1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. tollway

Posts by tollway

• OPTE prodaja - kladionica

• tollway
    • December 20, 2020 at 6:08 PM
    Quote from dionicar

nemo tako sam nešto o ja izračunao realnu vrijednost ako se oduzme dug

.. ali opet ću napomenuti - ZABA po 10 kn pred koliko godina ? Jer što ako A1 ponudi 13 kn ? Ako UG stvarno želi optimu neće škrtariti vjerujte mi.. mene jedino i dalje zanima a na to nisam nikada ovdje dobio odgovor... Ako netko ponudi 10, a drugi 12.. postoji li dražba ? Tj možda je i drazba već u tijeku u Swiss bank ?

kolega, prisjetite se i proučite preuzimanje plive. actavis i barr su nekoliko puta davali kontraponude. naravno, poboljšane. ako se ne varam, krenulo se od 650, a završilo na 815. ili tako nekako.

• SNBA (Slatinska Banka d.d.)

• tollway
    • December 20, 2020 at 5:38 PM

da, mihomato, to je bilo u neka druga vremena kada su banke bile IN. zadnja preuzimanja u okolici su bile banke sa problemima od 0,6-1,2 booka. mislim da je zadnja bila prodaja hypice rusima negdje na 0,7-0,8.

inače banke već neko vrijeme nisu u fokusu ulagača i na europskim burzama se trže najčešče od 0,8-1. naravno da iznimaka ima.

evo, pogledaj i samo na brzaka usporedi samo naše zabu, pbz i hpb. što vidiš?

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• tollway
    • December 20, 2020 at 5:29 PM

mitkko

ajde molim te zalijepi podravku. nekoliko mjeseci lagano raste, a nitko ništa ne komentira.

• PODR (Podravka d.d.)

• tollway
    • December 20, 2020 at 2:59 PM

zapamtio sam taj tvoj post, ali to nije point. očito firma nije dovoljno dobra za investiranje.

• CORONA virus

• tollway
    • December 20, 2020 at 12:01 PM
    Quote from 5. Element

Drzava je izduvala heben postotak gdp-a.

Zanima me gdje ce to nadoknaditi. I tko ce to biti. Jer kad se digne rampa slijedi jos jedan dobar egzodus mladih. No dobro, valjda nam je tako sudjeno...

kolega

bojim se da u dogledno vrijeme kako stvari stoje sa kojekakvim zatvaranjima diljem europe, neće biti niti normalnog putovanja niti prelaska državnih granica čak i unutar EU, a kamo li nekakvog egzodusa u europu jer to neće biti niti dozvoljeno a niti potrebno. koliko samo ja znam ljudi koji su već sada ili doma ili vani, a ne rade već primaju naknadu sa burze. a nakon što se korona jednom smiri vrlo vjerovatno više neće biti niti potrebni jer ih ćeka otkaz. govorim prvenstveno o uslužnim djelatnostima, ali ni građevina nije daleko. najprije će se zbinjavati njihovi državljani na sve moguće načine. ako gledamo samo zimski turizam od kojeg nema gotovo ništa i masu restorana i kafića diljem europe koji su zatvoreni.... neće se svi najednom otvarati, masa njih će i propasti. koliko će to milijuna radnika "osloboditi"?

• CORONA virus

• tollway
    • December 20, 2020 at 11:48 AM

zloćka

ti si uvjerena u učinkovitost cjepiva koje je razvijeno u samo nekoliko mjeseci? cjepljenje pod moraš? a sve moguće i nemoguće posljedice? i onda nakon nekoliko godina kada ia ako se utvrdi da je cjepivo kratkoročno bilo dobro, a dugoročno izaziva masu drugih zdravstvenih problema ili nedaj bože, izazove infarkte i/ili tumore, i razvoj nekih drugih bolesti... što onda? tko će snositi posljedice? poslodavac koji je uvjetovao obvezno cijepljenje? ministarstvo? stožer? koliko će biti možebitnih tužbi u tom slučaju?

u SAD-u koliko čitam već podneseno masu tužbi vezano uz ljudska prava i koronu. u zapadnoj europi je tek počelo. probajte samo zamisliti što će se dogoditi ako cjepiva stvarno budu uzrokovala i/ili pogodovala razvoju drugih bolesti?

• PODR (Podravka d.d.)

• tollway
    • December 20, 2020 at 9:44 AM

mjesec dana nema posta na topicu!!?? nikome nije zanimljiva? u tri mj cijena poraste 15-20% na recimo malim prometima i nitko ništa ne komentira? stvarno zanimljivo!

• Best sell

• tollway
    • December 20, 2020 at 9:26 AM
    Quote from ZSEZSE
    Quote from diokidina

Njemacka ide u totalni lockdown, europska burza ce biti danima u crveno, a ti kazes da je trenutna cijena odlicna. Trenutno je najbolje biti u cashu. Vjeruje mi. Tek dolazi najgore razdoblje.

samo csh i krajem drugog unutra.

Osobno mislim da je ovo daleko od gotovog.

osobno mislim da su ovi rekordi na burzama još daleko od gotovoga i da slijedi samo daljni rast. očekivao sam pad nakon američkih izbora koji se nije dogodio i ne vidim u sadašnjoj situaciji nikakvu mogućnost za taj scenarij. u travnju i svibnju podebljao pozicije, u listopadu potrošio sve do zadnje lipe. uključujući i max minus na tekućem. all in. i mirno čekam željene targete.

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• tollway
    • December 6, 2020 at 7:23 PM
    Quote from hugh
    Quote from amerikanec

Povijest danasnje Rivp ex.Korf svi znamo i lijepo se prisjetiti koji smo na burzi barem od 2005. te se ne bi nimalo iznenadio da upravo ova dionica prva nadmasi dosadasnji Ath cc.49kn ukoliko cjepiva budu vjerodostojna i ucinkovita te zastitila stanovnistvo barem 70%. U tom slucaju ocekujem novi Ath u ljeto iduce godine.

U ljeto 2021 cijena preko 50 kn?.....a rezultati iz 2019 će se ponoviti ili nadmašiti tek 2023 ili 2024 možda ili tek koju godinu iza toga?......a zaduženost?.....

kolega, mislim da ste dovoljno dugo na burzi i da ste vidjeli masu čudnih valuacija bilo u plus bilo u minus ako ste imali uporište samo u fin rezultatima. osobno mislim (ne samo za valamar i ostale turiste koji su dobrano stradali) da se samom najavom cijepljenja stvara vrlo pozitivan psihološki moment koji će samim početkom cijepljenja eruptirati. ljudi imaju kratko pamčenje i očekuju da će se sve vrlo brzo vratiti na staro. dakle, čista psihologija. a u takvim situacijama fin stanje pojedinih tvrtki su manje bitna. sjetite se samo rasta burze kroz 05, 06 sa vrhuncem krajem 2007. tko je tada kupovao na temelju fundamenata?

ne kažem da će se scenarij ponoviti, ali.... euforija tržišta je već svugdje oko nas.

• LURA (DUKAT mliječna industrija d.d.)

• tollway
    • November 22, 2020 at 8:09 PM

prisjetite se slučaja siemens.

• INA (INA-INDUSTRIJA NAFTE d.d.)

• tollway
    • November 22, 2020 at 7:49 PM

koliko god da je plati, platiti će preskupo. vrijedi samo retail i ovih nekoliko bušotina. ostalo sve je staro željezo.

• INGR (INGRA d.d.)

• tollway
    • November 8, 2020 at 8:21 PM
    Quote from toluen

Međutim reći ću i još nešto - gledam malo drugačije od većine vas na ono što trenutna uprava radi i bez obzira na trenutni status koji ona svojim akrobacijama ima u očima velike većine imam svoje razloge zašto to ne doživljavam tako izrazito negativno. Ako koga bude zanimalo - mogu to i napisati nije problem.

volim pročitati tvoja razmišljanja općenito, ne samo na ovome topicu, pa me baš zanima koji su to razlozi.

