
    Quote from Moller

idućih sat i više kupujem OPTE i nemojte me ometati :saint:

čemu žurba? biti će toga u drugi tjedan još povoljnije. ja čekam.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• tollway
    • August 7, 2020 at 3:41 PM
    Quote from Sheriff

optima sentiment na zse promijenila, loše loše

kolega

bojim se da si prokleto u pravu. sve dosadašnje zvijezde ZSE debelo u padu nakon loše vijesti na opte! bojim se da nam u ponedjeljak tek slijedi drama na opte, igh, dlkv, ingra, petrica ,đuro......

• tollway
    • August 7, 2020 at 3:35 PM

KAD NAĐU BANKU, kada se ona ufura u postupak i dokumentaciju.... sretna nova godina!

1. Privacy Policy
  2. Kontakt