1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. tollway

Posts by tollway

• IGH (Institut IGH d.d.)

• tollway
    • January 31, 2021 at 10:58 AM

pratim ovu hartiju već neko vrijeme, prilično točno predviđam i slažem brojke, ali nikako da se odlučim ući. trenutno sam mišljenja da je ovo bila zadnja loša g i da slijedi preokret u poslovanju. dakle, slijedi loš q4 i loše godišnje (očekujem da će skroz popeglati bilancu), a onda bi trebali izlaziti pozitivni kvartali kao rezulta brojnog zapošljavanja i dobivanja novih poslova tijekom 2020. a i ovi nesretni potresi omogućit će dobivanje brojnih poslova tijekom ove i naredne godine.

do izlaska q4 ima još mj dana, do godišnjeg još tri, tako da mislim da nema nikakve potrebe za prijevremenom akcijom. dakle, očekujem korekciju cijene prema dolje. ako se moja razmišljanja pokažu točnima, onda je dolazi vrijeme za kupnju. ako sam u krivu.... uvijek postoji alternativa.

kakva su vaša razmišljanja?

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• tollway
    • January 30, 2021 at 7:41 PM

mittko

radna subota znači da si zaposlen!!?? uz sve što si napisao i što pišeš čime se baviš i što sve ne pratiš i gdje sve ne trguješ, rudariš.... još i radiš? pa kako uspijevaš posložiti to sve!!!??? svaka čast! ja mislio da si slobodni strijelac.

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• tollway
    • January 30, 2021 at 7:31 PM

datum je jučerašnji 29.01. i cijela ova konstrukcija sa valamarom je zanimljiva. novinarka patka ili.... neki dan je sunce stavljeno u segment promatranja, a i burza je nedavno tražila očitivanje o promjeni cijene. bez razloga? ne vjerujem, nešto se događa.

• SUKC (Sunce hoteli d.d.)

• tollway
    • January 28, 2021 at 5:48 PM

već nekoliko puta posljednjih mjeseci

• Birtija

• tollway
    • January 27, 2021 at 8:41 PM

da se onda i ja pohvalim... vozim svoju plavu vilu opel vectru 98-te (uvezena iz belgije stara 2 g) evo 21 g. bez ikakve veće greške uz normalno održavanje koje je jeftino. niska potrošnja, udobna, elegantna, limarija tek sada (!!!???) počela ozbiljnije cvasti.... prošli sito i rešeto preko 300 000 km, prevezli tereta i tereta. i dan-danas pije ispod 7 litara (dakle manje nego ja). evo danas prodao excelsu, i bojim se da nam se bliži vrijeme rastanka. treći auto mi stvarno ne treba. jedino što mi ga žao, možda posluži za poljoradove i ribolov.

• ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

• tollway
    • January 27, 2021 at 8:20 PM

ako nekoga zanima....prodao danas preko hite 495 kom, provizija 1% (uključuje sve troškove). nalog zadao telefonski. iako radim i preko hite, trgovina na OTC se izvršava preko brokera. dakle, ne možeš sam zadavati naloge. inače mi je provizja 0,55% što uključuje dozvoljeni minus od .....tisuća kn (ne moram imati sredstva na računu), pristup analizama, velikoj dubini tržišta, kojekakvim statistikama... itd. dugogodišnji sam klijent, preko njih trgujem malo, samo sa onim dionicama koje držim dugoročno. za ostalo je tu drugi brokerski račun sa upola manjom provizijom bez ikakvih dodatnih usluga i sredstva moraju biti na računu. a neke papire imam neragistrirane na poziciji slobodno direktno od izdavatelja.

• ARNT (Arena Hospitality Group d.d.)

• tollway
    • January 26, 2021 at 10:44 PM

neznam zakaj, ali ovaj papir mi od stoljeća sedmog odbojan, muljatorski, strogo kontroliran. ali sadašnji pad na velikom prometu za ovaj papir fakat intrigira!

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• tollway
    • January 26, 2021 at 10:35 PM

nažalost, izgleda da su jedino rat i elementarne nepogode situacije gdje su hrvati jedinstveni!

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• tollway
    • January 24, 2021 at 4:42 PM

joca

MCAP veliš... to nije nikakav pokazatelj! po sadašnjim cijenama dlkv i ingra su ajmo reči al pari,igh 90 milja, tehnika 30... recimo jedna stara azotara ptkm vrijedi više od podravke, u rangu valamara i plave lagune, duplo više od ericsona.... i čak 4 puta više od poštanske banke!!! nisu usporedivi sektori, ali svejedno.... realno!!??

• CORONA virus

• tollway
    • January 24, 2021 at 3:57 PM

milo

naša ekonomija je već odavno tamo ;(

• Forex - Trgovanje valutama

• tollway
    • January 24, 2021 at 3:50 PM

prati li itko norvešku i švedsku krunu?

• OPTE prodaja - kladionica

• tollway
    • January 24, 2021 at 3:28 PM

klasa veeeliki optimist!! 8)

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• tollway
    • January 24, 2021 at 3:24 PM

možete to gledati i na taj način! ali što ti vrijede prihodi od ne znam koliko mlrd ako nema dobiti jer lova negdje curi i još će se godinama otplaćivati dugovi iz psn? a velika kompanija koja se spominje (vjerovatno debeljak) je pounat po svojoj izdašnosti! o mirovincima i končaru ne bih trošio niti riječi!

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• tollway
    • January 24, 2021 at 2:57 PM

ako je tome tako, onda smo naje.... ići će to onda po kunu s obzirom na dugovanja!

• tollway
    • January 24, 2021 at 2:53 PM

hvala dado

želiš reći da ponuda ide preko interkapital vrijednosnica?

• tollway
    • January 24, 2021 at 9:39 AM

s obzirom na sva događanja u 2019. vezano za koncesiju i 2020. neposlovanje žičare uslijed corone (dakle vrlo mizeran prihod), stvarno su ispali đentlmeni. ako ste čitali poziv na GS i FI za 2019. bilo je i najavljeno daljnje otkupljivanje dionica. upravo sam neki dan razmišljao da pošaljem upit mailom što se pod time misli, kad ono... vidim što je xdado napisao. nisam bio u mogućnosti potegnuti do DU na GS i glasati, ali sada unatoč svim spomenutim događanjima.... super poštena ponuda.

dado

kada si dobio ponudu? kod mene još ništa?

• HT (Hrvatski Telekom d.d.)

• tollway
    • January 22, 2021 at 8:09 PM

ako ga pratite duže vrijeme, ništa spektakularno. dakle, očekivano solidno.

• INGR (INGRA d.d.)

• tollway
    • January 22, 2021 at 8:07 PM

odlična i iscrpna analiza, mladi kolega! samo tako nastavite, napredujte i uskoro ste analitičar u wall street journalu!!

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• tollway
    • January 22, 2021 at 7:46 PM
    Quote from st-brajo
    Quote from LodeRunner

Jel to ova raketa?

nije.

kad Crobi eksplodira, stvorit će se gljiva :D

#Birtija

ako se bude prije pada tako dugo dimilo kao kod rakete, onda nema straha!!

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• tollway
    • January 20, 2021 at 7:51 PM

odlično izvješće očito je već i uključeno u cijenu!

1. Privacy Policy
  2. Kontakt