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• tollway
    • November 6, 2020 at 10:38 AM

ako vi poštovani kolega ne vidite nikakvu razliku u brojkama između nekons i kons GODIŠNJEG izvješća nekoliko godina unatrag.... OK. a periodični izvještaji su samo pro forme kao nekakav orijentir. vidjeti ćemo da će opet biti nekakvog iznenađenja. nadajmo se ovaj put pozitivnog.

• SAPN (SAPONIA d.d.)

• tollway
    • November 6, 2020 at 10:20 AM

mislio sam na godišnje konsolidirano. tamo nas svake godine neugodno iznenade. da li je vrijeme da sada bude drugačije? čisto sumnjam jer i dalje imaju masu problema u povezanim društvima.

• LPLH (Lošinjska plovidba d.d.)

• tollway
    • November 5, 2020 at 8:56 PM
    Quote from nimimada

Nikada bolja turistička sezona za LPLH je iza nas a prema najavama Uprave sljede pripreme za iduću već ove godine.

U međuvremenu , koliko pratim, remontno brodogradilište konstantno popunjeno s nekoiko brodova.

Biti će opet zanimljivo vidjeti rezultate za ovaj kvartal.

istina da je sezona na lošinju bila odlična. info iz prve ruke. ali skupo brate, preskupo. puno preskupo za i za nekakvu našu srednju klasu.

• SAPN (SAPONIA d.d.)

• tollway
    • November 5, 2020 at 8:51 PM

da, i onda će nam opet podastrijeti konsolidirano u kojem će dobit ispariti u korist održavanja povezanih društava na životu. i tako u krug!

• CORONA virus

• tollway
    • November 1, 2020 at 7:43 PM

da se ovakvo covid njesra i posljedično mjere dešavaju na nekom ograničenom području, recimo samo u JI europi gdje i HR spada, još bi mi bile i jasne ovakve reakcije i razišljanja. bez obzira što još uvijek imamo gotovo pa najblaže mjere. međutim, pola europe je u lock downu, ostala polovica ne zna što bi i kako bi, a zdravstveni sustavi gotovo svugdje pred kolapsom. ako su naši stručnjaci i stožeri kojekavi i nesposobni, kaj onda reći za belgijance, britance, francuze..... da ne spominjemo amere koji su daleko najjači po ulaganju u znanost, tehnologiju, kojekakve institute...

na um mi padaju kojekakvi razlozi i teorije zavjere jer nikakav racionalan i opravdan razlog sam ne mogu pronaći. multnacionalke počele vladati svijetom, ljude prestrašiti, disciplinirati i zatvoriti da vidimo kako dugo mogu biti poslušni? pokus sa virusom jer nas ionako ima previše na svijetu. možda nakon ovih USA izbora budemo pametniji. barem tako zbori moj zagriženi teorija urota frend.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• tollway
    • October 25, 2020 at 5:50 PM
    Quote from tin

+ 700 kom...lijepo je vidjeti kad netko u top 10 dokupljuje

7.CROATIA BANKA D.D. (32247795989)127.0000,51Skrb. račun

istina kolega, baš su se raspištoljili!

• KABA (Karlovačka Banka)

• tollway
    • October 25, 2020 at 5:40 PM
    Quote from Krokodil

Taj tko je dao po 6,5 kn nije normalan.

nemojte biti tako sigurni! vladajučem dvojcu malo fali do 95%, a svi znamo što to znači. dobro proučite razvoj događaja u vabi-bpba.

• Turističke dionice i perspektive

• tollway
    • September 6, 2020 at 6:32 PM

ne vjerujem da niti jedna hotelska kuća može godinu završiti u plusu. osim turisthotela koji i nije neki hotelijer.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt