nemoj tako emile! dobivamo novog susjeda! slijedeći korak mu je dobivanje slovenskog državljanstva i pobjeda na predsjedničkim izborima.
Posts by tollway
-
-
ooooooooooh, nebo odpri se!! pa kaj misli dojti do 25% i dati javnu ponudu!!??
netko je nedavno rekao da se nešto iza brda valja. očito je bio u pravu! ali da ante kupuje dionice!!?? to bi morao biti dobar znak??
-
bio je bolestan dvije-tri godine, ali se nakon prvih terapija odlično oporavio. nekakav galopirajući tumor mislim na plućima. šteta čovjeka, mogao je još puno doprijeti.
-
Osiguranja treba izbjegavati u širokom luku, životna posebno...Ja plaćam dvije u Allianz osiguranju, ima već 15g.Neki dan im šaljem upit za povuć policu, daju mi 1.500e manje.To je teška prevara..Do sad uplaćeno oko 100000kn
policu nemoj nikako raskidati. do sada sam doživio isplate dviju polica (triglav i merkur) 2006 i 2015 i prinosi su bili bitno veći nego da sam novce držao na banci. doduše, bilo je i puno lakše ostvariti soldne prinose.
-
Tko god je imao (ne) priliku naplatiti štetu od CO zna da ta firma ne posluje etički. To dugoročno ne može dobro završiti.
croatia je mala beba za jadransko i agram. sestra mi stradala u prometnoj prije skoro tri g. u agramu ima životno i osig od nezgode, a sudionik (krivac) jadransko. do sada dobila samo neke predujmove, a ostalo sve završilo na sudu. a ukupno je riječ i nekih 65 000 kn. možete zamisliti koliko onda traju isplate gdje su potraživanja višestruko veća.
inače, kad je riječ o obeštečenjima svi su oni isti, a odvjetnik kaže da su agram i jdos daleko najgori po tom pitanju.
-
[…]
Ja sam baš dobio obavijest od Grawe o pripisanoj dobiti. ?!?!?
merkur i croatia nisu pripisivali udio u dobiti, a agram tek simbolično. grawe je onda iznimka.
-
što ti je gradolnačelnik odgovorio?
-
Lani su ovu mjeru primjenili i na osiguranja, tako da će vjerojatno napraviti istu stvar i ove godine.
istina, i zato osiguravajuće kuće nisu pripisivale dobit imateljima životnih osiguranja, a sve redom su debelo u plusu! gamad!
-
možda će se netko nasmijati, ali počnite proučavati rusku burzu. procjenjuje se da je već preko 50% inozemnih ulagatelja, ali kapitalizacija je još uvijek smiješna. izbor i nije bog zna što, ali papiri su jeftini a divke su vrlo izdašne. onaj tko malo prati putinovu politiku zna što faca u miru i tišini radi. i samo čeka pogodan trenutak da se ponovo pojavi na svjetskoj sceni, ali ovaj put ne kao autsajder. ako nafta ozbiljnije padne (a sa njom će i cijela burza), to će biti vrlo povoljan trenutak za ozbiljniji ulazak.
-
vrlo zanimljivo razmišljanje, kolega! samo tko će biti petar stijena!!?? a tko isus?
-
- Nadmudrivanje sa budalom je kao hrvanje sa svinjom u blatu ..... nakon nekog vremena skužiš da svinja uživa.
- Nadmudrivanje sa budalom je kao hrvanje sa svinjom u blatu ..... nakon nekog vremena skužiš da svinja uživa.
!!!!!??? ovo je fakat za zamisliti se! bravo za potpisnika autora!
-
Ukratko Optima vrijedi onoliko koliko je netko, spreman platiti i onoliko koliko je nekom potrebna... Sve multiple i dugovi padaju u vodu
ova konstatacija je izvor mudrosti u investiranju!
-
pucanj u prazno ili ne.......!!??
u sad-u i zapadu ima već poprilično takvih tužbi. ovo je prva koju vidim kod nas. biti će vraga ako samo jedan sud dosudi u korist tužitelja. još ako se i dokaže štetnost maski i beskorisnost PCR testova.... pa bezrazložno ograničavanje ljudskih sloboda....onda slijedi masa novih tužbi.
-
fenomenalno zloćka!
najbrža i najkraća valuacija jednog papira! vrlo moguće i najbliža istini!
bravo šampione!
-
svi svjetski epidemiolozi smišljaju redoslijede cijepljenja i pojedine proizvođače i procjenjuju da će trajati barem 7-8 mjeseci pa i više od godinu dana da se procijepi 70% stanovništva, a bivša juga je od boginja variola vera prije 48 g cijepila 18 milja ljudi u samo nekoliko tjedana. pa tko tu koga? više ne znam što bih mislio o cjepivima kojih će navodno biti 47!!!! i sva će biti 90% učinkovita!!???
-
zna li netko kakva je situacija nakon odbijene tužbe za naknadu imovine? bilo je rečeno da će se žalltl na presudu.
-
ako ih dobro plati, onda super!
-
nemo tako sam nešto o ja izračunao realnu vrijednost ako se oduzme dug
.. ali opet ću napomenuti - ZABA po 10 kn pred koliko godina ? Jer što ako A1 ponudi 13 kn ? Ako UG stvarno želi optimu neće škrtariti vjerujte mi.. mene jedino i dalje zanima a na to nisam nikada ovdje dobio odgovor... Ako netko ponudi 10, a drugi 12.. postoji li dražba ? Tj možda je i drazba već u tijeku u Swiss bank ?
kolega, prisjetite se i proučite preuzimanje plive. actavis i barr su nekoliko puta davali kontraponude. naravno, poboljšane. ako se ne varam, krenulo se od 650, a završilo na 815. ili tako nekako.
-
da, mihomato, to je bilo u neka druga vremena kada su banke bile IN. zadnja preuzimanja u okolici su bile banke sa problemima od 0,6-1,2 booka. mislim da je zadnja bila prodaja hypice rusima negdje na 0,7-0,8.
inače banke već neko vrijeme nisu u fokusu ulagača i na europskim burzama se trže najčešče od 0,8-1. naravno da iznimaka ima.
evo, pogledaj i samo na brzaka usporedi samo naše zabu, pbz i hpb. što vidiš?
-
mitkko
ajde molim te zalijepi podravku. nekoliko mjeseci lagano raste, a nitko ništa ne komentira.