1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. tollway

Posts by tollway

• Best buy

• tollway
    • August 26, 2020 at 11:30 AM
    Quote from Ivana7

Best Buy.

- ovaj put bi za najbolju kupnju predložila jednu čudnu dionicu još čudnijeg imena Apple.

- tu će se krajem mjeseca desiti nešto što se naziva split (nema veze s Hajdukom), dionicu će podijeliti tako da će od jedne napraviti 4.

- kad se takve stvari naprave uobičajeno ide rast cijene, ja očekujem cca 4%.

- ali što će vama jedno zaostalo preduzeće koje se bavi jabukama kada vi na tržištu imate jednog tehnološkog diva DDJH koji raste samo do podne 40%.

bravo ivana

i forest gump je iz neznanja kupovao nekakve "zagrižene" polovične jabuke i nakon nekoliko godina postao multimilijunaš! na dobrom ste putu!

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• tollway
    • August 26, 2020 at 11:27 AM
    Quote from Backdraft

Djuro prosli tjedan i danas su neusporedive firme, danas je to jedna moderna firma, financijski stabilna u koju smo spremni uloziti milijune.

očigledno je tako, a i sindikat sve jači i jači!

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• tollway
    • August 26, 2020 at 10:42 AM

verdi

samo kaj na pukla još jednom na dolje prije očekivanog!

đuro izgleda odradio svoje, sindikat broji novce!

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• tollway
    • August 26, 2020 at 9:58 AM

ali ti puno premala zelena strelica prema gore!

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• tollway
    • August 26, 2020 at 9:55 AM

ovakav rally već odavno nije viđen!! a tek je prošlo 25 min!

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• tollway
    • August 16, 2020 at 8:43 PM

na dnevniku nova tv podatak da je ulaz 250 000, a izlaz 275 000.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• tollway
    • August 15, 2020 at 9:32 AM

kolega mikromakrto

ako niste primjetili, govorimo o trenutnim mjerama i utjecajima, dakle SADA, a ne za 2-3 godine. tko je rekao da će ju corona uništiti!!?? i sam sam radio 5-6 g u njemačkoj i poznajem dobro mentalitet. neće švabo kupovati auto, a nije siguran da će i za dva mjeseca ići na posao.

a kaj se BRICA tiče, to je točno. samo morate razmišljati da će to biti u razdoblju 3-5 godina. a do onda......tko zna. vremena se sve dalje sve brže mijenjaju. tko živ, tko mrtav.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• tollway
    • August 14, 2020 at 9:33 PM

neznam kolega, da će vlade i dalje biti jako izdašne sa subvencijama. ako su to i u mogučnosti. nadajmo se da imaju rješenja.

znanac radi u njemačkoj veli da za sada nije nešto za kupnju novog vozila. max 2500 eura ovisno o niz faktora.

• VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• tollway
    • August 14, 2020 at 8:18 PM
    Quote from Parica

Moj problem s VIRO nije samo oporavak secera nego sto ja njihove izvjestaje vise ne razumijem...nemam pojma ni priblizno koliko vrijede...sve su rasknjizili i zalihe i dugove i imovinu...ne razumijem zasto se to sve ne konsolidira u izvjestaju ako u HIŠ-u imaju +50% vlasnistva...

Pa evo koristim priliku i molim kolege ako znaju da mi objasne...

ako sam ja dobro shvatio iz godišnjeg... najjednostavmije seljački rečeno, viro u konsolidiranom godišnjem prikazuje 60%-tne brojke HIŠ-a.

u RDG H1 su brojke smiješne obzirom na lanjske. pretpostavljam da se samo odnose na alkohol i brašno. tako da do kons godišnjeg mozemo samo nagađati. po meni, tlo vrlo plodmo i bogato za kojekakve manipulacije brojevima.

ako netko ima volje i zanima ga neka proba pretražiti FI za HIŠ na fininom servisu ili u sudskom registru.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• tollway
    • August 14, 2020 at 7:42 PM

a tko će upumpavat para koliko treba? kao što velite

• OPTE prodaja - kladionica

• tollway
    • August 14, 2020 at 9:16 AM
    Quote from calypso
    Quote from BudFox

PBZ ili HPB :)

Plaćam pivu, jedan dalje...;)

O jbt, na HPB sam zaboravio! Meni OTP bila na pameti... Znaci imas 33% sanse pogodit iz prve... :)

Uglavnom, banka je iz Zagreba... :D Ti dalje sad dedukcijom skuzi o kojoj pricam...

RBA??

• Turističke dionice i perspektive

• tollway
    • August 13, 2020 at 3:47 PM

evo mog razmišljanja: corona je donekle popustila, vrhunac je sezone i svi (ili velika većina) koji su mogli ili su planirali su trenutno na našem jadranu. zato su svima, pa i meni, ove brojke o dolascima i noćenjima unatrag mjesec dana, u najmanju ruku iznenađujuće. dobre brojke možemo očekivati još 10-15 dana bez obzira na crne, crvene ili zelene liste. a onda početkom rujna mislim da slijedi pražnjenje jadrana. nešto dolazaka starijih generacija i nešto malo domaćih, i to je to. a o potrošnji ne bih govorio, bojim se da je vrlo mršava.

• Što smo danas tržili

• tollway
    • August 13, 2020 at 12:34 PM

e bome kolega, svaka ti dala!:love:

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• tollway
    • August 12, 2020 at 4:01 PM

netko je lijepo složio cifru zelenila na zatvaranju! nice!

• tollway
    • August 12, 2020 at 3:37 PM

slažem se kolega, ali kaj misliš koliko je onih koji je drže od 1,70, dobro neka bude 2,00 kn do danas a da nisu prodavali a niti dokupljivali.

jako jako malo. prije bih rekao nitko. tako da treba promijeniti naočale.

• tollway
    • August 12, 2020 at 2:55 PM

nikad nikoga nisam, a niti planiram staviti na ignore. a niti je to poanta.

napisalo se na ovoj temi romana u neznam koliko tomova lani od proljeća i polaska vlaka od 1,70 nadalje. svaki datum i dodađaj, pogotovo od raspisivanja natječaja naovamo do kulminacije sa AZTN-om. i raspravljalo se isto tako i na lijep i na manje lijep način. poanta je u tome što je cijeli proces same prodaje (od naloga AZTN o dozvoljenoj koncentraciji) jasno objašnjen sa svim važnim datumima. a to su svi (izuzev nekolicine objektivnih i realnih) gledali ružičastim naočalama i tumačili na način kako je kome odgovaralo. sve je bilo OK dok je cijena pratila rast cijene. eh, sad kad se dogodio neočekivan slučaj i drastičan pad cijene, svi drugi su nam krivi. i tražimo krivce i slažemo kojekakve kombinacije tražeči izlaz iz situacije samo kako nebi stradao naš ego. o tome sam mislio i to je poanta.

a ostalo će vrijeme pokazati.

• tollway
    • August 12, 2020 at 1:29 PM

kolega

gdje sam napisao da ih i više čitam? čitao sam ih cijeli vikend i meni je sve apsolutno kristalno jasno. sada čim vidim u postu AZTN i HT preskačem ga.

a to što netko nosi ružičaste naočale i ne želi se pogledati u ogledalo.....i reči i priznati... ja sa time nemam problema.

u stvari, da li se to meni čini ili je jako mali korak od entuzijazma i bahatosti do nervoze i očaja!?

• tollway
    • August 12, 2020 at 12:51 PM

pa kako više niste dosadili sami sebi!!!??? mlačenje prazne slame i kad bi bilo da bi bilo.

kaj nije jasno? tko je kriv? NITKO, već mi sami svako sebi! samo treba spustiti ponos, pognuti glavi i imati hrabrosti to reči!

• Birtija

• tollway
    • August 12, 2020 at 9:21 AM

onda po toj logici nitko na pojedinoj temi ne smije napisati neku cijenu (pa makar bila ona i samo želja) bez "stručnog" obrazloženja!? jer će dobiti upozorenje!!??

• Birtija

• tollway
    • August 11, 2020 at 7:45 PM

i ja bih crtao, ali su mi likovni i tjelesni (pogotovo trčanje više od 100m) bili najgori predmeti:cursing:

1. Privacy Policy
  2. Kontakt