kaj još zanimljivoga imaš u portfelju!!?? podsječaš me na dr oetkera i lopinu!! oni nisu mogli promašiti nijednu stečajušu!
Posts by tollway
-
-
ajmo pokrenuti inicijativu za prikupljanje sredstava!! jadni naš moller na kaj si spao!!?? nemaš detetu za bicikljin i ve bi ga fkral!! žalosno...

-
koje su to zemlje suzbile pandemiju!!?? za par mjeseci će biti novog cijepljenja jer slijedi nova nepoznata inačica! željenih 70%!!?? čista utopija... nitko nikada! izrael? potpuno nebitan!
slobodno sanjajte i dalje, ali od ozbiljnijeg oporavka nema do jeseni. pogledajte index i zadnjih desetak dana!
-
to još nitko nije napucao!! kad će biti 750 kn, onda će biti napucano! i opet će se netko isto čuditi!
-
previsoki P/E.... navedite onda nekoliko većih tvrtki sa nižim omjerom i udjelom većinskog ispod 60%
-
Sve je to dobro, ali je cijena sad prilicno visoka, tako da je u nju ukljuceno vec puno buducih vijesti.
po čemu je cijena prilično visoka? jer košta 250 kom optime, 150 lenca ili ingre, 400 kom đurice....
-
Display More
Jadan moj Jubito , šmrcko
Od čekanja mu duga bijela brada narasla

Mi ćemo se izgleda još načekati. Do 10.07
Samo da ne bude i dulje .

No, što je tu je.
Dečki, ako se odlučite bacati papire, imate spoj sa mnom na bidu

ha... jubito ostario i osjedio... nije valjda od optime
a i ti zloćka si nešto čupava i kuštrava! nije li vrijeme za šišanje!!??
-
milo
koji kvartal? prvi ili drugi?
-
dakle, glup money je izašao, a smart money je ušao!!! svašta....
-
gdje ste bili prije dečki!!?? danas prodao moju staru plavu ljubimicu!!
-
ljudi ... uz dužno poštovanje prema svima... ali, velika većina vas više nije normalna!! optimistična optima prirasla srcu, pojela mozak! i to još javno priznajete!!! imam "normalnu" količinu, ali koliko bezpodložnih providnih drukova....
oprostite, ali nisam se mogao suzdržati...
admine.... kako ti kažeš!!!
-
definitivno jesi vizionar! i sam slično razmišljam, ali si postavljam pitanje KADA? ako europa veli 3-4 godine, onda će to kod nas biti za 5-6 g!! ako i onda.
-
nisam siguran na koga se ovo odnosi..
sinek, ako se odnosi na mene..... prosjek mi je ispod 42 kn i pun sam poprilično...... vrlo vjerovatno više od tvog cijelog portfelja!
ali ovo drukanje i trolanje (ne samo sa tvoje strane) uz vrlo "nerealne" projekcije i očekivanja graniči sa ........
-
kako god da računam, biti će još poprilično kiselo nakon Q1.
-
PODRAVKA ZATVARA TVORNICU U SRCU UMAGA. Saznajemo što će se graditi na njenom mjestu. Neizvjesna budućnost uzgoja i prerade rajčice u Istri: PODRAVKA ZATVARA TVORNICU U SRCU UMAGA. Saznajemo što će se graditi na njenom mjestu - Glas Istre
super!!! zatvaraju nerentabilnu tvornicu i prodaju je za debele pare (znam na kojoj je lokaciji).... raj za dioničare
-
moram priznati.... ovo mi promaklo.
-
baš mi se nešto mota po glavi.... objavljena cijena po kojoj je prodao lucidus je cca 184kn. u istom kontekstu NE SPOMINJU SE ostali prodavatelji! da li je moguće da je jako sa kćerima prodao po drugoj cijeni!!??
-
koliko optimizma posljednjih dana!! nadmašili ste i ionako preOPTEmističnu ekipu!
-
Poziv za skupštinu, također za 3. svibnja, objavio je i Lucidus koji za prodaju 19,25 posto Sunce hotela treba suglasnost skupštine.
hajde kolege, prilika za doznati odgovore što i kako dalje.
-
lucidus ima i preko 90% vlasništva u zlatnom ratu koji uzgaja vinovu lozu. ima i svoje podrume ako se ne varam.