1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. tollway

Posts by tollway

• SUKC (Sunce hoteli d.d.)

• tollway
    • March 25, 2021 at 8:39 PM

ostaje samo za nadati se da će jako ići isplačivati male i na lucidusu i na zlaru. pa da se čovjek riješi bremena. negdje sam pročitao da će ulagati u agro....nešto pošto ima vinograde kojima je opet lucidus veliki većinski.

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• tollway
    • March 24, 2021 at 6:55 PM
    Quote from alias

Bio sam jednom davno na nekom razgovoru za posao i na onom ispitu licnosti sam dobio da sam vjeciti optimist. Citajuci postove na ovoj temi vidim da sam prema ekipi ovdje zapravo teški pasimist. Vi ste jedna posebna vrsta. Vi u svemu vidite dobro. Prije je jedan u top 10 prodavao, pa je taj bio shorter i samo mulja. Onda je drugi poceo prodavati pa su se ta dvojica udružila. Onda su poceli Pivci prodavati, pa su i oni shorteri - moguće, a ako nisu onda nemaju pojma o dionicama. Onda je poceo i cetvrti prodavati, a taj vec nije udruzen u ovaj zlocinacki poduhvat, nego jednostavno nema pojma o dionicama. Onda i peti poceo prodavati, ali nit on nema pojma, tj. nema veze što prodaje jer je važno da netko kupuje. To tu takozvani fondovi koji ne znaju ulagati nego spaljuju lovu. To se govori kad prodaju dionicu koju vi imate. Ako kupuju dionicu koju vi imate onda je to pametan novac koji svakako treba poslušati. Onda kad vozarine rastu vi ste u sedmom nebu, a kad padaju vi kažete da će brzo okrenuti. Onda padnu do nule, a vi kažete da je to super jer vozarine od tu mogu samo rasti. Ovakvih dioničara se ne bi ni Musk posramio. Samo po pozitivi se roka. A ako nesto istinito negativno napises, onda si druker koji pojma nema. I shorter naracno. Tad dode tip poput diokidine koji cijelo vrijeme piše kako samo drukas, jer je dionica zapravo super, i onda se javi 7 dana kasnije s Bahama, da je prodao dionicu i kaze da dionica zapravo ne valja. Dok je pisao pozitivno onda on nije bio druker, iako nikad nicim pametnim nije doprinio temi, nego je tek sad kad piše negativno postao druker, a takve ne treba slušati. Ma svaka čast

in medias res!

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• tollway
    • March 23, 2021 at 10:34 PM
    Quote from diokidina

Budite oprezni previse vas je uslo ovdje.

Dogovorite se da svi ne izađete u istome trenutku.

nije ova tvrdnja bez vraga! kao i na atpl! mada sam i sam nazočan!

• INGR (INGRA d.d.)

• tollway
    • March 23, 2021 at 10:25 PM

kolega nascar

u RH trenutno ne postoji firma koja bi bila voditelj obnove!!!! nikakva ingra, nikakav igh... svi će oni dobiti dio kolača zajedno sa manjim arh biroima jer nitko nema dovoljno kapaciteta!

svima ostalima

nemojte se zavaravati da će cijene kvadrata pojeftiniti!! jedino ako je nekome frka! unatrag mjesec dana građ željezo poskupjelo 15-20%, opeka, beton, cement, arm mreže, ćavli, paljena žica, elektroinstacijski kablovi... cca 15%! uslijed rasta cijene nafte slijedi još jedno poskupljenje u otprilike istom postotku!!! od 01.04. najavljeno poskupljenje boja i lakova 15-20%....tako da...

• OPTE prodaja - kladionica

• tollway
    • March 23, 2021 at 9:58 PM

gle, nisam zloban i želim da se većini ostvari željena cijena 10, 12, 15..... daj bože i 20kn! ali.... puno je tu toga "smrljivoga"! možda i ja uđem... usprkos svemu... tko zna!

• OPTE prodaja - kladionica

• tollway
    • March 23, 2021 at 9:46 PM

ja nisam tako optimističan!

da li je nekome poznat poučak sa LRH? tamo su se isto pisale sektaške basne i pjevale borbene sve dok nije slijedilo otriježnjenje! a na koncu su se svi više manje složili da je 30-40% manja cijena od očekivanja... realna!! i našli masu argumenata za to!!

• SUKC (Sunce hoteli d.d.)

• tollway
    • March 23, 2021 at 9:29 PM

prije nekoliko mjeseci mi cifra izašla 185 kn... ili tako nešto .. da ne idem tražiti.

sada mislim da sam podcijenio oko 10%! na tragu mollera

• ATLN (Excelsa nekretnine d.d.)

• tollway
    • March 23, 2021 at 9:24 PM

xdado

ako pročitaš zapisnik sa zadnje GS, već tamo su rezervirali sredstva za daljnji otkup koji je uslijedio u siječnju ove g. po meni... 19-ta je bila loša, 20-ta katastrofa, a oni đentlmentski ponudili istu cijenu.

• PODR (Podravka d.d.)

• tollway
    • March 23, 2021 at 9:13 PM

tehnički gledano... u stvrnosti uskoro pada kota 600.... koliko god bila vruća ili pregrijana!

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• tollway
    • March 22, 2021 at 6:01 PM

migra

ne zazivaj vraga!!! bude on i sam došel! morti se već zutra rastepe po bidu i zacementira!

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• tollway
    • March 22, 2021 at 5:55 PM

super dobro, samo su nam zelene sviječiće prenisoke! možda bosnu treba zamijeniti sa championim!!

• SNBA (Slatinska Banka d.d.)

• tollway
    • March 22, 2021 at 5:51 PM

to je Meštrović Ivan koji je suvlasnik NK Osijeka i talijanskog trećeligaša santarcangelo ili tako nešto? ili netko drugi?

• ADRS (Adris grupa d.d.)

• tollway
    • March 22, 2021 at 5:45 PM

možda ga zamijenio sa HT-om. i tamo je divka 8 kn!

• ADRS (Adris grupa d.d.)

• tollway
    • March 22, 2021 at 4:17 PM
    Quote from janlana

Nisam primjetil da i ovo sranje od adrisa od danas dijeli dividendu ko adpl ...a pada isto ....

majstori fondići ..igrate se ...igrice ko uvek ... ma .....nema veze ....nagurat ćete vi to opet na 500....tam vas čekamo .

kakvu divku dijeli adris!!?? nisam nigdje ništa vidio! ili sam nešto propustio?

• INGR (INGRA d.d.)

• tollway
    • March 22, 2021 at 3:56 PM

nemoj tako kolega! pa ptkm je skoro pogodio, došla je do 85 kn!!?? tko ga je slušao mogao je lijepo zaraditi!! :P

• INGR (INGRA d.d.)

• tollway
    • March 22, 2021 at 10:37 AM

kaj je izjavil? ne pratim baš nešto tv.

• PODR (Podravka d.d.)

• tollway
    • March 21, 2021 at 7:58 PM

u prvi mah na info o dolasku dalićke predmnijevao sam prodati sve (imam ih podosta, a i familija ih je puna). srećom (za sada) nisam sve, već samo dio jer sam kupovao auto. prsti su me jako zasvrbjeli u ovom zadnjem trodnevnom letu iznad 550 kn.

kaj mislite o tome? u nekoliko sati rast 10% na malom prometu i onda stop!!?? netko je ispitivao raspoloženje? promjena u top 10 nema!

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• tollway
    • March 21, 2021 at 7:44 PM

mišljenja sam da će se umnogome ponoviti prošla sezona. i kaj se tiče otvaranja i rezultata. jug katastrofa, srednji jadran nekako, istra i sjever dobro. kako će to pojedina tvrtka izgurati ostaje da vidimo. a cijene dionica.... vrag će ga znati!

• PVCM (Pevex)

• tollway
    • March 21, 2021 at 8:54 AM

ne znam.... gotovo sam siguran da većinskima to uopće nije u interesu. plus svi troškovi oko izlistavanja i kotiranja, kojekakve druge obveze i redoviti izvještaji... ako se još i prisjetimo kako su bili transparentni.....mislim da im je i ovako dobro.

• PODR (Podravka d.d.)

• tollway
    • March 21, 2021 at 8:50 AM

ako baš želite moje osobno mišljenje.... postavljena je od strane mirovinaca na prijedlog premijera na rok g dana! zadatak joj je ušminkavanje i priprema za prodaju državnog udjela. kc i okolica pričaju isto. koliko čujem iz same podravke, vrlo je energična i oštra, vrlo nezadovoljna gotovo nikakvim pozicioniranjem snack i prikladnih proizvoda na tzv vrućim mjestima (benzinske, kiosci, dm, muller....), posebno kritična prema regionalnim voditeljima prodaje.

ostaje nam za vidjeti....

1. Privacy Policy
  2. Kontakt