1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. tollway

Posts by tollway

• Cjelokupna povijest trgovanja - SKDD

• tollway
    • February 5, 2021 at 9:53 AM

samo se registriraš a račun investitora već imaš

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• tollway
    • February 4, 2021 at 10:57 PM

hvala flight svejedno. znam to od prije. mislio sam što se događa u saboru po tom pitanju.

• IGH (Institut IGH d.d.)

• tollway
    • February 4, 2021 at 10:35 PM

obratiti pozornost na datum objave članka, molim! da ne bi bilo aprililililili...

• tollway
    • February 4, 2021 at 10:30 PM

ako može netko sažeti i podijeliti bitno u par rečenica, bio bih zahvalan! unaprijed hvala!

nemam energije niti volje gledati ove saborske guzonje.

• SLRS (Solaris d.d.)

• tollway
    • February 4, 2021 at 10:07 PM

čista sramota!!! pravi majstori!

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• tollway
    • February 4, 2021 at 9:50 PM
    Quote from mitkko

Da podijelim sa vama sta sam iskopao na netu. Slicnost je zastrasujuca 🥺

Nisam siguran da je ovako nesto danas moguce, ali eto, zanimljivo je.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

hebote, ona posljednja financijska kriza 2007/08 izgleda kao šala mala nasuprot ovome!

pusti vraga, mittko, svašta je moguće. pamtim izreku jednog mudrog pokojnog susjeda koji je izjavio... sve je moguće, samo se ne možemo vratiti onamo odakle smo izašli... pomalo vulgarno, ali u biti potpuna istina.

nedavno je kolega brajo opširno pisao o svojim razmišljanjima i razlozima zašto je u kešu. plus ovo što je na sceni u americi, a svi karakteriziramo kao balončinu za koju se samo čeka da pukne. kad će pući nitko nezna. ali puknuti će sigurno kad-tad. kolika će biti rikavela, kakove posljedice i u kojem vremenskom rasponu......

koliko će tko od nas biti ili neće biti spreman....

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• tollway
    • February 4, 2021 at 9:36 PM

hvala na podjeli razmišljanja. ne mislim kupovati đukicu, ali fakat bi bila šteta pustiti ga da propadne. nije baš strateški važan kao petrokemija, ali ne može se reći da je nevažan. uz to, za par mjeseci su izbori. tako da...uskače država.

postojeći dioničari će opet vjerovatno ostati kratkih rukava. a dalje, tko će ga znati. nadajmo se da će krenuti putem petrice!

• tollway
    • February 4, 2021 at 8:00 PM

velim da sam to našao sasvim slučajno. provjeravao sam zadnja trgovanja, kliknuo nekamo i baci mi 1999 i prvu kupovinu! ostalo je povijest. da moram sad ponovo, vjerovatno nebih pogodio od prve. samo klikaj, nemreš nikaj zaje....

• Birtija

• tollway
    • February 4, 2021 at 7:57 PM

sve to triba polit petrolejon i užgat!

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• tollway
    • February 4, 2021 at 7:49 PM

pa budući spasitelji se na neki način moraju osigurati! novi rod, komercijalni zapis, zalog na nekretnini..... neće valjda na riječ! baš me zanima koja će formula ispasti.

• OPTE prodaja - kladionica

• tollway
    • February 4, 2021 at 7:45 PM

ako uzmeš u obzir omjer primanja i standarda, prosječno stanje u banci prosječnog hrvata je puuuno puuuno bolje od većine europljana! a ako uzmeš u obzir i nekretnine, onda smo vjerovatno najbogatiji na svijetu!

• SUKC (Sunce hoteli d.d.)

• tollway
    • February 4, 2021 at 7:38 PM

grci su bili u pitanju hehehehe.... vrag jedan! najprije im prodao udjel za 100, a nekoliko g kasnije taj isti udio kupio za 40 ili 50! stari maher, a sada je još iskusniji.

• tollway
    • February 4, 2021 at 7:22 PM

besplatan servis. samo otvoriš račun. velim da sam se ugodno iznenadio čega sve nema gore! naravno, ako imaš već otvoren račun investitora.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• tollway
    • February 4, 2021 at 7:21 PM

čekajte malo! vi mislite da se u ovoj priči konsolidator ništa ne pita i da on nema veze s time!!?? hojte dejte najte!

• tollway
    • February 4, 2021 at 7:12 PM

imaš povijest trgovanja ili tako nešto. klikaj redom, nisam siguran. neki dan sam se i sam iznenadio kad sam je slučajno otvorio! sve od prve kupnje 1999., svaka promjena, namira registracija.....sve do posljednje od neki dan. stvarno sam se ugodno iznenadio.

• tollway
    • February 4, 2021 at 7:07 PM

pod hitno je treba kontaktirati! možda nam šapne cijenu! :)

• OPTE prodaja - kladionica

• tollway
    • February 4, 2021 at 7:04 PM
    Quote from Giovo

vladimir

Naravno, zato ne treba paničariti oko novog ZEM-a niti toliko pratiti Sabor jer će sve biti ok

ne treba paničariti, ali ako ZEM ne prođe (iako nema nikakve veze za UG kako vele znalci) siguran sam da će nastati tobogan na burzi. drhtavih ručica ima vidimo svakodnevno i krivo tumačenje i/ili neznanje i eto ti vraga.

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• tollway
    • February 4, 2021 at 6:56 PM

alias

cijenim i poštujem tvoje razmišljanje. kaj misliš kakve su mogučnosti većinskih uz blagoslov države? scenarij ptkm ili ... kaj očekuješ?

• tollway
    • February 4, 2021 at 6:48 PM
    Quote from Noiz

Toliko se čeka prodaja a u dionicama tisuće drhtavih rukica koja će prodat i da zarade tisuću kuna tako da od nekog vatrometa ovdje je malo izgledno. Sumnjam i da će ako se proda firma prodat za neku veliku lovu, budimo realni.

Zagrebačka će to dat samo da se riješi...

Možemo ovdje jedan drugoga navlačit na neke fantazije ali nismo više djeca jel tako?

Imam dionicu ali da očekujem kao većina tu bogzna što i ne očekujem.

bravo kolega, konačno netko realan i iskren. i sam slično razmišljam iz razloga da su i ht i zaba već debelo pokrili svoja ulaganja i upravljanje. jedina svjetla točka koja mi budi nekakav real-optimizam su švicarci. ali pričati o 12,13,15 ili više kuna, bojim se da nema nikakvo uporište. ako se varam, svi sretni i zadovoljni, a ako sam u pravu....

• SUKC (Sunce hoteli d.d.)

• tollway
    • February 4, 2021 at 6:37 PM

logično i realno razmišljanje, kolega. ali nije ti niti Jako od jučer. stara je to lija i sigurno ih nije ili neće prodati budzašto.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt