1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. tollway

Posts by tollway

• OPTE prodaja - kladionica

• tollway
    • February 4, 2021 at 7:04 PM
    Quote from Giovo

vladimir

Naravno, zato ne treba paničariti oko novog ZEM-a niti toliko pratiti Sabor jer će sve biti ok

ne treba paničariti, ali ako ZEM ne prođe (iako nema nikakve veze za UG kako vele znalci) siguran sam da će nastati tobogan na burzi. drhtavih ručica ima vidimo svakodnevno i krivo tumačenje i/ili neznanje i eto ti vraga.

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• tollway
    • February 4, 2021 at 6:56 PM

alias

cijenim i poštujem tvoje razmišljanje. kaj misliš kakve su mogučnosti većinskih uz blagoslov države? scenarij ptkm ili ... kaj očekuješ?

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• tollway
    • February 4, 2021 at 6:48 PM
    Quote from Noiz

Toliko se čeka prodaja a u dionicama tisuće drhtavih rukica koja će prodat i da zarade tisuću kuna tako da od nekog vatrometa ovdje je malo izgledno. Sumnjam i da će ako se proda firma prodat za neku veliku lovu, budimo realni.

Zagrebačka će to dat samo da se riješi...

Možemo ovdje jedan drugoga navlačit na neke fantazije ali nismo više djeca jel tako?

Imam dionicu ali da očekujem kao većina tu bogzna što i ne očekujem.

bravo kolega, konačno netko realan i iskren. i sam slično razmišljam iz razloga da su i ht i zaba već debelo pokrili svoja ulaganja i upravljanje. jedina svjetla točka koja mi budi nekakav real-optimizam su švicarci. ali pričati o 12,13,15 ili više kuna, bojim se da nema nikakvo uporište. ako se varam, svi sretni i zadovoljni, a ako sam u pravu....

• SUKC (Sunce hoteli d.d.)

• tollway
    • February 4, 2021 at 6:37 PM

logično i realno razmišljanje, kolega. ali nije ti niti Jako od jučer. stara je to lija i sigurno ih nije ili neće prodati budzašto.

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• tollway
    • February 4, 2021 at 6:34 PM

starijim forumašima vjerovatno je poznato da uprava nekad tankerske danas tpng nikad nije bila pretjerano transparentna. vrhunac je bila ona rasprodaja dionica člana uprave mislim 2012/13 i zabijanje cijene ispod 300kn, pa zatim cijepanje i zamjena dionica za tpng....

stvarno čudno ovo sadašnje ponašanje s obzirom da se uprava uvelike podmladila, a u vlasništvu imaju masu fondova,

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• tollway
    • February 4, 2021 at 6:24 PM
    Quote from Mrcash

ništa kompleksnije niti zamrsenije od ovoga Iskaza ne pročitah odavno . Jeli ovo poziv na dokap ili šta, nije mi qjaro ? Ko je tu grubnic a ko momcilo , ko tu koga šilji?

apsolutno točno! čitajuči od početka do kraja, barem desetak puta mi u glavi upitnik. izdavanje novog roda dionica? razvodnjavanje dokapom?

ovo je vjerovatno samo pro forma objava jer je nedavno već izašla ta informacija. sve je već vrlo vjerovatno poznato i dogovoreno.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• tollway
    • February 4, 2021 at 4:11 PM

i meni, ali bojim se da bi zbog reakcije publike iz ne shvačanja ili neznanja, mogla i osjetno niže! recite mi da griješim!

• tollway
    • February 4, 2021 at 10:59 AM

ma jako ti je uvijek tu kao i pratnja, uvijek nazočan, ali ne smije ništa konkretno reći!

• ZSE bets

• tollway
    • February 4, 2021 at 10:58 AM

ako se ne varam, u C fond ne možeš uči ako si mlađi od 55 g. ili imaš 5 g do mirovine, nešto tako, ili se to promijenilo. ja sam prije 4 g premijenio B u A unutar istog fonda. onda je bilo to moguće svake treće g u godini života djeljivoj sa tri!! ako se štogod promijenilo ne znam. vidim brajo piše svake g., onda je valjda tako. nisam išao provjeravati. ostajem u A do daljnjega. za sada sam pogodio. do promjene je pbzco bio najlošiji po prinosu u B, a sada su najbolji po prinosu u A.

a kaj se tiče naših blue chipova, vjerovatno ih imaju svi fondovi osim C mirovinaca.

• PODR (Podravka d.d.)

• tollway
    • February 4, 2021 at 9:50 AM

bumbum

vrlo racionalno razmišljanje, ali tu je i najvažniji problem. velika većina investitora razmišlja iracionalno, pa stoga očekujem sasvim suprotno od onoga što vi pišete. a dotičnu (koja si ni meni ne sviđa) su postavili oni koji i diktiraju cijenu! tako da... nažalost.

• ZSE bets

• tollway
    • February 3, 2021 at 10:34 PM

zakaj to misliš? zbog dalićke? poznavajući naše vrle fond.meneždere koji su ju i izglasali, uopče se ne bih začudio da se desi upravo suprotno! čak sam i uvjeren da slijedi daljnji rast uoči objave q4 i godišnjeg jer se očekuju rekordni rezultati.

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• tollway
    • February 3, 2021 at 7:37 PM

šuti i kupuj u tišini! ili misliš da niti uprava ne vjeruje u budućnost firme!!!???

• tollway
    • February 3, 2021 at 3:51 PM

bolje imati manja očekivanja, pa ako se desi više... super! u suprotnom ostaneš razočaran!

• tollway
    • February 3, 2021 at 3:47 PM

klasa superoptimist!!??

prosjek mi je 104,65 kn. za nepunih 6 mj meni više dosta.

• tollway
    • February 3, 2021 at 3:36 PM

kakova su očekivanja u eventualnoj prodaji? po mojoj visokospecijlnojsamoukoj analizi, ispala je brojka 186,77kn.

• Što smo danas tržili

• tollway
    • February 3, 2021 at 3:01 PM

sunčece ti presvetlo, pa kaj ti 185 nebi bilo dosta!!?? tolvaj jeden! :)

• tollway
    • February 3, 2021 at 11:30 AM

vjerovatno jest, ali su i dvaputa mislim tražili očitovanje izdavatelja o rastu cijene.

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• tollway
    • February 1, 2021 at 10:12 PM

da li je itko od starijih članova sa onog foruma pomislio da se legendarni lopina reinkarnirao? dobrano me nasmijavao onaj sa lupetanjem po stečajušama, a sada se smijem drugome! ili se smijem jednom te istome!!?? stil pisanja vrlo sličan. kad je jedan nestao, pojavio se ubrzo drugi. a i nedavno napisao da je stil ulaganja promijenio 2010 kad su mu valjda krepale i posljednje stečajuše! sada drma po predstečajušama!

možda griješim, ne bi bilo prvi puta.... :) :P

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• tollway
    • January 31, 2021 at 11:31 PM

ahaaaa, kao statičar prvo pronađeš najčvršću građevinu u čiji podrum smjestiš kompletno postrojenje za rudarenje, u prizemlju mašineriju nakrcanu kojekakvim algoritmima i raznoraznim botovima za trgovanje na nasdaqu, a na katu prostorija prepuna ekrana sa tehničkim analizama!

u blizini mora da je neka minihidrocentrala za napajanje strujom! ako se kojim slučajem i kat i prizemlje uruši u ova luda vremena, core busines u podrumu još uvijek proizvodi satošije! mudar li si svat! :huh: :)

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• tollway
    • January 31, 2021 at 11:16 PM

biti će još veselja neko vrijeme. a kada pipa presuši, onda će nam svima biti jako jako veselo!

1. Privacy Policy
  2. Kontakt