1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. tollway

Posts by tollway

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• tollway
    • April 14, 2021 at 8:36 PM

nije niti taj CERP toliko loš! smilovao nam se i omogućio da kupim dionice (vrlo vjerovatno prvi puta) po bidu. neka nastavi još neko vrijeme.

• CORONA virus

• tollway
    • April 13, 2021 at 10:38 PM

kolega

meni je ta cijela priča skroz blesava od samog početka! što korona traje duže, sve se više otvara novih pitanja. na kraju će je jednostavno pustiti s lanca jer je očito da je zauzdati nemogu poto se svako malo pojavi novi soj. pa kom opanci kome obojci! ili će cijela svjetska ekonomija raditi samo za cjepiva jer kako stvari sada izgledaju.... cjepiti ćemo se svaka 3-4 mjeseca ili opći bankrot!

• OPTE prodaja - kladionica

• tollway
    • April 13, 2021 at 10:16 PM

e moja zloćo.... svakog dana nešto novo od tebe! a pomislio sam da me više ne možeš iznenaditi!! <3

• CORONA virus

• tollway
    • April 13, 2021 at 10:11 PM

može. najsvježiji današnji primjer. susjeda ima 72 g., jesenas cijepljena od obične gripe, prije mjesec dana cijepljena pfizerovim cjepivom. danas testirana, rezultat pozitivan!

zašto ne bi mogla zaraziti drugoga!!??

• KABA (Karlovačka Banka)

• tollway
    • April 11, 2021 at 9:29 AM

kaj još zanimljivoga imaš u portfelju!!?? podsječaš me na dr oetkera i lopinu!! oni nisu mogli promašiti nijednu stečajušu!

• JNAF (Jadranski naftovod d.d.)

• tollway
    • April 9, 2021 at 8:41 PM

ajmo pokrenuti inicijativu za prikupljanje sredstava!! jadni naš moller na kaj si spao!!?? nemaš detetu za bicikljin i ve bi ga fkral!! žalosno... :P 8o

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• tollway
    • April 9, 2021 at 8:27 PM

koje su to zemlje suzbile pandemiju!!?? za par mjeseci će biti novog cijepljenja jer slijedi nova nepoznata inačica! željenih 70%!!?? čista utopija... nitko nikada! izrael? potpuno nebitan!

slobodno sanjajte i dalje, ali od ozbiljnijeg oporavka nema do jeseni. pogledajte index i zadnjih desetak dana!

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• tollway
    • April 9, 2021 at 8:13 PM

to još nitko nije napucao!! kad će biti 750 kn, onda će biti napucano! i opet će se netko isto čuditi!

• ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

• tollway
    • April 7, 2021 at 8:23 PM

previsoki P/E.... navedite onda nekoliko većih tvrtki sa nižim omjerom i udjelom većinskog ispod 60%

• ATGR (Atlantic Grupa d.d.)

• tollway
    • April 7, 2021 at 7:15 PM
    Quote from forumas

Sve je to dobro, ali je cijena sad prilicno visoka, tako da je u nju ukljuceno vec puno buducih vijesti.

po čemu je cijena prilično visoka? jer košta 250 kom optime, 150 lenca ili ingre, 400 kom đurice....

• tollway
    • April 7, 2021 at 6:32 PM
    Quote from zlocesti

Jadan moj Jubito , šmrcko

Od čekanja mu duga bijela brada narasla :S

Mi ćemo se izgleda još načekati. Do 10.07

Samo da ne bude i dulje . :S

No, što je tu je.

Dečki, ako se odlučite bacati papire, imate spoj sa mnom na bidu :S

Display More

ha... jubito ostario i osjedio... nije valjda od optime

a i ti zloćka si nešto čupava i kuštrava! nije li vrijeme za šišanje!!??

• IGH (Institut IGH d.d.)

• tollway
    • April 7, 2021 at 6:17 PM

milo

koji kvartal? prvi ili drugi?

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• tollway
    • April 6, 2021 at 7:24 PM

dakle, glup money je izašao, a smart money je ušao!!! svašta....

• Birtija

• tollway
    • March 31, 2021 at 9:27 PM

gdje ste bili prije dečki!!?? danas prodao moju staru plavu ljubimicu!!

• tollway
    • March 29, 2021 at 9:32 PM

ljudi ... uz dužno poštovanje prema svima... ali, velika većina vas više nije normalna!! optimistična optima prirasla srcu, pojela mozak! i to još javno priznajete!!! imam "normalnu" količinu, ali koliko bezpodložnih providnih drukova....

oprostite, ali nisam se mogao suzdržati...

admine.... kako ti kažeš!!!

• HT (Hrvatski Telekom d.d.)

• tollway
    • March 28, 2021 at 9:48 AM

definitivno jesi vizionar! i sam slično razmišljam, ali si postavljam pitanje KADA? ako europa veli 3-4 godine, onda će to kod nas biti za 5-6 g!! ako i onda.

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• tollway
    • March 27, 2021 at 7:16 PM

nisam siguran na koga se ovo odnosi..

sinek, ako se odnosi na mene..... prosjek mi je ispod 42 kn i pun sam poprilično...... vrlo vjerovatno više od tvog cijelog portfelja!

ali ovo drukanje i trolanje (ne samo sa tvoje strane) uz vrlo "nerealne" projekcije i očekivanja graniči sa ........

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• tollway
    • March 27, 2021 at 7:06 PM

kako god da računam, biti će još poprilično kiselo nakon Q1.

• PODR (Podravka d.d.)

• tollway
    • March 27, 2021 at 7:00 PM
    Quote from Jure

PODRAVKA ZATVARA TVORNICU U SRCU UMAGA. Saznajemo što će se graditi na njenom mjestu. Neizvjesna budućnost uzgoja i prerade rajčice u Istri: PODRAVKA ZATVARA TVORNICU U SRCU UMAGA. Saznajemo što će se graditi na njenom mjestu - Glas Istre

super!!! zatvaraju nerentabilnu tvornicu i prodaju je za debele pare (znam na kojoj je lokaciji).... raj za dioničare

• SUKC (Sunce hoteli d.d.)

• tollway
    • March 26, 2021 at 9:55 PM

moram priznati.... ovo mi promaklo.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt