Display Moreisti slučaj kolega, i to u nekoliko navrata. ali ja ne bih ni razmišljao, već odmah izlazim.
koliko se šuška, do veljače slijedeće g vodit će je doko. tada ističe mandat upravi.
A vidit cemo, ako ne bude ona na celu, onda vjerojatno necu prodavat jer mi je besmisleno prodavati podr, jedn od dragulja zse.
Rastu prihodi svugdje, raste dobit, raste dividenda, izbacuju se novi proizvodi, odlicna Bilanca i CF, dobre profitne marze, sve se bolje kontroliraju troskovi, odlican brand...
I plus mi je sto ne uzimaju LEDO, jer 600 mil eura je previse.
vezano za ledo... navodno podravka još NIJE dokraja odustala!! procijenjena vrijednost leda je pala (velik pad prodaje uslijed corone) i bitno manja, nekih 450-500 milja. da li je cijena od 450 dobra, a 600 puno previše..... to vjerovatno znaju (ili probaju dokučiti) oni koji rade cost benefit analizu.
netko je spomenuo troškove... tu definitivno ima puno puno prostora, bilanca i rdg omogučavaju vrlo visok koef zaduženja, a novac nikad jeftiniji. ili još jedna dokapitalizacija. ne smijemo zaboraviti komplementarnost proizvoda i sinergijske učinke. na prvu su cijene ogromne i bitno bi pokvarile sada odlične brojke, no na duži rok...!!??