1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. tollway

Posts by tollway

• INGR (INGRA d.d.)

• tollway
    • February 19, 2021 at 7:25 PM
    Quote from dionicar
    Quote from harpun

ingr 14 kn , tko je ovdje lud

Kolega BVPS je 15.. a tko je lud da je Optima na preko 6 kn ?

kolege

prošli vikend sam se pozabavio ingrom preispitujući svoje ulaganje. izračunao sam da će nakon godišnjeg izvještaja, BV iznositi 20,57kn. ako koga slučajno zanima.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• tollway
    • February 18, 2021 at 9:41 PM
    Quote from Zvonar

Ja mislim da nista dobro ovdje na kratke staze,na duge da.

kako sad odjednom takav zaokret u razmišljanju? do prije nekoliko dana ste bili prilično samouvjereni u happy end i rast prema nominali.

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• tollway
    • February 16, 2021 at 8:52 PM

a na temelju čega bi trebao biti pozitivan? misliš da će i q4 biti pozitivan? i/ili godišnje!!??

vidi vraga, još ljetos je napisala koliki će biti minus! prava proročica! i to još na poslovnom!

• tollway
    • February 16, 2021 at 8:43 PM
    Quote from tollway

ma sve je to ok kolega, vidio sam to. ali iritira me što se kod FI-jeva na bilo kojem topicu prikazuju samo dobre stvari! pa nigdje nije napisano da se ne smiju napisati i komentirati i ružne stvari i brojke.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• tollway
    • February 16, 2021 at 8:43 PM

kako je počelo.... do kraja mjeseca izgleda da će biti vrlo turbulentno na burzi.

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• tollway
    • February 16, 2021 at 8:39 PM

ma sve je to ok kolega, vidio sam to. ali iritira me što se kod FI-jeva na bilo kojem topicu prikazuju samo dobre stvari! pa nigdje nije napisano da se ne smiju napisati i komentirati i ružne stvari i brojke.

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• tollway
    • February 16, 2021 at 8:34 PM

buMBum

nemoj sada još i ti kao migra .... anauaiolizirano na godišnjoj razini! po tome, ako netko danas ostvari plus 3% godišnje ima 1000%!!?? a sutra mu papir recimo padne 2%... itd. kaj bi onda moral svaki dan računati?

ulaz toliko, izlaz toliko jednako +ili- toliko.

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• tollway
    • February 16, 2021 at 8:18 PM

kakvi sve vjernik do vjernka! a nitko ne vidi drastičan pad prihoda i dobiti, ebit -36%, korisnici....stvarno nam je dobar izvještaj! što će dodatno podići parametre u milijunima $$$$ kod potencijalnih kupaca. stvarno... ljubav je slijepa!

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• tollway
    • February 16, 2021 at 8:10 PM

kolegice

ako se zna rezultat molim vas da ga službeno objavite!

naravno da svi imamo svoje mišljenje, ali ga zadržavamo za sebe.

ali postoji problem! ako se ne uključi netko veći, vjerujem da mi mali nećemo moći to izgurati!

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• tollway
    • February 16, 2021 at 7:24 PM

FI 2020 bojim se da će biti vrlo loš, kao i q1 2021. koliko će to imati utjecaj na cijenu danom objave.... mislim vrlo malo, jer sa rastučim vozarinama pušu novi vjetrovi. ali postoji problem! ako se ne uključi netko veći, vjerujem da mi mali nećemo moći to izgurati!

• ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

• tollway
    • February 16, 2021 at 7:16 PM

sada (bez CERP-a) imaju 94,22% dionica. kada i ako skupe 95% vjerovatno će prestati kupnja. mislite da će kupovati neprestano? moguće, ali nikad neće skupiti 100% jer će uvijek ostati negdje netko zaboravljiv ili neupučeni nasljednik. i onda će se pojaviti na OTC-i. kada će to biti? mjesec-dva, godina... tako da skviz slijedi kad-tad. po kojoj cijeni? višu od sadašnje NE MORAJU ponuditi.

• tollway
    • February 15, 2021 at 7:48 PM

ehhh kolega! moraš se vratiti u srednju školu i naučiti kako se rješava jednadžba sa više nepoznanica! :/ ?( :)

• ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

• tollway
    • February 15, 2021 at 7:26 PM

tu si, kolega!! nisi nestao u potpunosti!

sada čekati na OTC-u po 130-140 kn i kupovati, pa čekati skvizanje!

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• tollway
    • February 15, 2021 at 7:12 PM

prevrtivši film sa kojekakvim kombinacijama nekoliko puta, najizglednija mi je varijanta kupnja dionica od konsolidatora npr. po 10 kn i pretvaranje duga u nove dionice (oretpostavimo da je to još samo toliko). na ovaj ili onaj način. tako dobivaju više od 75% vlasništva za 300 milja. neka bude i 400. i imaju potpunu kontrolu i slobodu. puno ili malo!!?? to je otprilike samo lanjska dobit petrokemije!

• Birtija

• tollway
    • February 14, 2021 at 8:00 PM

ok, tvoji dojmovi.

da si napisala viro, sapn, hpb, lkri, ptkm.....onda bih se još i nekako složio. ovako.....

• Birtija

• tollway
    • February 14, 2021 at 7:36 PM

u nekim slučajevima kratkoročno može i imati. ako okupiš i organiziraš sindikat! ili na slabolikvidnim dionicama.

kaj si pod utjecajem gamestopa?

• Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

• tollway
    • February 14, 2021 at 7:10 PM
    Quote from Hrx84

Koliko vidim svi komentirate neka sitna kockanja sa 1000-2000$ u neke čudne papire vani. Šta radite s ozbiljnijom imovinom. Imate keš, nekretnine, gomilu srebrnih poluga, indeks ili šta? Zaradite ili izgubite par tisuća $ kockanjem, a s druge strane na inflaciji gubite desetke tisuća $ godišnje?

Ostao sam u glavi keš-centričan, pa sam zadnjih godinu dana realno izgubio dosta. Kud s tom gomilom gotovine. Boli me đon za 1000-2000$ ako mi inflacija godišnje jede 20-30000$ a nemoćan sam i kompletno zbunjen.

koliko mi poznato, neko si vrijeme na burzi. ako sam neznaš, zatraži savjet investicijskog savjetnika. ako nisi zadovoljan savjetom, imaš masu fondova, a od nedavno i HR bitcoin fond. ako ti pak ništa ne odgovara, uvijek možeš darovati stradalima u potresu ili caritasu.

ovako svisoka, komentirati i obezvrjeđivati nečijih kilu-dvije dolara je krajnje neumjesno. pomalo i bezobrazno.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• tollway
    • February 14, 2021 at 7:00 PM

koju vijest? ovo što mi piskaramo na forumu!!??

sutra istječe rok za podnišenje ponuda. eventualno krajem tjedna ako bude kakve SLUŽBENE obavjesti.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• tollway
    • February 14, 2021 at 6:56 PM

ako su fakat ppd-ovci u igri, bojim se da nebu dobro za male dioničare.

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• tollway
    • February 14, 2021 at 4:28 PM

svima nam je tajming bio čudan! samo 15 dana... iz toga razloga sam odmah napisao da je sve već dogovoreno! i ponavljam se kao papagaj sa pitanjem... kako i na koji način?

1. Privacy Policy
  2. Kontakt