1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. tollway

Posts by tollway

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• tollway
    • February 4, 2021 at 6:34 PM

starijim forumašima vjerovatno je poznato da uprava nekad tankerske danas tpng nikad nije bila pretjerano transparentna. vrhunac je bila ona rasprodaja dionica člana uprave mislim 2012/13 i zabijanje cijene ispod 300kn, pa zatim cijepanje i zamjena dionica za tpng....

stvarno čudno ovo sadašnje ponašanje s obzirom da se uprava uvelike podmladila, a u vlasništvu imaju masu fondova,

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• tollway
    • February 4, 2021 at 6:24 PM
    Quote from Mrcash

ništa kompleksnije niti zamrsenije od ovoga Iskaza ne pročitah odavno . Jeli ovo poziv na dokap ili šta, nije mi qjaro ? Ko je tu grubnic a ko momcilo , ko tu koga šilji?

apsolutno točno! čitajuči od početka do kraja, barem desetak puta mi u glavi upitnik. izdavanje novog roda dionica? razvodnjavanje dokapom?

ovo je vjerovatno samo pro forma objava jer je nedavno već izašla ta informacija. sve je već vrlo vjerovatno poznato i dogovoreno.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• tollway
    • February 4, 2021 at 4:11 PM

i meni, ali bojim se da bi zbog reakcije publike iz ne shvačanja ili neznanja, mogla i osjetno niže! recite mi da griješim!

• SUKC (Sunce hoteli d.d.)

• tollway
    • February 4, 2021 at 10:59 AM

ma jako ti je uvijek tu kao i pratnja, uvijek nazočan, ali ne smije ništa konkretno reći!

• ZSE bets

• tollway
    • February 4, 2021 at 10:58 AM

ako se ne varam, u C fond ne možeš uči ako si mlađi od 55 g. ili imaš 5 g do mirovine, nešto tako, ili se to promijenilo. ja sam prije 4 g premijenio B u A unutar istog fonda. onda je bilo to moguće svake treće g u godini života djeljivoj sa tri!! ako se štogod promijenilo ne znam. vidim brajo piše svake g., onda je valjda tako. nisam išao provjeravati. ostajem u A do daljnjega. za sada sam pogodio. do promjene je pbzco bio najlošiji po prinosu u B, a sada su najbolji po prinosu u A.

a kaj se tiče naših blue chipova, vjerovatno ih imaju svi fondovi osim C mirovinaca.

• PODR (Podravka d.d.)

• tollway
    • February 4, 2021 at 9:50 AM

bumbum

vrlo racionalno razmišljanje, ali tu je i najvažniji problem. velika većina investitora razmišlja iracionalno, pa stoga očekujem sasvim suprotno od onoga što vi pišete. a dotičnu (koja si ni meni ne sviđa) su postavili oni koji i diktiraju cijenu! tako da... nažalost.

• ZSE bets

• tollway
    • February 3, 2021 at 10:34 PM

zakaj to misliš? zbog dalićke? poznavajući naše vrle fond.meneždere koji su ju i izglasali, uopče se ne bih začudio da se desi upravo suprotno! čak sam i uvjeren da slijedi daljnji rast uoči objave q4 i godišnjeg jer se očekuju rekordni rezultati.

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• tollway
    • February 3, 2021 at 7:37 PM

šuti i kupuj u tišini! ili misliš da niti uprava ne vjeruje u budućnost firme!!!???

• tollway
    • February 3, 2021 at 3:51 PM

bolje imati manja očekivanja, pa ako se desi više... super! u suprotnom ostaneš razočaran!

• tollway
    • February 3, 2021 at 3:47 PM

klasa superoptimist!!??

prosjek mi je 104,65 kn. za nepunih 6 mj meni više dosta.

• tollway
    • February 3, 2021 at 3:36 PM

kakova su očekivanja u eventualnoj prodaji? po mojoj visokospecijlnojsamoukoj analizi, ispala je brojka 186,77kn.

• Što smo danas tržili

• tollway
    • February 3, 2021 at 3:01 PM

sunčece ti presvetlo, pa kaj ti 185 nebi bilo dosta!!?? tolvaj jeden! :)

• tollway
    • February 3, 2021 at 11:30 AM

vjerovatno jest, ali su i dvaputa mislim tražili očitovanje izdavatelja o rastu cijene.

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• tollway
    • February 1, 2021 at 10:12 PM

da li je itko od starijih članova sa onog foruma pomislio da se legendarni lopina reinkarnirao? dobrano me nasmijavao onaj sa lupetanjem po stečajušama, a sada se smijem drugome! ili se smijem jednom te istome!!?? stil pisanja vrlo sličan. kad je jedan nestao, pojavio se ubrzo drugi. a i nedavno napisao da je stil ulaganja promijenio 2010 kad su mu valjda krepale i posljednje stečajuše! sada drma po predstečajušama!

možda griješim, ne bi bilo prvi puta.... :) :P

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• tollway
    • January 31, 2021 at 11:31 PM

ahaaaa, kao statičar prvo pronađeš najčvršću građevinu u čiji podrum smjestiš kompletno postrojenje za rudarenje, u prizemlju mašineriju nakrcanu kojekakvim algoritmima i raznoraznim botovima za trgovanje na nasdaqu, a na katu prostorija prepuna ekrana sa tehničkim analizama!

u blizini mora da je neka minihidrocentrala za napajanje strujom! ako se kojim slučajem i kat i prizemlje uruši u ova luda vremena, core busines u podrumu još uvijek proizvodi satošije! mudar li si svat! :huh: :)

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• tollway
    • January 31, 2021 at 11:16 PM

biti će još veselja neko vrijeme. a kada pipa presuši, onda će nam svima biti jako jako veselo!

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• tollway
    • January 31, 2021 at 4:43 PM

pratim optimu već nekoliko godina i pročitao sve što se piše i na ovom i na onom forumu. i nikad se nisam odlučio za kupnju. uvijek je postojao nakakav veliki ALI!! ali sada, nakon svih igara i igrica i kojekakvih otezanja, nakon angažiranja švicaraca za prodaju..... :) :sleeping:

• Birtija

• tollway
    • January 31, 2021 at 4:21 PM
    Quote from Optimistcro
    Quote from fajrvol

Tko zna možda je i Ivana7 zapravo srednjovječni muškarac sa krizom srednjih godina. :D

Moguće... U svakom slučaju nekakav problemčić ima.

po meni, već dugi niz godina! osobno nikad ništa pametno nisam pročitao u njezinim postovima, osim što uvijek zarađuje! ;( :/ ?(

• IGH (Institut IGH d.d.)

• tollway
    • January 31, 2021 at 4:18 PM

točno kolega,

uvijek tražim argumente bilo za bilo protiv tako dugo dok ne kupim papir. a kad kupim papir, onda stalno pratim i preispitujem. ukoliko se moja kupnja pokaže ispravna i cijena dovoljno poraste, ponekad zaboravim na njega i čekam neki svoj target. ukoliko pak priča krene u suprotnom pravcu, prst je na okidaču! nema tu ljubavi, to smo valjda svi naučili. rastajao sam se od žena (i one od mene), pa kako neću od jednog običnog papira!

u ovom slučaju, kao što rekoh, očekujem loš q4 (možda on sam i ne toliko preloš) i ružno godišnje koje bi im omogučilo ajmo reći, nekakav clean start. ukoliko tome bude tako (naravno uz pad cijene dionice), ok i onda ulazim. ako sam pak promašio ceo fudbal, opet dobro, idemo na alternativu. i tako u krug.

• IGH (Institut IGH d.d.)

• tollway
    • January 31, 2021 at 11:36 AM

kolega flight

nisam mislio na svijećice i grafove (oni po meni nemaju nikakvog smisla na ovakvim prometima iako znam osnove), već na brojke po kvartalima i godišnjem.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt